private_pt
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Όποιος διαθέτει τσοντοπεριοδικά "ΟΚΜ" κυρίως δεκαετίας '90, να μου στείλει pm.
Έχεις τετοια περιοδικα φιλε μου; Ασχολεισαι και εσυ; Στειλε μου αν θες pm.Ρε τι μου θυμισες τώρα.
Αδερφέ μια συμβουλή , εν έτη 2025 , πάρε ένα σκανερ με 34-40 ευρώ σκανάρε τα και ανέβασε τα να μείνουν χαραγμένα αιωνίως στο διαδίκτυο .Έχεις τετοια περιοδικα φιλε μου; Ασχολεισαι και εσυ; Στειλε μου αν θες pm.
Εχω αρκετα,ενδιαφερεσαι για αγορα;Όποιος διαθέτει τσοντοπεριοδικά "ΟΚΜ" κυρίως δεκαετίας '90, να μου στείλει pm.
Σου έχω στειλει μηνυμα.Εχω αρκετα,ενδιαφερεσαι για αγορα;
Πολύ καιρό τώρα αλλά έχουν λίγα κανάλια ακόμα. Νομίζω το ΣΤΑΡ έχει. Είχα κανει κάτι γνωριμίες και από εκεί παλιά !!!...ίσως ό,τι πιο καλτ στον χώρο....Ήμουν μικρός και όλες αυτές οι ιστορίες που διάβαζα, οι αγγελίες κλπ με προϊδέαζαν για το ΠΟΣΟ συναρπαστικός ήταν ο κόσμος που μας περίμενε στην ενηλικίωση μας........
......................................................................
...........................
...........
ύστερα ήρθε το mirc, το site του eftaxia, και στο τέλος το adult.gr.....
Πρόσφατα άκουσα το φοβερό πως γίνονταν και γνωριμίες από το...teletext!
Σε αυτά τα δύο έπαιζε καλή πριβέ κατάσταση. Ειδικά τα πρώτα δυο χρόνια λειτουργίας του δεύτερου, πολύ παιχνίδι. Είχα σπρώξει καμμιά δεκαριά από εκεί.το site του eftaxia, και στο τέλος το adult.gr.....
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω για τη βιβλιοθήκη ηδονισμού που διατηρώ στην Εκάλη. Κυρίως τεύχη 2011-2015. Πες μου τιμή.Εχω αρκετα,ενδιαφερεσαι για αγορα;
Έχει κάνει κανείς εγγραφή στο site? Λέει τίποτα?Για τους νοσταλγούς υπάρχει το site Περιοδικό Γνωριμιών ΟΚΜ – Το κορυφαίο Ελληνικό περιοδικό γνωριμιών
Δεν φέρνει πίσω το παρελθόν, αλλά κάτι είναι...
Γράμμα σε φίλε ναι. Είχα στείλει και εγώ και έγραφα μέσα το τηλέφωνο.Πωω τι μου θύμισες τωρα με το okay φαντασου ειχα στειλει γραμμα τοτε σε αγγελια με ζευγαρι και μου είχε απαντήσει η γυναίκα του ζευγαριού 40αρα αυτη 18ρης εγω ειχμαε συναντηθεί στο αμαξι της τοτε και ειχαμε παει μετα σε μια γκαρσονιέρα και παίχτηκε φαση ! Πολύ τυχερός ημουν γτ ηταν και πολυ καλη και σεξυ γκομενα!