Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1.220
στο ισραηλ τα χρησιμοποιουν τα οπλα βολντε...και οι γυναικες αν δε πανε στρατο τις βαζουν μεσα...
Ναι το Ισραηλ επειδη ειναι ετοιμοπολεμο κανει εκπαιδευση
κανονικη.
στο ισραηλ τα χρησιμοποιουν τα οπλα βολντε...και οι γυναικες αν δε πανε στρατο τις βαζουν μεσα...
βολντε βολντε...το νοημα του γοπινγκ ειναι να κανετε ολα τα παιδακια μια εργασια...η οποια φυσικα ειναι για το δικο σας καλο...ειναι το ιδιο με τις τιμωριες...οταν πχ κανεις μια μαλακια ειναι παραλογο να παιρνουμε καμψεις ολη η διμοιρια κι εσυ να μας δινεις παραγγελμα χωρις να κανεις...ΑΛΛΑ ετσι ενισχυεται το ομαδικο πνευμα(και το ομαδικο καψονι στο μαλακα μετα) ...ο στρατος ειναι μαγεια αμα το δεις αλλιωςΕγω? αφου δεν καπνιζω :-
εμενα με βαλανε και τους ειπα δεν μαζευω...
και με ρωτησαν γιατι και τους ειπα οτι δεν καπνιζω.
Και με στειλανε μαγειρια μετα...
ε καλυτερα ρε φιλε... σιγα μη μαζευω τις δικες σου γοπες
κοψτο και εσυ οπως και εγω.
πηδηξες καμια??? πως επαιζες?
4-5-1 με βαρύ φορ στην περιοχή.

και να καθοσουν νομιζεις θα πηδουσες;4-5-1 με βαρύ φορ στην περιοχή.
Δεν πρόλαβα, πάνω που είχαμε γνωρίσει πολλές την περίοδο που άρχισαν να σκάνε μετά το Πάσχα πήρα μετάθεση στο βόρειο Ελλάντα

μπουαχαχαχαχαχαχα
μου γάμησες την ψυχολογία ηλίθιε τώρα.
μπροστά σε έναν κόκκινο μπερεΣ
ααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα
και εγώ είμαι ο χαζο-χιμπατζής.
ααααααααααααααααχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

εσυ Αρχι-γιωτομπαλο πηγες φανταρο??...για κανα I5 σε κοβω...εμφανίστηκε για να μας καθορίσει το γκέι εκτός απο τη διάρκεια και σε χρώμα καπέλου.![]()

ειναι δυνατον βρε ηλιθιε πριν παω στο κεντρο να παω στο πολεμικο μουσειο;Δε σε χάλασε που πας Αυλώνα, ήθελες και στο πολεμικό μουσείο βλάκα![]()
ετσι ειναιKαλα οποιος μπηκε πολεμικο μουσειο εκανε τη τυχη του.
Αμα εχει και πολλους... μοιραζονται τις βαρδιες και σου λεει ελα Δευτερα - Τριτη και τις αλλες μερες
σπιτι σου![]()
θητεια ε?![]()
![]()
εσυ Αρχι-γιωτομπαλο πηγες φανταρο??...για κανα I5 σε κοβω...![]()
![]()
αλλά θέλω να ξεριζώσω και την καρδιά του μπάσταρδου που μαχαιρώνει κάποιον γιατί είναι μαύρος ή ολυμπιακός ή γερμανός η δεν ξέρωγω τι άλλο.

πεσε στραβακα..ετσι ειναι
3 τελευταια μηνακια μαλλον θα τα κανω εκει
Εγω ξερω οτι με 60 λεπτα το κρουασαν σε συγκριση με τους αλλους ( Γρηγορη , εβερεστ κτλπ)
αν καποιος δεν ειναι σπαγκοραμενος και χαλαει... δεν κανεις πλουσιο
κανεναν μονο εσυ.
Το στρατο περιμενε ο Στεργιου να γινεις πλουσιος φιλε... οτι θελεις γραφεις.
ακυρο...δεν υπαρχουν πλεον μπορντω μπερεδες...

μπουαααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαεσυ Αρχι-γιωτομπαλο πηγες φανταρο??...για κανα I5 σε κοβω...![]()
![]()