Νέα

Pegging vids

• Μέλος που άνοιξε το νήμα guy123guy123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PETROSANAL1

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2016
Like
684
Πόντοι
81
οτι πιο καύλα απο μια γυναικα που το γουσταρει και δεν χρειαζεται να της το ζητήσης. Να παίρνει πρωτοβουλεία να σου βάλει δαχτυλο και στα επόμενα ραντεβου να καταληγετε να σε στραπονάρει
Ετσι ακριβωσ να γουσταρει

OP
OP
guy123guy123

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
4.505
Πόντοι
456
οτι πιο καύλα απο μια γυναικα που το γουσταρει και δεν χρειαζεται να της το ζητήσης. Να παίρνει πρωτοβουλεία να σου βάλει δαχτυλο και στα επόμενα ραντεβου να καταληγετε να σε στραπονάρει
Πρωτα γλειφοκωλι αρχιζουν, μετα δαχτυλο ενω μπουκωνεται στην πιπα, δονητες στην πιπα:bigdick::bigdick:

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Πρωτα γλειφοκωλι αρχιζουν, μετα δαχτυλο ενω μπουκωνεται στην πιπα, δονητες στην πιπα:bigdick::bigdick:
Όσες φορές έχει τύχει σε εμένα ξεκινησαν να χώνουν δακτυλο την ωρα που τις πηδουσα. ειδικα σε μια περιπτησν με το που με έβαζε δακτυλο τελειωνε και εχυνε σα καταρράκτη. Στο μηνα πνω έβγαλε απο το συρτάρη το στραπον της και μεκανε πουτανα... Αποτότε το πηγαίναμε εναλλαξ.

PETROSANAL1

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2016
Like
684
Πόντοι
81
Όσες φορές έχει τύχει σε εμένα ξεκινησαν να χώνουν δακτυλο την ωρα που τις πηδουσα. ειδικα σε μια περιπτησν με το που με έβαζε δακτυλο τελειωνε και εχυνε σα καταρράκτη. Στο μηνα πνω έβγαλε απο το συρτάρη το στραπον της και μεκανε πουτανα... Αποτότε το πηγαίναμε εναλλαξ.
ΤΥΧΕΡΟΣ

OP
OP
guy123guy123

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
4.505
Πόντοι
456
Έτσι γίνεται και άμα είναι ανοιχτή σε τέτοιες καύλες γαμιέται σα σκύλα, κάνει τα πάντα, εγώ όταν μου έτυχε έκανε ό,τι φετίχ και βίτσιο είχα όπως και αυτή

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.863
Πόντοι
206
ακούμε και να μας λέει τον έχει διαλύσει τόση ώρα,η κοπέλα ήταν μια νταρντανα στα 40 αλλά δεν περασα

Μυστη λέω μύστη. Γιατί? Εχεστης? Ή μήπως η νταρντανα ήταν γιοκοζουνα 160 κιλά?

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
1.304
Πόντοι
481
Πείτε καμιά καλή στην Αθήνα για peg..

Stories