Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
συγνώμη κιόλας , χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν μήπως τα πιλάφια να γράφαν τις αναμνήσεις τους και τις απόψεις τους σε άλλο thread (πχ. πως τα πέρασα στην κατασκήνωση?)
Εσυ που υπηρετησες ρε κομάντο??ενοώ οτι οι υπηρετήσαντες στο ναυτικό δεν δικαιούνται να ομιλούν για στρατό !!!
τι λες ρε μεγαλε?πω..πω,υπαρχει τετοιο νουμερο?06βΕσσο
εμμμ 4 σορρυ ... 291 ΛΕΛΕ
πάμε πάλι απο την αρχή.
2/39 συνταγμα ευζώνων
3ος Λοχος Αντι -Αρματικών καβυλη ορεστιάδας
ΑΣΔΕΝ
μεγα λαθος.πολλα παιδια της σειρας μου πηγαιναν Ν.Ν.Ψ(τρελαδικο)γιατι δεν αντεχαν το καραβι.μονο οι υπηρεσιες ξηρας ειναι καλες.οι αλλες ειναι γαμα τα και ειδικα τα μεγαλα καραβια.εγω ημουν ξηρα(παρατηρητηριο) ηταν πολυ καλα,απλα σου τη βαραγε η μοναξια και ετρωγες φυλακες για πλακα επειδη ειμασταν σε ρανταρ.ενοώ οτι οι υπηρετήσαντες στο ναυτικό δεν δικαιούνται να ομιλούν για στρατό !!!
φιλε πρεπει να την περασες λουκουμι εκει!εγω ημουν το 2000 νδα.μεγαλη πουτσα εφαγα!Α'04.Υπηρέτησα ΔΚΦ(κανονιοφόρους)4 μήνες κ Υπηρεσία Φάρων στο Χατζηκυριάκειο 7 μήνες.Καλά ήταν αν εξαιρέσεις ότι είχαμε Ολυμπιακούς αγώνες
ηθελες και πηγες,ετσι δεν ειναι?Και φυσικα δεν θα μιλησω για τις σκοπιες που βαρας εδω με walkman κινητο και Playboy.Εκει στην σκοπια ειχες αλεξισφαιρο 35 κιλων γιατι οι σφαιρες εφευγαν σαν κουφετα...Οποιος εχει υπηρετησει Κοσσοβο ξερει...