Χθες βράδυ κατα της 2.00 όπως κατεβαίνουμε την Ιάσωνος στη πρώτη διαστάυρωση που είναι και ένα τραβέλι με ένα μαύρο fiat punto συνήθως έχει στο αριστερό μας χέρι σε ένα σπίτι 2 μπουρδέλα, ένα πάνω και ένα κάτω.(ΟΧΙ επι τις Ιάσωνος,δεν θυμάμαι πως λεγόταν ο άλλος ο δρόμος ο κάθετος) Στο κάτω ήταν ένα υπέροχο κοντοπούτανο με μόλις 15?...Τα δωμάτια όλα φουλ...Μπαινω τελικά στο δωμάτιο που είναι δίπλα στη τσατσά και όσο την περίμενα την άκουγα που συζητούσε με έναν (οχι πελάτη).Η κοπέλα έλεγε είναι η 2η μέρα της εδώ και δεν έχει συνηθήσει τόσους πελάτες,δούλευε με 3-4 ραντεβού τη μέρα σε σπίτια.Καποια στιγμή μπαίνει μέσα το κοντοπούτανο...μολις το είδα απο κοντά ήθελα όλο και περισσότερο να το ξεσκίσω !!!
Μου έκανε παρα πολυ καλή πίπα....και δεν έβγαλε τις ψιλοτάκουνες μπότες της...(Μαζί με αυτές πάνω απο 1.63 δεν ήταν) είχε πολύ καλό βυζάκι για το μέγεθος της...Μου έλεγε πως την λένε Λόλα και είναι αλβανίδα. (δεν εμοιαζε καθόλου).ηλικία δεν ρώτησα αλλά θα τον έκοβα οτι δεν είναι πάνω απο 18 ! και οτι δεν θα είναι για πολύ ακόμα εκεί γιατι απλά δεν γουστάρει δεν μπορεί.Ποναγε πολύ στο σεξ και ήταν και αρκετά στενή...στην αρχή την πήρα πισσοκολητά με την υπέροχη κωλοτρυπίδα της να με τρελλαινει αλλά δεν ρώτησα αν την έδινε γιατι αυτή πόναγε απο μπροστά...μετά τη γύρισα ανάσκελα και τη πήδηξα πολύ δυνατά...πόναγε αλλά δεν είπε τίποτα...Ανετα ξαναπήγαινα
Μου έκανε παρα πολυ καλή πίπα....και δεν έβγαλε τις ψιλοτάκουνες μπότες της...(Μαζί με αυτές πάνω απο 1.63 δεν ήταν) είχε πολύ καλό βυζάκι για το μέγεθος της...Μου έλεγε πως την λένε Λόλα και είναι αλβανίδα. (δεν εμοιαζε καθόλου).ηλικία δεν ρώτησα αλλά θα τον έκοβα οτι δεν είναι πάνω απο 18 ! και οτι δεν θα είναι για πολύ ακόμα εκεί γιατι απλά δεν γουστάρει δεν μπορεί.Ποναγε πολύ στο σεξ και ήταν και αρκετά στενή...στην αρχή την πήρα πισσοκολητά με την υπέροχη κωλοτρυπίδα της να με τρελλαινει αλλά δεν ρώτησα αν την έδινε γιατι αυτή πόναγε απο μπροστά...μετά τη γύρισα ανάσκελα και τη πήδηξα πολύ δυνατά...πόναγε αλλά δεν είπε τίποτα...Ανετα ξαναπήγαινα