Νέα

Πάτησε ο άνθρωπος στη Σελήνη; Μύθος ή Αλήθεια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
οποιος το αμφισβητει, οτι και να δει παλι τις ιδιες μαλακιες θα λεει... δεν πειθουμε ανθρωπους που ειναι τουβλα γενικως και δε τους προσβαλουμε λεγοντας τους τουβλα ;)
Δυστυχώς είπες μεγάλη αλήθεια...

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
96
OP
OP
dCorso

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.962
Πόντοι
4.746
Ειδικά στο θέμα των εμβολίων οι ψέκες έχουν δώσει τρελό ρεσιτάλ.
Ενώ κάποιοι που πιστεύουν ότι είναι κάτι φυσικό να πηγαίνουν με τράβελους καρνάβαλους είναι νορμάλ. Εδώ αυτοί που σας έστελναν να εμβολιαστείτε σαν τα πρόβατα οι ίδιοι έβαζαν το εμβόλιο με το καπάκι της βελόνας ή δεν πήγαν καν. Τροφή για σκέψη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Ενώ κάποιοι που πιστεύουν ότι είναι κάτι φυσικό να πηγαίνουν με τράβελους καρνάβαλους είναι νορμάλ. Εδώ αυτοί που σας έστελναν να εμβολιαστείτε σαν τα πρόβατα οι ίδιοι έβαζαν το εμβόλιο με το καπάκι της βελόνας ή δεν πήγαν καν. Τροφή για σκέψη.
Δεν θα απαντήσω στο πρώτο περί τράβελων - καθώς περί ορέξεως κολοκυθόπιτα στα σεξουαλικά και λόγος δεν σου πέφτει και δε μου πέφτει. Ο καθείς κάνει ό,τι γουστάρει. Το τι είναι φυσιολογικό είναι άλλη κουβέντα και δεν έχει σχέση με το νήμα εδώ.

Όσο αφορά τη παπαριά περί καπακιού βελόνας - είναι γνωστή καραμέλα των ψεκ και δεν ασχολούμαστε μαζί τους.

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Τα καλά και συμφέροντα...
Ναι φυσικά. Βέβαια δεν με ξέρεις και δεν έχω αναλύσει τη γνώμη πως το ορίζω και σε ποια πλαίσια. Για αυτό άσε τις έρευνες και μείνε στο θέμα του νήματος φίλος.

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.523
Πόντοι
736
Ειδικά στο θέμα των εμβολίων οι ψέκες έχουν δώσει τρελό ρεσιτάλ.
Όσο βλάκες είναι οι ΨΕΚ τόσο βλάκες είναι και τα σανοφάγα.
Με τον κόβιντ καταστρατηγήθηκαν βασικές ιατρικές πρακτικές.
Βγήκαν εμβόλια πειραματικά, χωρίς να δοκιμαστούν για 10 χρόνια όπως επιτάσσει η ιατρική επιστήμη.
Με μια τεχνολογία αγνώστων συπτωμάτων.
Δόθηκαν σε ΠΑΙΔΑΚΙΑ που είχαν μηδενικές πιθανότητες να πάθουν κάτι και σε ΕΓΚΥΕΣ.
Ολόκληρος ο κόσμος μπήκε σε μια κατάσταση ξέφρενου πανικού για μια γρίπη, που μόνο οι ηλικιωμένοι κινδύνευαν, όπως άλλωστε κινδυνεύουν και με την απλή γρίπη.
Φάνηκε 100% ο πλήρης έλεγχος πάνω σε μέσα και κυβερνήσεις. Όλοι αντέδρασαν με τον ίδιο τρόπο, κράτη, πανεπιστήμια, πολυεθνικές, ΜΜΕ και κάθε φωνή αντίρρησης αποσιωπήθηκε.
Όποιος δε βλέπει αυτά τα απλά γεγονότα είναι ΕΞΙΣΟΥ βλάξ με κάποιον που πιστεύει ότι η γη είναι επίπεδη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Όσο βλάκες είναι οι ΨΕΚ τόσο βλάκες είναι και τα σανοφάγα.
Με τον κόβιντ καταστρατηγήθηκαν βασικές ιατρικές πρακτικές.
Βγήκαν εμβόλια πειραματικά, χωρίς να δοκιμαστούν για 10 χρόνια όπως επιτάσσει η ιατρική επιστήμη.
Με μια τεχνολογία αγνώστων συπτωμάτων.
Δόθηκαν σε ΠΑΙΔΑΚΙΑ που είχαν μηδενικές πιθανότητες να πάθουν κάτι και σε ΕΓΚΥΕΣ.
Ολόκληρος ο κόσμος μπήκε σε μια κατάσταση ξέφρενου πανικού για μια γρίπη, που μόνο οι ηλικιωμένοι κινδύνευαν, όπως άλλωστε κινδυνεύουν και με την απλή γρίπη.
Φάνηκε 100% ο πλήρης έλεγχος πάνω σε μέσα και κυβερνήσεις. Όλοι αντέδρασαν με τον ίδιο τρόπο, κράτη, πανεπιστήμια, πολυεθνικές, ΜΜΕ και κάθε φωνή αντίρρησης αποσιωπήθηκε.
Όποιος δε βλέπει αυτά τα απλά γεγονότα είναι ΕΞΙΣΟΥ βλάξ με κάποιον που πιστεύει ότι η γη είναι επίπεδη.
Προφανώς για να έγιναν αυτά δόθηκαν οδηγίες. Μην διαβάζετε μόνο τον Στέφανο Χίο, την Αγωγή, και τον Θάνο Κόκκαλη στο YouTube. Να είστε και να είμαστε δεκτικοί κ σε άλλα πράγματα.

Για να δόθηκαν σημαίνει ότι έγιναν έρευνες. Μόνο τα ψεκασμέμα Ορκ έχουν απόψεις απόλυτες.

Φυσικά τα εμβόλια έχουν παρενέργειες όπως και όλα τα φάρμακα. Στην επιδημιολογία όμως εφαρμόστηκαν όπως θα γινόταν ούτως ή άλλως. Στατιστικά βοήθησαν τους περισσότερους. Φυσικά υπάρχει κ ένα ποσοστό ανθρώπων που παρουσιάστηκαν προβλήματα.

Και εγώ ήμουν ξεκάθαρα κατά των ανόητων λοκντάουν. Ήμουν ξεκάθαρα υπέρ της ανοιχτής οικονομίας.
Ναι ήταν μια γρίπη, συμφωνώ αλλά που ήθελε μια πιο αυξημένη προσοχή καθώς αρκετοί πέθαιναν. Ειδικά οι ευπαθείς.

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
584
Πόντοι
81
Όλο μαλακίες πες θέλω να πάω εγώ στο φεγγάρι και ξεκινάω τώρα, μέχρι να φτάσω αυτό θα έχει πάει από την άλλη μεριά της γης. Πες ξεκινάω όταν είναι από την άλλη μεριά της γης για να το πετύχω όταν έρθει από εδώ τσακ βγαίνει μισό αντί για ολόκληρο. Δεν μπορεί ο άνθρωπος να το πατήσει το φεγγάρι . Νοway.

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
61.994
Πόντοι
36.036

200.gif

Eraser..