Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σπασε και ξαναριξε γιατι δεν το πιασαΚαλή παπαριά θα έλεγα.
ευχαριστω συναγωνιστη θα παω να το ψαξωπολυ ευκολο πας σε μια αντιπροσωπεια και κανεις test drive
ασυλληπτα σταθερο ,τα καλυτερα φρενα ,που μπορει να φανταστει κανεις.
Μειονεκτημα το πλατος ,που το εκγλωβιζει αναμεσα στα αυτοκινητα.
μαστορα εχεις πατησει φρενο μπρεμπο με 20 αρα τρομπα και 6 πιστονη δαγκανα.πατα και μετα ελα να μου πεις τι ονειρευτηκες.τωρα αν εννοεις τα φρενα στην κατηγορια ειναι πιθανον.πες του φιλου μας για την αντλια νερου του πιατζιο και μετα πιανουμε σοβαρη κουβεντα.να τονισω οτι εχω για τη δουλεια ενα εσ ειτσ 300πολυ ευκολο πας σε μια αντιπροσωπεια και κανεις test drive
ασυλληπτα σταθερο ,τα καλυτερα φρενα ,που μπορει να φανταστει κανεις.
Μειονεκτημα το πλατος ,που το εκγλωβιζει αναμεσα στα αυτοκινητα.
μην συγκρινεις....αυτο που λες ειναι αλλη κατηγορια....μαστορα εχεις πατησει φρενο μπρεμπο με 20 αρα τρομπα και 6 πιστονη δαγκανα.πατα και μετα ελα να μου πεις τι ονειρευτηκες.τωρα αν εννοεις τα φρενα στην κατηγορια ειναι πιθανον.πες του φιλου μας για την αντλια νερου του πιατζιο και μετα πιανουμε σοβαρη κουβεντα.να τονισω οτι εχω για τη δουλεια ενα εσ ειτσ 300
σκεφτομαι να αγορασω το mp3 της piaggio και θελω να ακουσω τη γνωμη σας,να τονισω οτι θα ειναι το πρωτο μου μηχανακι(νεος οδηγος)
ποια εταιρια παταω στο ψαχτηρι αλλα δεν βγαζει τιποταEχει παρει ενας ξαδερφος μου το καινουριο,το yourban,το 300αρι.Ειναι πολυ ευχαριστημενος.Ακριβο βεβαια,το πηρε 6000 αλλα εχει τρελλαθει.Εγω δεν πεθαινω πλεον με την piaggio,γιατι ειναι μπουρδελακια και ολο συνεργειο θελουν.Ειδα κ επαθα να το μαζεψω το δικο μου και στο τελος το πουλησα γιατι πηρα το θηριο που λεγεται SUZUKI BURGMAN 650...Εβγαλε και αλλη μια εταιρια ενα τριροδο,για ψαξε να το βρεις,ειναι πολυ ομορφο και μαλιστα βγαζει και το ιδιο μοντελο και σε 4τροχο!!!Ναι,4τροχο σκουτερ,για τους πολυ αμπαλους ειναι αυτο...Ψαξου καλα πριν παρεις οτιδηποτε...
θα ξαναπω χοντα εσ ειτσ 300.και ησυχαζειςμην συγκρινεις....αυτο που λες ειναι αλλη κατηγορια....
θα ξαναπω χοντα εσ ειτσ 300.και ησυχαζεις