You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pegging vids
- Μέλος που άνοιξε το νήμα guy123guy123
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 174
- Εμφανίσεις 54K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
guy123guy123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 7.396
- Πόντοι
- 1.056
Hornyml
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2024
- Like
- 2.907
- Πόντοι
- 446
Πόσο καβλα και οι 2 τους.....
Papajohn13
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2014
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Κάνει δουλειά? Σκεφτόμουν να πάρω ένα ίδιοΧτες η γυναίκα μου, μου γαμησε τον κωλο με αυτό.. δεν έχω χύσει πιο δυνατά.. σήμερα θα λείπει και θα το χρησιμοποιήσω solo.
Papajohn13
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2014
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Έχυσα ποτάμια οριακά ακουμπώντας το καυλι μου... Μετά από σύντομο break ήμουν ακόμη καυλωμένος, την γάμησα και ξανά έχυσαΚάνει δουλειά? Σκεφτόμουν να πάρω ένα ίδιο
Θες να στείλεις από που το πήρες?Έχυσα ποτάμια οριακά ακουμπώντας το καυλι μου... Μετά από σύντομο break ήμουν ακόμη καυλωμένος, την γάμησα και ξανά έχυσα
Sxolhasths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2014
- Like
- 1.740
- Πόντοι
- 201
ΚαθηγήτριαΚοριτσαρα
Hornyml
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2024
- Like
- 2.907
- Πόντοι
- 446
Προψεσορ στο σφυροκοπημα....Καθηγήτρια
guy123guy123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 7.396
- Πόντοι
- 1.056
Πολυ καλη με δονηση τρελη καυλα, αν αντεξεις και δε χυσεις και γαμας με αυτο μεσα σου ειναι σκετη απογειωση αλλα και εννοειται για ατελειωτη σολο καυλαΚάνει δουλειά? Σκεφτόμουν να πάρω ένα ίδιο

Δονούμενη Σφήνα από Σιλικόνη με usb και 12 Προγράμματα PL-S74 Black 10,5 εκ.
Η πρωκτική διέγερση στα καλύτερά της! Κατασκευασμένη από σιλικόνη ιατρικού βαθμού και με 12 προγράμματα δόνησης αυτή η επαναφορτιζόμενη πρωκτική σφήνα της Pretty Love θα σας ενθουσιάσει. Είναι ιδιαίτερα εύκαμπτη, διαθέτει στενό λαιμό για εύκολη διείσδυση, ενώ η εργονομική βάση τύπου άγκυρας εξασφ
guy123guy123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 7.396
- Πόντοι
- 1.056
Τελευταία τροποποίηση:
Angeloshe
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2021
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Καυλα το δεύτερο βιντεάκι!!!
Χύσιμο και μετά όλα στην κωλοτρυπα!!!!
πως της το εφερες; Πριν 10 μερες ρωτουσες και τωρα το καταφερες;Χτες η γυναίκα μου, μου γαμησε τον κωλο με αυτό.. δεν έχω χύσει πιο δυνατά.. σήμερα θα λείπει και θα το χρησιμοποιήσω solo.
Papajohn13
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2014
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Της είπα απλά ότι ίσως πρέπει να δοκιμάσουμε κάτι μεγαλύτερο.. και το παράγγειλε μόνη της.. στην αρχή βέβαια μου είπε ότι από τις φωτό στο Skroutz θεωρούσε ότι θα ήταν μικρότερο. Αλλά της είπα ότι δεν πειράζει..πως της το εφερες; Πριν 10 μερες ρωτουσες και τωρα το καταφερες;
Απο τη μια αυτη μπορει ενδομυχα να σκεφτοταν «εψαχνα μεγαλυτερο», εσυ πηρες τη λυπημενη φατσα, τα βρηκατε στη μέση!Της είπα απλά ότι ίσως πρέπει να δοκιμάσουμε κάτι μεγαλύτερο.. και το παράγγειλε μόνη της.. στην αρχή βέβαια μου είπε ότι από τις φωτό στο Skroutz θεωρούσε ότι θα ήταν μικρότερο. Αλλά της είπα ότι δεν πειράζει..
Εγω της εχω παρει ενα strapless strapon που μοιαζει με δονητη, της το εχω βαλει 2 φορες απο τη σωστη μερια (η μια ειναι κοντη-χοντρη για να στηριζεται μεσα στον κολπο), κανω οτι πλησιαζω και «θες να δοκιμασουμε κατι αλλο;», αλλα δεν το σκεφτεται…
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 133
- Εμφανίσεις