Καταδρομική στο τρίγωνο, σήμερα στις 22.00. Πολλές σεξεργάτριες και τράβελοι, ελάχιστες γαμεύσιμες. Με εξυπηρέτησε η Σοφία, να 'ναι καλά η γυναίκα, ίδρωσε τη φανέλα όπως πάντα, έλεγε όλα όσα πρέπει να πει μια σωστή Επαγγελματίας για να κάνει τον πελάτη να νιώσει ξεχωριστός. Και μετά μου έριξε την ροπαλιά. Επειδή προηγείται η δουλειά από τη διασκέδαση, επαναλαμβάνω τους κανόνες ασφαλείας για τις συνεδρίες με τις σεξεργάτριες, όποιος θέλει εφαρμόζει.
1ον. Δεν βουρτσίζουμε τα δόντια μας πριν πάμε, υπάρχει κίνδυνος να τραυματίσουμε έστω ελάχιστα τα ούλα, δηλ. να δημιουργήσουμε πύλη εισόδου των μικροβίων.
2ον. Αν με οποιοδήποτε τρόπο μπει σάλιο της στο στόμα μας, καταπίνουμε αμέσως όσες φορές μπορούμε. Θα αναλάβουν τα γαστρεντερικά υγρά τα όποια μικρόβια.
3ον. Ποτέ των ποτών δεν κάνουμε ακάποτο κολπικό, πρωκτικό, ή στοματικό σεξ.
4ον. Αν γουστάρουμε να χώνουμε δάχτυλα στις τρύπες τους, πριν κατέβουμε περιχύνουμε με οινόπνευμα τα χέρια μας. Αν τσούξει, έχουμε μικροτραυματισμό κι αποφεύγουμε τις δαχτυλοσκοπήσεις
5ον. Έχουμε μαζί μας μπουκαλάκι με Betadine, πασαλείφουμε βρύσες, χέρια, παπάρια και το αφήνουμε να δράσει 30 δευτερόλεπτα πριν το ξεπλύνουμε.
6ον. Θυμόμαστε πως ο θάνατος παραμονεύει, αλλά αν κρατάμε τις προφυλάξεις δεν θα έρθει σήμερα.
Στο στενάχωρο νέο τώρα, νιώθω την ανάγκη να της κάνω εγώ μνημόσυνο. Η Σοφία με πληροφόρησε πως η Δέσποινα πέθανε. Ήταν φορέας και είχε πάει Θεσσαλονίκη σε Δομή για να βοηθηθεί. Θεώρησε καλό να την κοπανήσει και να πιεί Σίσα. Ο αδυνατισμένος από τον Ιό οργανισμός της, δεν άντεξε.
Θα θυμάμαι το όμορφο πρόσωπο, τα πράσινα μάτια, τα φοβερά τσιμπουκόχειλα, τα Ταυλανδέζικα τατού. Το πόσο με είχε ψηλώσει όταν πλημύρισε τα σεντόνια με μουνόχυμα, η μόνη Ελληνίδα σεξεργάτρια που ερχόταν σε γυναικεία εκσπερμάτιση μαζί μου, σχεδόν κάθε φορά. Αυτά θέλω να φυλάξω μέσα στις μνήμες μου, όσο καιρό θα ζήσω ακόμα.
Αν υπάρχεις Θεέ, συγχώρεσε τη Δέσποινα
και δώστης εκεί που βρίσκεται, λίγη απ' την άσπρη σκόνη