Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οταν σταματησεις να κανεις το προβατο και αρθρωσεις λογο τοτε θα εχεις επιχειρηματα. Αλλοιως θα αυνανιζεσαι μαζι με τον περσονα υπο τις κραυγες της ηττας. Και εδω τελειώνει το σεσιον με σας... Εκτος αν πειτε κάτι πετυχημένο που δεν το βλέπω ;)
Α και δεν με ενδιάφέρει να ανέβω στα μάτια σας.Εχω ήδη γουστάρει με το ζορι σας...μου αρκει :-*

τί αλλο θα διαβασω μωρη περσονα εδω περα ????υπαρχει?!?!?!?!?!?!

δυσκολο ρε συ. καποιος της ειπε οταν ηταν μικρη οτι η ψωλη ειναι εχθρος της..κάντης μια ξομολόγα να στανιάρει.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υπαρχει?!?!?!?!?!?!
ειρωνικα ρωτησα γαμω την εριστικοτητα σου γαμω!τί αλλο θα διαβασω μωρη περσονα εδω περα ????![]()
![]()
![]()
![]()

τί αλλο θα διαβασω μωρη περσονα εδω περα ????![]()
![]()
![]()
![]()

τουλαχιστον εσυ γαμας. εστω και την εριστικοτητα μου..ειρωνικα ρωτησα γαμω την εριστικοτητα σου γαμω!![]()
δυσκολο ρε συ. καποιος της ειπε οταν ηταν μικρη οτι η ψωλη ειναι εχθρος της..

εκ γενετης δεν μπορω ουτως η αλλως! ;)τουλαχιστον εσυ γαμας. εστω και την εριστικοτητα μου..
πασο.. :-* :-*
μπα.. αυτα τα λαθη ειναι εξωγενή.. ''να βρεις εναν μαλακα κορη μου..'' και τετοια..ο καθρέπτης της ήταν....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edit ανηθικες προτασεις?![]()
1.δεν εχεις κι αδικο τελικα!1. τα φυσιολογικα δεν ειναι ανηθικα
2. για μια απλη χριστιανικη ενημερωση..
ευλό το φαλλό !

2.αααα λυπαμαι δεν τα παω καλα με την εκκλησια!!!!!!
με αποδεκατισες....ουτε γω !!!!
edit: ειμαι ψηλο ξανθο και ατριχο αγορι. εχω και κοτερο. με λενε κοπέογλου και τρωω και φουντουκια..

γιατι ? ποσες εισαι ????με αποδεκατισες....
![]()
![]()
![]()
πολλες αλλα μολις ακουσαν περιγραφη την κανανε κι εμεινα μονη μ!γιατι ? ποσες εισαι ????