Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σεβασμος!!!!! ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΠ!!!!!!!!!!
Είσαι σίγουρος γι' αυτό;Παράκουσες μάλλον. Και ο ίδιος και ο γιατρός του έχουν παραδεχτεί ότι είχε λεύκη, και είναι γενικά γνωστό.
Είσαι σίγουρος γι' αυτό;
Γιατί εγώ νομίζω ότι η λεύκη εμφανίζεται σταδιακά σε μεμονωμένα σημεία κι όχι ξαφνικά σε όλο το σώμα.
"Η εξέλιξη της ασθένειας είναι διαφορετική από ασθενή σε ασθενή. Σε μερικούς μπορεί να εκδηλωθεί μόνο με μερικές κηλίδες. Σε άλλους μπορεί να επηρεαστεί σχεδόν όλη η επιφάνεια του δέρματος."Είσαι σίγουρος γι' αυτό;
Γιατί εγώ νομίζω ότι η λεύκη εμφανίζεται σταδιακά σε μεμονωμένα σημεία κι όχι ξαφνικά σε όλο το σώμα.
Από την Παρασκευή θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο ράντσο της Neverland η σορός του Βασιλιά της pop, που απεβίωσε στις 25 Ιουνίου στο σπίτι του.να πω κατι ασχετο με το θεμα?η κηδεία του m j εγινε?ποτε γινετε?
Προλαβαίνω να πεταχτώ μέχρι LA να ρίξω ένα (όχι παραπάνω) δάκρυ?
![]()
Εντάξει και γω δεν τον γούσταρα αλλά ασ'τον εκεί που πήγε. Δεν είναι καλή η πλάκα για ένα νεκρό, πως να το κάνουμε;Εντάξει ρε περσόνα - δε το πήγαινα το άτομο με κανένα χριστό. Ούτε τη μουσική (ορίστε?), ούτε αυτό που αντιπρόσωπευε, ούτε πολύ περισσότερο τις επιλογές του.
Άμα κι εσύ είσαι fan τι να πω?
Πρέπει να είσαι fan κάποιου και να σου αρέσει η μουσική του για να τον σέβεσαι σε μια τέτοια στιγμή?Εντάξει ρε περσόνα - δε το πήγαινα το άτομο με κανένα χριστό. Ούτε τη μουσική (ορίστε?), ούτε αυτό που αντιπρόσωπευε, ούτε πολύ περισσότερο τις επιλογές του.
OK - δεκτόν και τέλος.Εντάξει και γω δεν τον γούσταρα αλλά ασ'τον εκεί που πήγε. Δεν είναι καλή η πλάκα για ένα νεκρό, πως να το κάνουμε;
Σε μένα πήγαινε αυτό?1. Όχι.
2. Δεν αισθάνομαι κάτι τη συγκεκριμένη στιγμή. Εσύ έχεις πλαντάξει στο κλάμα?![]()
Εντάξει ρε περσόνα - δε το πήγαινα το άτομο με κανένα χριστό. Ούτε τη μουσική (ορίστε?), ούτε αυτό που αντιπρόσωπευε, ούτε πολύ περισσότερο τις επιλογές του.
Ρε καργιόλη που βρήκες την διεύθυνση μου και την δίνεις έτσι?Αυτό που κάνεις απαγορεύεται!Η ακύρωση και η ισοπέδωση φανερώνει απλά την ανυπαρξία και τον κομπλεξισμό του φουκαρά που μεγάλωσε και διαμένει στο υπόγειο Λεωφόρου Πουθενά & Οδού Τελευταίου Γωνία.
Αφού δεν έδωσε Αριθμό και όροφο μείνε ήσυχος...Ρε καργιόλη που βρήκες την διεύθυνση μου και την δίνεις έτσι?Αυτό που κάνεις απαγορεύεται!![]()
Κανένας κομπλεξισμός. Επειδή έχεις όρεξη να έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο, τα ίδια θα λέμε κάθε μέρα?καμμιά σχέση.
φαν του δεν είμαι. μπορεί μικρός όλοι να χορεύαμε με τα τραγούδια του αλλά αυτό δεν έχει καμμιά σχέση με αυτό που λέω.
Εδώ και γενικά στην ελληνική κοινωνία βλέπω μια πλήρη ισοπέδωση και μια πλήρη απαξία των πάντων από τους πάντες.
Η ακύρωση και η ισοπέδωση φανερώνει απλά την ανυπαρξία και τον κομπλεξισμό του φουκαρά που μεγάλωσε και διαμένει στο υπόγειο Λεωφόρου Πουθενά & Οδού Τελευταίου Γωνία.