tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 709
- Πόντοι
- 81
Σου έστειλα προσωπικό μήνυμαΌχι. Δεν μιλάω για το downtown.
Σου έστειλα προσωπικό μήνυμαΌχι. Δεν μιλάω για το downtown.
Πως μπορούμε να λάβουμε μέρος ?Είναι πάρα πολύ εύκολο. Παρτούζες διοργανώνονται κάθε εβδομάδα.
Ίσως είναι ο ίδιος που αναφέρεις......
Καλησπεεα ενδιαφερομε για την παρτουζα παθητικος ειμαι που ακριβψςΦυσικά. Ο χώρος είναι πάντα ο ίδιος στο Μεταξουργείο και οι ώρες είναι πάντα βράδυ για να βολεύονται όλοι. Ξεκινά η φάση στις 20:30-21:00 μέχρι τις 23:30 ίσως και λίγο αργότερα. Αν θέλεις παραπάνω πληροφορίες στείλε προσωπικό μήνυμα. Την Δευτέρα το βράδυ θα γίνει φάση
Με ενδιαφέρεικαλησπερα παρτουζωμα με κρος γινεται στον χωρο της κοπελας η σε ξενοδοχειο αν παει... εχω 3 φιλαρακια και ψαχνουμε κανα γαμια για επιπλεον ατομο ...τωρα αν καποιο κροσακι θελει να βρεθει σε παρομοια φαση ας στειλει και αυτη πμ
Δωσε ινφο φιλεκαλησπερα παρτουζωμα με κρος γινεται στον χωρο της κοπελας η σε ξενοδοχειο αν παει... εχω 3 φιλαρακια και ψαχνουμε κανα γαμια για επιπλεον ατομο ...τωρα αν καποιο κροσακι θελει να βρεθει σε παρομοια φαση ας στειλει και αυτη πμ
Ενδιαφέρον.....Δωσε ινφο φιλε
σου εστειλα πμΜε ενδιαφέρει
στειλε μου πμΕνδιαφέρον.....
Η κοπέλα ποια είναι στην όλη υπόθεση;;;καλησπερα παρτουζωμα με κρος γινεται στον χωρο της κοπελας η σε ξενοδοχειο αν παει... εχω 3 φιλαρακια και ψαχνουμε κανα γαμια για επιπλεον ατομο ...τωρα αν καποιο κροσακι θελει να βρεθει σε παρομοια φαση ας στειλει και αυτη πμ
Η υπόθεση τύπε είναι ότι δεν υπάρχει κοπέλα απλά πας και άμα δεν σου αρέσει ντύνεσαι και φεύγειςΗ κοπέλα ποια είναι στην όλη υπόθεση;;;
Πως θα γίνει να διοργανώσουμε καμιά παρτουζα
ΜακάριΠως θα γίνει να διοργανώσουμε καμιά παρτουζα;