Rori Talagan
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2024
- Like
- 447
- Πόντοι
- 21
Όταν θα γινει μόντα με τους κινέζους, να δω τι θα κανει ο τρυπας ο Τζαμπο...
Μήπως μας διαβάζει ο σεναριογράφος της διαφήμισης;Πονηρο Μυαλο εχεις ΤΥΠΕ !!!!!!!!!!!!!! Αλλα Θα μου πεις....... Βοηθα και το Περιβαλλον εδω ! χαχαχαχα !!!!!!!!!!!
Δεν ξέρω αν μας διαβάζει, αλλά τύπος Φερεντίνος σούβλισε.Μήπως μας διαβάζει ο σεναριογράφος της διαφήμισης;
Kαι μπράβο του...και ας μην γουστάρουν πολλοί την Καραβατου...αυτοί μάλλον θα προτιμούν πιτσιρίκες με το εν τρίτον την ηλικίας της με σπορτεξ ,φόρμες και σκισμένα παντελόνια.Τιποτα πιο εντυπωσιακό.Δεν ξέρω αν μας διαβάζει, αλλά τύπος Φερεντίνος σούβλισε.
Συμπλήρωσε τατουάζ, τρυπιματα, μπλε-ροζ-μωβ μαλλιά.Kαι μπράβο του...και ας μην γουστάρουν πολλοί την Καραβατου...αυτοί μάλλον θα προτιμούν πιτσιρίκες με το εν τρίτον την ηλικίας της με σπορτεξ ,φόρμες και σκισμένα παντελόνια.Τιποτα πιο εντυπωσιακό.
Aναλογες του χαμηλού τους επιπεδου και οι προτιμήσεις τους...οι όμοιοι με τους ομοιους τους θα ταιριάξουν.Συμπλήρωσε τατουάζ, τρυπιματα, μπλε-ροζ-μωβ μαλλιά.
Πενήνταρικο μεικτά η καθαρά;εγώ απορώ: κοπέλα που δουλεύει σερβιτόρα, άρα για ένα πενηντάρικο ημερομίσθιο,
πάει και δίνει το μεροκάμματο ή το βδομαδιάτικο για μια μαλακία (κατ'εμέ),
επίπονη,
που την ασκημίζει,
που έχει μεγαλύτερο κόστος για να βγει
ε δεν είναι τυχαίο που κάνει αυτή τη δουλειά
Νομίζω ότι την βάλανε μόνο μετά τα μεσάνυχτα και καλά κάνανε ...να κόψουν τις μαλακίες εκεί στα Τζαμπο γιατί τους βλέπω τα Χριστούγεννα να κάνουν τον Άγιο Βασίλη οικοδεσπότη σε κάνα όργιο.Η διαφήμιση σταμάτησε τύποι μου την ματιασαμε?
Δεν έχω την έχω δει να παίζει στο χαζό κουτί εσείς?
Την φαγανε τα υπονοούμενα?
Ε όχι ρε γμτ θέλω να βλέπω ναζιαρικο Κατερινάκι
Βάλτε τη να παίζει εσείς ρε μλκ εκεί στα τσοντοκαναλα σας
Αυτές οι ανώμαλες θα χαίρονταν αν τρώγαμε ψητα καρότα το Πάσχα .Και μόνο που τη βρίζουν όλοι οι woke φεμινίστριες και βιγκαν τη στηρίζουμε !![]()
Ποιότητα και ΣΥΡΙΖΑ είναι δρόμοι παράλληλοι ,δεν τέμνονται ποτέ.κανονικα δεν θα πρεπε να το παιζουν τα καναλια αυτο το αισχος.
Θυμαμαι τον συριζα να εχει κλεισει σε κατι καμαρακια τους καναλαρχες για να τους δωσει τις τηλεοπτικες αδειες με προυποθεση τη ποιοτητα![]()