Νέα

Παθητικός ψάχνει XXL

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μασέρ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.393
Πόντοι
201
Ψάχνω άντρες με πολύ μεγάλη ή χοντρή πούτσα.

☛ Αν οι 9 στις 10 γυναίκες (ή άντρες) δεν σου δίνουν κώλο γιατί φοβούνται το μέγεθος όταν τη βλέπουν, τότε είσαι ακριβώς αυτό που ψάχνω.

- - - - - - - - - - - - - - -

Εγώ είμαι 35 ετών, με χώρο στον Κολωνό (κοντά στην πλατεία Αττικής) και μπορείς να έρχεσαι, να αδειάζεις και να φεύγεις όποτε έχεις καύλες.

Ιδανική περίπτωση για στρέιτ και παντρεμένους που θέλουν να δοκιμάσουν πούστη για πρώτη φορά, αλλά και για όσους είναι ήδη καυλωμένοι και θέλουν μία τρύπα να αδειάσουν.

Εσύ αραχτός στον καναπέ με ανοιχτά πόδια κι εγώ ανάμεσα να σου παίζω την πούτσα (μπορείς να βλέπεις τσοντούλα) ή να σου γλείφω κώλο / αρχίδια όσο μαλακίζεσαι, μέχρι να με χύσεις (χύνεις όπου θέλεις). Για οτιδήποτε άλλο θα ήθελες να δοκιμάσεις γράψε μου.

Παρέχονται:
• υγιεινή, καθαριότητα και εχεμύθεια
• ντους και προφυλακτικά

• ΟΧΙ αν έχεις πολλά παραπάνω κιλά
• ΟΧΙ αν έχεις κονδυλώματα ή άλλα σπυριά στην πούτσα

★★★ Υγιεινή, Καθαριότητα και Εχεμύθεια Νο1 προτεραιότητα

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
558
Πόντοι
81

☛ Αν οι 9 στις 10 γυναίκες (ή άντρες) δεν σου δίνουν κώλο γιατί φοβούνται το μέγεθος όταν τη βλέπουν, τότε είσαι ακριβώς αυτό που ψάχνω.

Εγώ είμαι 35 ετών, με χώρο στον Κολωνό (κοντά στην πλατεία Αττικής) και μπορείς να έρχεσαι, να αδειάζεις και να φεύγεις όποτε έχεις καύλες.

Ιδανική περίπτωση για στρέιτ και παντρεμένους που θέλουν να δοκιμάσουν πούστη για πρώτη φορά, αλλά και για όσους είναι ήδη καυλωμένοι και θέλουν μία τρύπα να αδειάσουν.

Εσύ αραχτός στον καναπέ με ανοιχτά πόδια κι εγώ ανάμεσα να σου παίζω την πούτσα (μπορείς να βλέπεις τσοντούλα) ή να σου γλείφω κώλο / αρχίδια όσο μαλακίζεσαι, μέχρι να με χύσεις (χύνεις όπου θέλεις). Για οτιδήποτε άλλο θα ήθελες να δοκιμάσεις γράψε μου.

Παρέχονται:
• ντους και προφυλακτικά

Για το δωράκι δεν γράφεις και τρομάζει ο κόσμος

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.478
Πόντοι
3.506
Τύπε, μπες στο νήμα "Dick pics από τα μέλη του bou" και ξεκίνα να στέλνεις σε οποιανού τη ψωλή σκιρτάει το κωλαράκι σου να τη φάει... Οι γαμιάδες του σάη είναι έμπειροι στο να σκίζουν πωπουδάκια...

OP
OP
Μασέρ

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.393
Πόντοι
201
Το έχω κάνει αυτό που λες, αλλά δεν έχω βρει αυτό που ψάχνω.
1 στους 200 έχει ψώλα όπως αυτές που ψάχνω. Με τόσο κόσμο εδώ μέσα, μέλη και επισκέπτες σίγουρα κάποιοι θα έχουν.
Εννοείται θα τις ήθελα μέσα μου να με ανοίξουν, αλλά επειδή πρόκειται για στρ8 αρσενικά, δεν θα με χάλαγε και απλά να τις μαλακίσω ή να γλείψω αρχίδια ή κώλο όσο ο άλλος θα μου γεμίζει τη μάπα με χύσια.

Αν θέλει κάποιος φώτος μου μπορεί να μου στείλει μήνυμα.

Σύλβια

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
546
Πόντοι
81
Θα μπορείς να το κουμαντάρεις το xxl που θες; :wink:

OP
OP
Μασέρ

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.393
Πόντοι
201
Θα μπορείς να το κουμαντάρεις το xxl που θες; :wink:

Εγώ είμαι λιμάνι, και ψάχνω έναν τιτανικό να έρθει να "αποβιβάσει" μέσα του.
Ο καπετάνιος θα κάνει το κουμάντο, όχι εγώ. Ή και κανένας μούτσος... :2funny:

Μάλλον έχετε παρεξηγήσει... Δεν ψάχνω τεράστια ψώλα για να κάνω κάποια φαντασίωση πραγματικότητα.
Τρώω τέτοιες ψωλάρες δόξα το θεό, έχω και σταθερούς, αλλά είναι λίγοι. Όπως είπα 1 στους 200 περίπου έχει τόσο μεγάλη ή χοντρή ψωλάρα, και θέλω να βρω κι' άλλους.
Να μεγαλώσω... το κοινό μου.

Βέβαια, θα ήθελα όποιος ενδιαφέρεται, να μου στείλει (σε μήνυμα) φώτο με σώμα/πούτσα, γιατί (εδώ είναι το τρελό) αυτοί οι άντρακλες... στο 99% νομίζουν πως έχουν κανονικό καυλί :confused:
Οπότε αφήστε εμένα να κρίνω...

Άλλωστε δεν θα με χάλαγε κάποιο γνήσιο αρσενικό με ωραίο σώμα ή με μεγάλες κρεμαστές αρχιδάρες ή τεράστια καθαρή κωλάρα, να αράζει και να του γλείφω αυτά, ακόμα και αν αυτός έχει μέτριο ή και μικρό καυλί.

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.746
Πόντοι
206

Παρέχονται:
• ντους και προφυλακτικά

Δεν είμαι της gay φάσης, αλλά στο δίνω γιατί είσαι ξηγημένος στο τι θες και μπράβο σου. Υποθέτω πως με τόσο ξεκάθαρο πλαίσιο κυλάει μια χαρά η ζωή σου και δεν το γράφω ειρωνικά.

OP
OP
Μασέρ

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.393
Πόντοι
201
Δεν είμαι της gay φάσης, αλλά στο δίνω γιατί είσαι ξηγημένος στο τι θες και μπράβο σου. Υποθέτω πως με τόσο ξεκάθαρο πλαίσιο κυλάει μια χαρά η ζωή σου και δεν το γράφω ειρωνικά.

Ναι φίλε. Ευχαριστώ. Αυτό ακριβώς μου το έχουν πει και κάποιοι άλλοι που έχουν έρθει εδώ.
Ευτυχώς γνωρίζω μόνο στρ8, κατά κύριο λόγο παντρεμένους, που θέλουν απλά να αδειάσουν και περνάω τέλεια.

Αν και έχω φτάσει σε σημείο να γλείφω περισσότερο μία ωραία αντρική κωλάρα από πούτσα :grin:
η αίσθηση μίας μεγάλης/χοντρής στο χέρι ή και μέσα στο κωλαράκι είναι φανταστική.

:*

υγ. χαίρομαι που δεν είσαι της gay φάσης... δεν ψάχνω για gay, και μπορείς να έρθεις απλά να τη παίξεις στα όρθια, να με χύσεις στη μάπα και να φύγεις, ακόμα και χωρίς να σε ακουμπήσω δηλαδη.

OP
OP
Μασέρ

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.393
Πόντοι
201
Καλησπέρα σε όλους τους χοντρούς χοντρόπουτσους του bou!

Κυρίως ενδιαφέρομαι γι' αυτό που έγραψα και παραπάνω:
Αν οι 9 στις 10 γυναίκες (ή άντρες) δεν σου δίνουν κώλο γιατί φοβούνται το μέγεθος όταν τη βλέπουν, τότε είσαι ακριβώς αυτό που ψάχνω.

Είμαι βέβαιος ότι ανάμεσα σε όσους διαβάζουν αυτό εδώ το νήμα, υπάρχουν κάποιοι που έχουν αντίστοιχη εμπειρία.

Αν κάποια πουτάνα (έμπειρη γυναίκα δηλαδή) σου αρνήθηκε κωλαράκι ή αν σε έδιωξαν ποτέ από μπουρδέλο λόγω μεγέθους, γράψε μας εδώ την εμπειρία σου :* ή στείλε μου μήνυμα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• ghwUx.gif
    ghwUx.gif
    2 MB · Εμφανίσεις: 22

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Έχουμε κανέναν εδώ μέσα, έμπειρο, ψωλαρά;
Να σκίσει τη θάλασσα στα δύο; :wink:
Τύπε αν ρίξεις μια ματιά στις κριτικές που γράφουν τα μέλη, εδώ μέσα μόνο τέτοιοι ψωλαραδες υπάρχουν :confused::rockon:

pitsirikos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
39
Like
1.561
Πόντοι
1.011
Αν και ως θέμα δεν με ενδιαφέρει, θα πρότεινα στο φίλο που το έθεσε να γίνει περισσότερο σαφής καθώς είναι μία ευκαιρία να μιλήσουμε με αριθμούς. Τι εννοεί ως μέγεθος XXL; Και αν δεν μπορεί να είναι σαφής, με συγκεκριμένη τάξη μεγέθους, ας μας το περιγράψει φωτογραφικά.

OP
OP
Μασέρ

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.393
Πόντοι
201
Αν και ως θέμα δεν με ενδιαφέρει, θα πρότεινα στο φίλο που το έθεσε να γίνει περισσότερο σαφής καθώς είναι μία ευκαιρία να μιλήσουμε με αριθμούς. Τι εννοεί ως μέγεθος XXL; Και αν δεν μπορεί να είναι σαφής, με συγκεκριμένη τάξη μεγέθους, ας μας το περιγράψει φωτογραφικά.

Η ψώλα του μέλους @georgekp34 είναι ακριβώς το είδος ψώλας που ψάχνω...

190186.jpg

αν βρω και άλλες, θα ανεβάσω ως εικόνες αναφοράς
θα μπορούσε κάποιος να την έχει μόνο 16cm αλλά να είναι σε πάχος όσο ένα μπουκαλάκι νερού... μου κάνει...

μπορεί κάποιος να την έχει 22cm αλλά λεπτή, μου κάνει...
Γι' αυτό είπα, αν κάποιος έχει απορία, μου στέλνει φώτο είτε εδώ είτε σε μήνυμα και του λέω αν η τρύπα μου καυλώνει ή όχι.

OP
OP
Μασέρ

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.393
Πόντοι
201
Γι' αυτή την εβδομάδα αναζητώ πούτσα λαμπάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom