Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.110
Πόντοι
3.246
Πώς θα την προσεγγίσω?...περιγραφή αν μπορεις
είναι μία κατσαρομάλλα μελαχρινή που φοράει μόνο μαύρα μακριά ρούχα και έχει τρία δόντια… θα πας και θα της πεις θέλω να παίξω την Ουντινέζε over και θα της κλείσεις το μάτι… μετά θα σε κατευθύνει εκείνη

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
615
Πόντοι
81
Αυτή νομίζω κάνει συνέχεια θεραπεία για μολυσματική ασθένεια, είναι ισόβια ανίατη φορέας, μεταδιδει μεν αλλά την θεραπεια την κάνει για να μην νοσήσει βαρειά. Πολλοί την έχουν πατήσει. Πάντα με μεγαλη προφυλαξη. Οι πληροφορίες έρχονται από άλλη κοπέλλα του χώρου, συνάδελφος Δηλ.
Aids εννοείς φίλε ;;

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
615
Πόντοι
81
Mαλλον,... έτσι μου είπε η άλλη, όπως περιέγραψα Δηλ και εγώ. Νομίζω το εητζ δεν μεταδίδεται από τον ισόβιο φορέα αν παίρνει τα φάρμακα του συστηματικά. Προληπτικά όμως δεν έχω πάει μαζί της για αυτό το λόγο, δεν ξέρω τι αρρώστια είναι αυτή. Ίσως φυματίωση?

Να παίρνετε προφύλαξη. Καλό είναι να ενημερώνουμε εδώ είναι σοβαρό θέμα.
Το θέμα είναι τα παίρνει τα φάρμακα της ;; ή παίρνεις και συ μαζί της όλα τα παράσημα ;; Το aids πάντως δεν μεταδίδεται αν κάποιος φορέας παίρνει αγωγή !
Σε τέτοιες περιπτώσεις μακριά και αγαπημένοι ποτέ δεν ξέρεις ακόμα και με προφύλαξη ποτέ δεν ξέρεις τι είδους ασθενιες μπορει να κουβαλάει η άλλη
Πάντως καλό είναι σε τέτοιες κατατάσσεις να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλο και από κει και πέρα ο καθένας μας κάνει ότι θέλει !

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.670
Πόντοι
4.827
17:00 πέρασμα από Ορφέα Κασσάνδρα και Χριστίνα (αδύνατη που έγραψε ο μποκολος ποιό πίσω.) Κάτι χοντρές απέναντι και 2 Κινέζες χάλια.
Η Μαρία στην γ Σεπτεμβρίου εξω απο το κουλουραδικο.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Το Μενιδι θελει τύχη και υπομονή φίλε μου!!!Εχει πολυ πραμα το χειμώνα ειδικά
Πραμα αυτη τη στιγμη εχει μονο στην δημοκρατιας κ αυτες οχι υπολογισιμες αφου σπανια ειναι μονες κ εξαφανιζονται αμεσα,μονο οταν ειναι να φυγουν οποιος ειναι τυχερος ας κανει πεσιματα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
17:00 πέρασμα από Ορφέα Κασσάνδρα και Χριστίνα (αδύνατη που έγραψε ο μποκολος ποιό πίσω.) Κάτι χοντρές απέναντι και 2 Κινέζες χάλια.
Κασσανδρα μια χαρα σε καλη ωρα,χριστινα αυτα,τα,σπυρια που γραφτηκαν ακουστγκαν επικινδυνα,αν δε παραπαταει χαχα.Κινεζες δεν εχω ποτε ωραιες.Η Μαρια φορουσε γυαλια ηλιου?Ποσα σου ζητησε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κασσανδρα μια χαρα σε καλη ωρα,χριστινα αυτα,τα,σπυρια που γραφτηκαν ακουστγκαν επικινδυνα,αν δε παραπαταει χαχα.Κινεζες δεν εχω ποτε ωραιες.Η Μαρια φορουσε γυαλια ηλιου?Ποσα σου ζητησε
Κράτα μικρό καλάθι... Και προφύλαξη 3πλη
Γαμησε τα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!! ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Υπάρχει ένα ψευδώνυμο εδώ μέσα, δηλώνει άντρας, δεν ξέρω αν είναι, το οποίο γράφει συνεχώς τρολιές, μαλακίες και ψεύδη. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙ. Δεν γνωρίζω τα πραγματικά του κίνητρα, ίσως ούτε ο ίδιος τα γνωρίζει. Είναι εύκολα αναγνωρίσιμο, πετάγεται συνεχώς και γράφει παπαριές, ζητώντας επεξηγήσεις σε θέματα που ΤΑΧΑ δεν κατάλαβε. Στη συνέχεια δίνει πληροφορίες, τάχα για να μας προστατέψει. Όποιος δίνει βάση σε τέτοια άτομα, είναι άξιος της μοίρας του

SmartAssasin

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς παρτούζα με Μαρία Ρουμάνα και αλβανιδοκωλάρα να μας πει εντυπώσεις;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Σκεφτομαι για καταδρομικη μεταξυ 3-6,εχει παει κανενας τωρα η τι πρωι να μας πει αν ειχε κινηση?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Καλημέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς παρτούζα με Μαρία Ρουμάνα και αλβανιδοκωλάρα να μας πει εντυπώσεις;
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ένας προμότορας που γράφηκε σήμερα, και προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του με το να δημιουργήσει εντυπώσεις, να του ζητήσουν τηλέφωνο σε πμ, και να πάρει κάποια προμήθεια. Η Δουλειά δεν είναι ντροπή

SmartAssasin

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
6
Πόντοι
0
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ένας προμότορας που γράφηκε σήμερα, και προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του με το να δημιουργήσει εντυπώσεις, να του ζητήσουν τηλέφωνο σε πμ, και να πάρει κάποια προμήθεια. Η Δουλειά δεν είναι ντροπή
Φίλε μου καταλαβαίνω την καχυποψία αφού το σάιτ είναι γεμάτο από τέτοιους, ωστόσο εγώ δεν είμαι προμότορας. Προφανώς αν θες με πιστεύεις αν θες όχι. Στο θέμα μας τώρα, αν κάποιος έχει εμπειρία ας μας ενημερώσει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Φίλε μου καταλαβαίνω την καχυποψία αφού το σάιτ είναι γεμάτο από τέτοιους, ωστόσο εγώ δεν είμαι προμότορας. Προφανώς αν θες με πιστεύεις αν θες όχι. Στο θέμα μας τώρα, αν κάποιος έχει εμπειρία ας μας ενημερώσει.
τι να σου πω. Έχουν υπάρξει άτομα τα οποία εγγράφηκαν, κι έστειλαν 6 μηνύματα (ένα κάθε μέρα) ζητώντας να τους στείλουν το τηλέφωνο της Αλβανιδοκωλάρας. Η οποία, από ότι λένε τα μέλη που την έχουν πάρει, έχει πάψει πια να δίνει τον κώλο της, μούφα η ονομασία με την κατάληξη κωλάρα

SmartAssasin

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
6
Πόντοι
0
τι να σου πω. Έχουν υπάρξει άτομα τα οποία εγγράφηκαν, κι έστειλαν 6 μηνύματα (ένα κάθε μέρα) ζητώντας να τους στείλουν το τηλέφωνο της Αλβανιδοκωλάρας. Η οποία, από ότι λένε τα μέλη που την έχουν πάρει, έχει πάψει πια να δίνει τον κώλο της, μούφα η ονομασία με την κατάληξη κωλάρα
Έγινε! Όλα καλά!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Φευγω απο τριγωνο,ηρθα 12 φευγω 4 το χαραμα,ενημερωνω αυριο για οσα εγιναν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom