apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 220
- Πόντοι
- 866
το ειπε στις ειδησεις το μεγκα και ο αντ1 αυτο τυπε?Νέο «ψαλίδι»
Ερχεται «μαχαίρι» 10% στις επικουρικές συντάξεις
θα μας φερει με το ετσι θελω το ζαβο ο πιτσαδορος
το ειπε στις ειδησεις το μεγκα και ο αντ1 αυτο τυπε?Νέο «ψαλίδι»
Νέο «ψαλίδι»
το ειπε στις ειδησεις το μεγκα και ο αντ1 αυτο τυπε?![]()
τυπε δες μια φορα να γελασειςδεν ξερω τυπε δεν βλεπω ειδησεις στην τηλεοραση
τυπε δες μια φορα να γελασεις
αντ1 και μεγκα
λες και βλεπεις ειδησεις στην β.κορεα ειναι![]()
H διαφορά τύπε είναι ότι στην Βορεια Κορεα δεν μπορεις να δεις τιποτα άλλο.τυπε δες μια φορα να γελασεις
αντ1 και μεγκα
λες και βλεπεις ειδησεις στην β.κορεα ειναι![]()
Για τις συνταξεις στην εχω πει την αποψη μου. Δεν μπορούμε να εχουμε μεσο ορο συνταξης 940 ευρω και να τις πληρωνουν βασικοι μισθοι των 580 ευρω. Ε δεν γινεται.Νέο «ψαλίδι»
Κάθε δυο χρονια εκλογες θα κανουμε?καντε εκλογες οσο προλαβαινεται τυπε
μπας και σωσεται τιποτα
Για τις συνταξεις στην εχω πει την αποψη μου. Δεν μπορούμε να εχουμε μεσο ορο συνταξης 940 ευρω και να τις πληρωνουν βασικοι μισθοι των 580 ευρω. Ε δεν γινεται.
Κάθε δυο χρονια εκλογες θα κανουμε?
Εγω την αποψη μου την ειπα. Αυτό ελειπε σε κάθε αποψη μου να μου πετατε και μια δηλωση του Σαμαρα να την σχολιασω.Μοίρασε ακάλυπτες επιταγές στο Ζάππειο
Στο «διά ταύτα», ο κ. Σαμαράς μίλησε και πάλι για δραστική περικοπή της κρατικής σπάταλης, χωρίς όμως να πει τίποτε το συγκεκριμένο. «Εξετάσαμε αναλυτικά, κωδικό κωδικό, δαπάνες του Δημοσίου που μπορούν να κοπούν αύριο, χωρίς να θιγούν στο παραμικρό μισθοί, συντάξεις και η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.
ε τι να σου κανω αλεξ πας γυρευοντας
να κανουμε καθε 10?Κάθε δυο χρονια εκλογες θα κανουμε?
Τι εκανε ο Καραμανλης το 2009? Εσεις εκβιασατε με εκλογες όπως κανει τωρα το ζαβο.ελα ντε
καραμανλης 2009

Το να τις κανουμε στην ωρα τους δεν συζητειται ε?να κανουμε καθε 10?
τον βολευει τον αντωνη τυπε?![]()
Εγω την αποψη μου την ειπα. Αυτό ελειπε σε κάθε αποψη μου να μου πετατε και μια δηλωση του Σαμαρα να την σχολιασω.
η ωρα των εκλογων ειναι οταν το επιτασσει η λαικη απαιτηση τυπεΤο να τις κανουμε στην ωρα τους δεν συζητειται ε?

Σε τι είμαι συνυπεύθυνος? Στην περικοπή συνταξεων? Αφου την επικροτω λεμε.ναι μονο που η αποψη σου δεν μετραει αλλα η αποψη αυτου που ψηφισες
οποτε εισαι συνυπευθυνος
Η ωρα των εκλογων είναι όταν το λεει το Συνταγμα.η ωρα των εκλογων ειναι οταν το επιτασσει η λαικη απαιτηση τυπε![]()
Τι εκανε ο Καραμανλης το 2009?