Το νέο έτος πλησιάζει και σκέφτομαι να αρχίσω ένα kinky project. Να καυλαντισω μεταξύ αστείου και σοβαρού με την πεθερά. Δεν έχει τίποτα το ενδιαφέρον πλέον σαν γυναίκα, πλην ένα ζευγάρι όμορφα βλαχοβυζια και την πεποίθηση μου, με όσα έχει πει κατά καιρούς, ότι στα νιάτα της είχε ρουφήξει πολλά καυλια.
Ξέρω ότι είμαι ανώμαλος αλλά επειδή εδώ μέσα υπάρχουν περισσότερο ανώμαλοι από εμένα, θα ήθελα παρακαλώ τα φώτα σας για τρόπο προσέγγισης και γενικότερα καυλαντας που ενδείκνυται σε αυτές τις περιπτώσεις. Είναι 66 ετών. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι, αλλά μόνο και μόνο να πάρει γραμμή ότι την φλερτάρει ο γαμπρός είναι από μόνο του ενδιαφέρον. Από κοινωνιολογικής απόψεως μιλώντας...
Όποιος έχει και αντίστοιχη εμπειρία σε την καταθέσει. Παρακαλώ όχι φιδεμπορες.
Ξέρω ότι είμαι ανώμαλος αλλά επειδή εδώ μέσα υπάρχουν περισσότερο ανώμαλοι από εμένα, θα ήθελα παρακαλώ τα φώτα σας για τρόπο προσέγγισης και γενικότερα καυλαντας που ενδείκνυται σε αυτές τις περιπτώσεις. Είναι 66 ετών. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι, αλλά μόνο και μόνο να πάρει γραμμή ότι την φλερτάρει ο γαμπρός είναι από μόνο του ενδιαφέρον. Από κοινωνιολογικής απόψεως μιλώντας...
Όποιος έχει και αντίστοιχη εμπειρία σε την καταθέσει. Παρακαλώ όχι φιδεμπορες.