Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το κακομοιρη τον δισεκατομμυριουχο.. με τα ψυχολογικα προβλήματα πόσο τον λυπάμαι.Μπορεί και να του συγχωρήσω οτι ήταν παιδεραστης επειδή περασε δύσκολη παιδικη ηλικία. Και να αλλαξω αποψη. Να θεωρήσω το έργο του ευφυές και σπουδαίο ακούγοντας καθημερινά τα τραγούδια του μαζι με τον Αιμίλο λιάτσο και τον Ευαγγελάτο.![]()
εγώ να χαλαρώσω;
είμαι 50 μέτρα απ τη θάλασσα, βλέπω τον ήλιο να δύει, εσύ κάνεις παραθέσεις λανθασμένες και εγώ πρέπει να χαλαρώσω;
![]()
![]()
![]()
![]()
Η κατηγορια του παιδεραστη στηριχτηκε μονον στη μαρτυρια ενος παιδιου που διανυκτερευσε στο ραντζο του Μαικλ Τζακσον και σε τιποτε αλλο. Βεβαια εντυπωση θαπρεπε να σου προκαλει πως το παιδι αυτο προερχοτανε απο παμφτωχη οικογενεια η οποια μολις τσεπωσε μερικα εκατομμυριακια την εκανε τουμπεκι "αδιαφορωντας" για τα ψυχικα τραυματα του παιδιου τοης. Αυτο εννοω οταν λεω πως του την επεσαν εκμεταλλευομενοι τις αδυναμιες του! Ο Τζακσον ηταν ενα μεγαλο παιδι! Δεν μπορεις να κατηγορησεις για παιδεραστια ενα παιδι!! Και δεν μπορεις να τον κατηγορησεις οταν δεν εχει αποδειχθει καμια σεξουαλικη κακοποιηση ανηλικου εναντιον του!
ρε περσονα εδω ειναι βραδυ εσυ βλεπεις τον ηλιο να δυει; χαχαχαχα Ειπες μουνι μαλλον γιαυτο σοκαριστηκα γιατι ειμαι και συντηρητικη αλλα τεσπα μην το κανουμε αηδια γιατι ειχαμε και ενα θεματακι και δεν εχω ορεξη για σπαμαρισμα.. ;)

Δηλαδή εσύ persona ακούς Michael Jackson?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σου αρέσει η μουσική του δηλ και θα πήγαινες ΟΑΚΑ να δεις το show αν ερχότανε?
Δηλαδή εσύ persona ακούς Michael Jackson?
2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
Σου αρέσει η μουσική του δηλ και θα πήγαινες ΟΑΚΑ να δεις το show αν ερχότανε?

η ελλάδα δεν είναι το κέντρο του κόσμου.
έχει κι αλλού θάλασσα κι αλλού ήλιο.....
η ζωή σου είναι μίζερη.
αρκεί να το παραδεχτείς για να την αλλάξεις.....![]()
![]()
Τι να πούμε ρε φίλε? Τι χρώμα θα είναι το φέρετρο?ε φαγωθηκατε ρε πουστη μου με τον ανθρωπο..ελα εγω ημουν το παιδακι να τελειωνουμε! ειμαι καλα τωρα δε με πειραξε πολυ.οκ? εεεεεεεελεεεεεεεοοοοοοοοοςςςςςςςςς
αν ειχε πεθανει κανενας νινος-ρουβας-καραφωτης ολες θα κλαψουριζατε για τα μεγαλια αστερια που χαθηκαν..ηρεμηστε λιγακι

Τι να πούμε ρε φίλε? Τι χρώμα θα είναι το φέρετρο? Cheesy
Όλοι αυτοί που ανέφερες είναι για να γελάει κανείς που λέει κι ο Συρίγος - σιγά τ' αστέρια του μεσουρανού.
Ποιο ταλέντο ρε παίχτη. Ο Quincy Jones έγραφε. Προϊόν της μουσικής βιομηχανίας ήταν.καλα εσυ τι γελας? εγω δεν ειμαι φαν και τα ακουσματα μου ειναι τελειως διαφορετικα αλλα ποσο στενομυαλος και ΑΣΧΕΤΟΣ πρεπει να ειναι καποιος για να μην μπορει να καταλαβει το ταλεντο του και την ιστορια του στη μουσικη..ΟΛΟΙ μα ολοι οι σημερινοι καλλιτεχνες εχουν επηρεαστει. σε σχεδον ολες τις κατηγοριες μουσικης.αμα γουσταρετε το καταλαβαινετε![]()
Σε κερδισα και κοντευεις να παθεις ανευρυσμα αυτο βλεπω εγω ;)Μην με τσινας γιατι εχω κεφια..χεχεχ

καλα εσυ τι γελας? εγω δεν ειμαι φαν και τα ακουσματα μου ειναι τελειως διαφορετικα αλλα ποσο στενομυαλος και ΑΣΧΕΤΟΣ πρεπει να ειναι καποιος για να μην μπορει να καταλαβει το ταλεντο του και την ιστορια του στη μουσικη..ΟΛΟΙ μα ολοι οι σημερινοι καλλιτεχνες εχουν επηρεαστει. σε σχεδον ολες τις κατηγοριες μουσικης.αμα γουσταρετε το καταλαβαινετε![]()
Σε κερδισα και κοντευεις να παθεις ανευρυσμα αυτο βλεπω εγω ;)Μην με τσινας γιατι εχω κεφια..χεχεχ
Ε και πως θα γίνει δεν λυπήθηκα κιολας.