Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και καμαρώνουν κιόλας ....Τωρα εχουμε το γυφτοLight και Snik
Η μεγαλυτερη θα λεγαΑπό τις μεγαλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς. Καλό παράδεισο να έχει.
Φυσικα καμαρωνουν, αφου τα μμε μας προβαλουν συνεχως τουνη σνικ και λοιπα σκουπιδια.Και καμαρώνουν κιόλας ....
κυριοι ο Αλβανος που εχω για σφουγγαρισμα μου λεει οτι η ειρηνη παπα ηταν αλβανιδα και μαλιστα μου εδειξε και την κατωθι συντομευση.
Ειρηνη παππα αλβανικη καταγωγη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΗΛΙΚΙΑ, ΣΧΕΣΗ, ΥΨΟΣ, ΝΕΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΣΠΟΥΔΕΣ,...
λετε να λεει την αληθεια;
τι να κανω;
το εμπολεμο υπαρχει ακομα;
τι να κανω με τον σκιπεταριο;

τυπε δωσε το τηγανι στην αστυνομια οτι σε εκλεψε και καλα
θα γλυτωσεις και το μηνιατικο
εναλλακτικα βομβαρδισμος με πυρηνικα σε ολη την αλβανια![]()
βοβμαρδισμος με τα πυρινικα που δεν έχουμε, για μια μ@λακια που είπε ένας ημιπαράφρων αλβανος?
Μηπως ειναι λιγο too much? θα φάμε πολύ ραδιενέργεια![]()

τυπε μαλλον εχεις δικιο
τοτε να τους λυπηθουμε και να τους ριξουμε μονο ναπαλμ![]()
α λόγια περιττά ..η σπουδαιότερη ηθοποιός με καριέρα της Ελλάδας
Ναι αλλά κ το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ο καραμανλης το έκανε νομίζω το 1960 κ οχι οι μητσοτσκικοιΝταξ, καλή αλλά λίγη!
Επέλεξε να κάνει ψευτοκαριέρα στο Hollywood με κάτι δευτεράντζες… Κερκ Ντάγκλας, Άντονι Κουίν και τέτοιους, αντί να ,μείνει στην Ελλάδα και να συμμετέχει σε έγκριτα φεστιβάλ τέχνης και να φωνάζει Μητσοτάκη γαμιέσαι με τον Πούτιν στην γιγαντοοθόνη…
IRENE LELEKU - Ειρημη Λελεκου απο Πελοπόνησο Αρβανιτισα η πραγματικοτητα .......τυπε δωσε το τηγανι στην αστυνομια οτι σε εκλεψε και καλα
θα γλυτωσεις και το μηνιατικο
εναλλακτικα βομβαρδισμος με πυρηνικα σε ολη την αλβανια![]()
Αξία πρέσβειρα της Ελλάδος..Ιερεια του θεατρου και του κινημστογραφου.