Εγώ δεν έχω πάει στρατό και θέλω να το αποφύγω μιας και σπουδάζω έξω και δουλεύω και όταν τελειώσω τη σπουδή μου θα είμαι στα 28 και δεν έχω καμία όρεξη να διαλύσω τη ζωή μου για το στρατό και για την Ελλάδα που έφυγα με τόσες στερήσεις και οι γονείς μου φτύνουν αίμα να μου δώσουν όσα λεφτά μπορούν.Πλέον ίσως να μην είναι μόνο ότι περναώ ωραία και βρήκα στην Αγγλία ότι μου λειπε,αλλα΄και μάλλον να μου κάναν και πλύση εγκεφάλου καθηγητές και άλλοι,δεν μπορώ να ζήσω στην Ελλάδα.Ο τρόπος ζωής δεν συμβαδίζει με αυτόν εδώ που μου αρέσει και έχω τους φίλους μου και την κοπέλα μου.Μακάρι να με αφήσουν ήσυχο κάποια στιγμή να ζήσω τη ζωή που μου στέρησαν και μακάρι να αλλάξει ο νόμος και να αφήσουν ήσυχα τα παιδιά στην Ελλάδα να κανονίσουν τη ζωή τους και να μην τα τρέχουν.Ας πάρουν μισθοφόρους και να πληρώσουν.Γιατί όπως είναι τώρα ο στρατός στην Ελλάδα αν χτύπα ξύλο εισβάλλει κανείς θα μας κάνουν σμπαράλια μέσα σε 3 μέρες,θα χτυπήσουν και δεν θα καταλάβουμε από που ήρθε.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).