str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7
- Πόντοι
- 166
Αν τους βαζουν να κανουν ολους μαζι μπανιο λογικο να παρει διαζυγιο με το σαπουνι
![]()
![]()
![]()
![]()
Εκτός αν σου πέσει το σαπούνι
πλάκα έχει!

Αν τους βαζουν να κανουν ολους μαζι μπανιο λογικο να παρει διαζυγιο με το σαπουνι
![]()
![]()
![]()
![]()
πλάκα έχει!

μη σου πω στο τελος εναν μηνα πριν καντο Ι1.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν παιρνω Ι5 ποτε παλιολαμογιο που να με δουν νεκρο μες στο στρατοπεδο,γιατι μετα πως θα βγω στην κοινωνια και με τη μουτρα να τους αντικρισω.
σιγα μην κανουμε & παρτουζα ρε σιχαμενε..δεν τον δινω τον δικο μου..αλλα αμα θελεις μπορω να του πω να σε υιοθετησει & εσενα..4 εχει,λες να τον πειραξει αλλος ενας χουλιγκανοπρεζακιας???χαλαρά ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ μπορει να μην το περνεις αλλα οι γιατροι θα στο δωσουν να ξερεις.Ποσο ΄στοιχημα βαζεις οτι δεν παιρνω Ι5 με καμια δυναμη,Ι3 ειμαι και Ι3 θα τελειωσω;

![]()
![]()
![]()
![]()

σε ποιο νησι ρε???Ελα κατω στο κωλονησι και οχι απλα καταληψη...ΚΑΨΤΕ ΤΟ το ρημαδιιιιιιιι....
Ελα ρε μαλακα και θα σου πληρωσω τα εισιτιρια.Να το κλεισετε δια παντως το μπουρδελο ομως...
μεχρι τοτε δεν θα υπαρχει στρατος.....γιατί για να τρέχει επίστρατος;

Ναι,άσχημα θα περάσει...αρνταν και κάθε βράδυ κοψίδια...γιατί για να τρέχει επίστρατος;
αραξε γιατι αμα δεις τα κωλοχαρτα του μαλακα & μαθεις τι δουλεια κανει & που,θα αρχισεις τα τσιμπουκια..μεταπτυχιακό μην αγχώνεσαι μου είναι λίγο.... ετοιμάζομαι για διδακτορικό... και όχι σε επιστήμη του τύπου "που κλάνει το μπαρμπούνι"
σιγα μην κανουμε & παρτουζα ρε σιχαμενε..δεν τον δινω τον δικο μου..αλλα αμα θελεις μπορω να του πω να σε υιοθετησει & εσενα..4 εχει,λες να τον πειραξει αλλος ενας χουλιγκανοπρεζακιας???
Ι1 δεν γινομαι σε καμια περιπτωση γιατι εχω υπερμετρωπια στα ματιαμη σου πω στο τελος εναν μηνα πριν καντο Ι1.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εναν μηνα πριν απολυθεις θα κανεις κανα κεπικ υπηρεσια ...τι ενοπλα μου λες;Ι1 δεν γινομαι σε καμια περιπτωση γιατι εχω υπερμετρωπια στα ματια
Ι2 μπορει να γινω αλλα δεν θελω,γιατι θα εχω ενοπλες υποχρεωσεις οποτε προσθετες ευθυνες,
και επιπλεον περισσοτερες καμπανες
Ι4 παλι μου κακοφαινεται και δεν ακουγεται καλα στο αυτι,καποιο σοβαρο προβλημα θα υπαρχει
Ι5 ΞΕΦΤΙΛΑ,ΝΤΡΟΠΗ
Ι3 Τιμημενο!!!!!!!!!!!!

ηδη εχεις παρει Ι5 να ξερεις.Ι1 δεν γινομαι σε καμια περιπτωση γιατι εχω υπερμετρωπια στα ματια
Ι2 μπορει να γινω αλλα δεν θελω,γιατι θα εχω ενοπλες υποχρεωσεις οποτε προσθετες ευθυνες,
και επιπλεον περισσοτερες καμπανες
Ι4 παλι μου κακοφαινεται και δεν ακουγεται καλα στο αυτι,καποιο σοβαρο προβλημα θα υπαρχει
Ι5 ΞΕΦΤΙΛΑ,ΝΤΡΟΠΗ
Ι3 Τιμημενο!!!!!!!!!!!!
σε ποιο νησι ρε???
τι κεπικ ρε μαλακα?εναν μηνα πριν απολυθεις θα κανεις κανα κεπικ υπηρεσια ...τι ενοπλα μου λες;![]()
![]()
![]()
και αφου εχεις και βυσμα θα τους γραφεις στον πουτσο σου....

στο εξοχικο του θρυλου???κρητη ρε
Δεν πιστευω να κοτεψεις ε?
στο εξοχικο του θρυλου???
για πε ονοματα να στειλω τα κοπελια απο τυμπακι-σητεια-χανια..
γιατι μηπως οι μισοι ταξιαρχοι και συνταγματαρχες μπορουν;τι κεπικ ρε μαλακα?
αυτος δεν μπορει να μιληση ρε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()