georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 386
- Πόντοι
- 366
Δεν ημουν ποτε υπερ της παρτουζας,ουτε προκειτε να γινω!!!
Παντα one-to-one, και οχι πανω απο 2 ποτε!!!
κι εγώ, όταν μπαίνει στην παρέα και τέταρτος, ξενερώνω
Δεν ημουν ποτε υπερ της παρτουζας,ουτε προκειτε να γινω!!!
Παντα one-to-one, και οχι πανω απο 2 ποτε!!!
και απο οσο ειδα και τις φωτογραφιες τις αξιογαμητη .. αλλα ....ειμαι Θεσσαλονικη ..

Καλά και συ σε ολόκληρη θεσσαλονίκη, έναν οφθαλμίατρο δε βρήκες...??![]()

Καλά και συ σε ολόκληρη θεσσαλονίκη, έναν οφθαλμίατρο δε βρήκες...??![]()

περναει καλα μεχρι να πεθανει απο καμια αρρωστια.Άμα περνάει αυτή καλά...... ;)
ρε φιλε heel με τοσα αλμπανια, μαυρους, πακηδες κτλ θα περασει καλα. ουρες θα κανουν απο εξω εστω και για ματι......Άμα περνάει αυτή καλά...... ;)
Σίγουρα είναι κι αυτό...
Έχεις ακούσει αυτό που λένε: "από τι στιγμή που δε μπαίνει στον κώλο σου... δε σ' ενδιαφέρει" !!!
![]()
![]()

εχεις δικιο.ρε φιλε heel με τοσα αλμπανια, μαυρους, πακηδες κτλ θα περασει καλα. ουρες θα κανουν απο εξω εστω και για ματι......

οχι μονο αυτο. λεει κιολας αφηστε τζην και μπλουζακια και βαλτε οτι καλυτερο εχετε. αν κρινω απο τις φωτογραφιες που ειχε βαλει ολοι γυρω της ηταν ντυμενοι στην πενα......πολυ παραμυθι η ολη ιστοριαεχεις δικιο.![]()
![]()
![]()
![]()
εν το μεταξυ η γκομενα ειναι και επιλεκτικη πολυ.![]()
![]()
![]()
![]()
δεν παει με οποιον να ναναι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λες να παιζει και dress code στις συναντησεις?οχι μονο αυτο. λεει κιολας αφηστε τζην και μπλουζακια και βαλτε οτι καλυτερο εχετε. αν κρινω απο τις φωτογραφιες που ειχε βαλει ολοι γυρω της ηταν ντυμενοι στην πενα......πολυ παραμυθι η ολη ιστορια

σκεψου τους πακηδες με κουστουμια απο μακαριτες και σαγιοναρα με την μπιχλα στα δαχτυλα.....λες να παιζει και dress code στις συναντησεις?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
total black look και ετσι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

οχι μονο αυτο. λεει κιολας αφηστε τζην και μπλουζακια και βαλτε οτι καλυτερο εχετε. αν κρινω απο τις φωτογραφιες που ειχε βαλει ολοι γυρω της ηταν ντυμενοι στην πενα......πολυ παραμυθι η ολη ιστορια

κατα τα αλλα ειναι επιλεκτικη η κυρια.....Μα δεν κατάλαβες... ΑΥΤΑ ήταν ότι καλύτερο είχαν να φορέσουν!![]()
φανταζωμε κανα 2 πακηδες μετα απο κηδεια,και κουβαλημα στεφανων,να τρεχουν σφαιρα να προλαβουν την παρτουζα,διοτι η γκομενα ειναι πολυ τυπικη σε τετοια θεματα.σκεψου τους πακηδες με κουστουμια απο μακαριτες και σαγιοναρα με την μπιχλα στα δαχτυλα.....![]()
![]()

να μυριζουν και θυμιατο και η τυπισσα να τους λεει "μπραβο αγορια μου που παφουμαριστηκατε"......φανταζωμε κανα 2 πακηδες μετα απο κηδεια,και κουβαλημα στεφανων,να τρεχουν σφαιρα να προλαβουν την παρτουζα,διοτι η γκομενα ειναι πολυ τυπικη σε τετοια θεματα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παντως το κακο ειναι,οτι κατι τετοιες πουτανες ειναι που ξεφτιλιζουν ολη την ελλαδα.να μυριζουν και θυμιατο και η τυπισσα να τους λεει "μπραβο αγορια μου που παφουμαριστηκατε"......