patriarcha
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 2.090
- Πόντοι
- 216
Δεν διαλέγουν τυχαία ωραίες γιατί έτσι βλέπεις την ομορφιά και δεν πα να λέει η άλλη τέρατα;Δεν σε νοιάζει!
Άρα το να λες ειδήσεις μπορεί να το κάνει ο καθένας
Σωστό.Σέ τί διαφέρουν οἱ ἀθλητικές εἰδήσεις ἀπ'τίς ἄλλες πέρα ἀπ' τό περιεχόμενο καί τὴ διάρκεια; Χώρια τὸ teleprompter
Υπάρχει το κείμενο με μεγάλα γράμματα μπροστά τους και αυτό διαβάζουν.Κείμενο διαβάζουν οπότε λένε οτι βλέπουν.Δεν πα να λέει την θεωρία της σχετικότητας που δεν θα καταλαβαινουν αυτές θα το διαβάσουν![]()
www.instagram.com
Είναι ωραία γυναίκα.Χριστίνα Καλημέρη ! καυλοράπανο περιοπής .....
![]()
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ. Αρέσει σε 4.686 · 224 μιλούν γι' αυτή τη Σελίδα. Ψηφιακός δημιουργόςwww.facebook.com
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Αξιόλογη.Καινούρια προσθήκη στην ΕΡΤ (τουλάχιστον εγώ τώρα τελευταία την "ανακάλυψα")
Εύη Σπανού
![]()

Eδω πέρα το ΝΑΤΟ επεκταθηκε,να μην επεκταθεί και η γκάμα του νήματος;Ε ναι ρε εμείς ακόμα παίζουμε το πολύ μέχρι μιλφ

Καύλα η Μάριον.Δίκαια προγείται.
Το πιο δυνατό μουνί που είχε η ΕΡΤ.
![]()
Διαφωνώ .Χθεσινή φωτό.Παλιά ναι ρε φίλε. Τώρα όχι. Σάπισε πλέον.
Αφού τα ξέρεις μόρτη μου καλύτερα, πες μου τι λάδια να βάλω στο Χιουνται ι20 ντίζελ, τώρα που ψάχνω;Διαφωνώ .Χθεσινή φωτό.
![]()
Καλό.Δεν ξέρω όμως από οχήματα.Αφού τα ξέρεις μόρτη μου καλύτερα, πες μου τι λάδια να βάλω στο Χιουνται ι20 ντίζελ, τώρα που ψάχνω;