Επισκέπτης
Μάλιστα.
Μάγκες, ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Να πα να γαμηθούν οι μαλάκες και τα μπάζα που θέλουν κάθε φορά και 10άρικο. Ειδικά αυτό που είπε ο nikolas2002m, ότι με 10 ευρώ σου χορεύει με τα ρούχα... είναι εξοργιστικό!!! Μήπως να έβαζε καλύτερα και στολή αστροναύτη?
Ρε ΟΥΣΤ!!! Λαμόγια!
Μαύρο δαγκωτό λοιπόν!!!

Μάγκες, ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Να πα να γαμηθούν οι μαλάκες και τα μπάζα που θέλουν κάθε φορά και 10άρικο. Ειδικά αυτό που είπε ο nikolas2002m, ότι με 10 ευρώ σου χορεύει με τα ρούχα... είναι εξοργιστικό!!! Μήπως να έβαζε καλύτερα και στολή αστροναύτη?

Ρε ΟΥΣΤ!!! Λαμόγια!
Μαύρο δαγκωτό λοιπόν!!!
(πάρτε χαρτομάντιλα). ¨Όσον αφορά τις γκόμενες είναι γεγονός ότι δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην πιάτσα. Αλλά σ? αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να πεις αντικειμενικά τι είναι ωραίο ή όχι . Όταν πήγα εγώ έπαιζαν τρεις γκόμενες (με Νο 3,4 και 6).. Όλες ανήκαν στην κατηγορία kinky, η μία κατηγορίας kinky bizzare mature, η άλλη στην κατηγορίας kinky chuby teen και η άλλη στην κατηγορία kinky teen. Σίγουρα για να δουλέψει καλά χρειάζεται ακόμα περισσότερες κοπέλες, το δε αφεντικό μου είπε ότι σύντομα θα έχει πολύ περισσότερες. Θα δούμε. Μια βόλτα πάντως δεν βλάπτει. Όταν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω σχετικά από το forum..