Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.434
- Πόντοι
- 2.786
θειτσο το φαγες και απο τον πασόκο 1-0
Συνέχισε να ξεφτιλιζεσαι δημοσια
Καντινιέρη, 2 χοτ ντογκ, 2 πατάτες και 2 μπύρες! Μόνο για αυτά είσαι ικανός!

θειτσο το φαγες και απο τον πασόκο 1-0

θειτσο σ αρέσουν τα λουκάνικα και δυο κιόλας.θειτσο το φαγες και απο τον πασόκο 1-0
Καντινιέρη, 2 χοτ ντογκ, 2 πατάτες και 2 μπύρες! Μόνο για αυτά είσαι ικανός!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φυσικά, είμαι ψηλό παιδί, χρειάζομαι καύσιμο!θειτσο σ αρέσουν τα λουκάνικα και δυο κιόλας.
Δεν μας τα λες καλα ρε θειτσο με απογοητεύεις

Αυτό τελικά ξέρεις τι ήταν? Ήταν έτσι όπως κάθεσαι ανάσκελα και τραβάς μαλακία, να χύνεις κατευθείαν το στόμα σου!Για τον θειο που παιδιαριζει επικινδυνα ελπιζω να δει το βιντεο και να καταλαβει αλλιως θα επανελθω να του δωσωτην κρεμουλα του

Ασχολείσαι με πεθαμένους?Τουλάχιστον αδυνάτισε η συνταξιούχος, οπότε δε θα ξερνάμε όποτε τη βλέπουμε.
Θα προσπερνάμε απλά.![]()

Τουλάχιστον αδυνάτισε η συνταξιούχος, οπότε δε θα ξερνάμε όποτε τη βλέπουμε.
Θα προσπερνάμε απλά.![]()

Στο έχω πει πολλές φορές... ο Λαλιώτης Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι να είναι!!! Μπορεί ο Λαλιώτης να είναι ότι είναι, αλλά είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ! Κάτι δηλαδή που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με τον χώνα!Το πολιτικό πτώμα-οπαδός του πασόκ; Το απολίθωμα; Το κειμήλιο;
Τελικά νομίζω ότι είναι ο Ραγκούσης, όχι ο Λαλιώτης. :S
Ταιριάζει και το όνομα, αν και σαν αγράμματος πασόκος, λάθος το έγραψε στο registration στο site. Πόσα χρόνια αλήθεια λιβανίζει το πασόκ εδώ μέσα ο πούστης;![]()

Στο έχω πει πολλές φορές... ο Λαλιώτης Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι να είναι!!! Μπορεί ο Λαλιώτης να είναι ότι είναι, αλλά είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ! Κάτι δηλαδή που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με τον χώνα!Το πολιτικό πτώμα-οπαδός του πασόκ; Το απολίθωμα; Το κειμήλιο;
Ταιριάζει και το όνομα, αν και σαν αγράμματος πασόκος, λάθος το έγραψε στο registration στο site. Πόσα χρόνια αλήθεια λιβανίζει το πασόκ εδώ μέσα ο πούστης;![]()
![]()
![]()
Ο Λαλιωτης αφησε το σκληρο ροκ και λουφαξε γλιτωνοντας τις δικες και αποφευγοντας να προκαλει μετα την αποχωρηση απο την εξουσια. Ο, τι δεν εκανε ο Ακης δηλαδη.
O Λαλιώτης ουσιαστικά δεν ήταν ποτέ του σκληρού ροκ. Ο Λαλιώτης είχε ένα και μόνο σκοπό: να φτιάξει την ζωή του (και για τα εγγόνια του!) μέσω της πολιτικής του καριέρας. Νομίζεις ότι τον ένοιαζε κάτι άλλο? Στα παπάρια του! Πέτυχε τον σκοπό του και μετά λούφαξε.Ο Λαλιωτης αφησε το σκληρο ροκ και λουφαξε γλιτωνοντας τις δικες και αποφευγοντας να προκαλει μετα την αποχωρηση απο την εξουσια. Ο, τι δεν εκανε ο Ακης δηλαδη.
Δεν κάνω πολιτική καριέρα ούτε έχω εγγόνια.Μιλαει ο θειος για πολιτικες καριερες και για εγγονια
![]()