Asuchi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Like
- 973
- Πόντοι
- 81
Δεν έχουν όλες. Γενικά είναι άτριχος λαός, αλλα είναι μεγάλη συζήτηση για ανάλυση αυτή τη στιγμή.Γιατί έχουν όλες θάμνο εκεί κάτω; Είναι της μόδας στην Ασία;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προβοκατορα ,μηπως πατροναρεσαι απο τον ΣΕΞ-ΕΟΤ Ταιλανδης και γαμας με πιστωση η και επιδοτηση απο τα προγραμματα προβολης του τουριστικου προιοντος της χωρας ; Μηπως σου χορηγηθηκε καρτα απεριοριστων διαδρομων με συμμετοχη 25 % ως ακαματος επιβητορας -διαφημιστης του πλουτου της χωρας ; Σε καθε περιπτωση αποδεικνυεσαι και γλυκοτσουτσουνος και δεν δινεις πονο και το μουνι στο χερι στα κοριτσια , αλλα αγνο παρθενο ψωλοχυμα.![]()
Βασιλικε , Τις ταιζεις , τις ποτιζεις , τις χαρτζιλικωνεις ,τις ριχνεις και κανενα ακαποτο με φυσικο ψωλοχυμα . Αρχοντας ! Εμεις να δουμε ποτε θα ξεφυγουμε απο το συζυγικο. Α ρε Κωλογερε καλη σου ωρα , πως τα καταφερνεις και ξεφευγεις και βγαινεις ατσαλακωτος. Εν τω μεταξυ χασαμε και τον MindReader , ετσι για παρηγορια και ποικιλια . Ταμα τοχω με Ταιλανδεζα , διοτι με Λατιν εχω αμαρτησει πολλαπλως.![]()
Στην 1η φορά αυτή την αίσθηση είχα κι εγώ, απο τη 2η φορά, ζήτησα απο μία φίλη να μου κάνει τον ξεναγό, εκτός απο τις γνωστές παροχές. Έχει πραγματικά πάρα πολλά πράγματα να δεις, η γκόμενα με ψόφησε, είχε αυτοκίνητο καθώς ήταν πολύ καλά οικονομικά, και το πρόγραμμα πάρα πολύ γεμάτο! Ενδεικτικά....Koh Larn, Μεγάλος Βούδας, View Point, Water Park, O ναός της Αλήθειας, Tiger Park, Πλωτή αγορά, Πάρκο με τις πέτρες εκατομυρίων χρόνων, Πάρκο με τα εκατομύρια είδη λουλούδιων κ φυτών, Μετά την παραλία Τζομτιεν περιοχή με εστιατόρια που πάνε ντόπιοι πάνω στη θάλασσα, Αγώνες Καρτ και thai boxing. Και πολλά άλλα.Καλύτερη περίοδος εννοείς μόνο για Pattaya ή γενικά Ταιλάνδη μέσα Μαϊου με μέσα Ιουνίου?
Pattaya έχω ακούσει από φίλο που πήγε παλιότερα, πως είναι μια πόλη-μπουρδέλο ουσιαστικά όπως το περιέγραψε,
αλλά πέρα από αυτό δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις.
Όχι ότι με χαλάει και είμαι κανένας φυσιοδίφης και trekker, αλλά φαντάζομαι για 2 βδομάδες εκεί θα βαρεθώ
και παίζει να κάψω και κανά αρχίδι απ'τα λίγα που έχω δει, να σε τραβάνε μύρια γκόμενες όταν περπατάς όλη την ώρα, για να τους τον ρίξεις.