Νέα

Παραλίες Χαλκιδικής

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.389
Πόντοι
6.236
Καλησπέρα σε όλους,Ένα νήμα ΜΟΝΟ για παραλίες Χαλκιδικής,οτι αφορά την Χαλκιδική, naked beaches , highlight spots , exhibition κτλπ.
Μπορούμε;
Όχι, δεν μπορούμε γιατί νήμα για τη Χαλκιδική δεν έχει. Ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων.

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
621
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους,Ένα νήμα ΜΟΝΟ για παραλίες Χαλκιδικής,οτι αφορά την Χαλκιδική, naked beaches , highlight spots , exhibition κτλπ.
Μπορούμε;
Στα Τηγάνια έχει μια μικρή παραλία γυμνιστών σε έναν παραδίπλανο κόλπο. Έχω πάει αλλά δεν είχε καλό μάτι, ήταν πιο μεγάλες ηλικίες εκείνη τη μέρα

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.322
Πόντοι
1.346
Στα Τηγάνια έχει μια μικρή παραλία γυμνιστών σε έναν παραδίπλανο κόλπο. Έχω πάει αλλά δεν είχε καλό μάτι, ήταν πιο μεγάλες ηλικίες εκείνη τη μέρα
τηγανια;;Μακρια ειναι

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.550
Πόντοι
446
Επανωμή που ρε μάγκες?Εγώ μόνο αυτή στη Ποτίδαια ξέρω.Επανομη θα με βόλευε πιο πολυ
Στον Ποταμό. Φτάνοντας δεξιά . Μετά τα μπιτς μπαρ και πριν τη μύτη έχει κάτι αμμόλοφους.

Από Θεσσαλονίκη , σε ώρα είναι περίπου το ίδιο με τον Άγιο μαμά. Σε χιλιόμετρα, λιγότερο.

Εγγρ.
18 Ιουλ 2025
Like
118
Πόντοι
0
Στον Ποταμό. Φτάνοντας δεξιά . Μετά τα μπιτς μπαρ και πριν τη μύτη έχει κάτι αμμόλοφους.

Από Θεσσαλονίκη , σε ώρα είναι περίπου το ίδιο με τον Άγιο μαμά. Σε χιλιόμετρα, λιγότερο.
Ε άρα συνεχίζω στη γυμνιστών ποτιδαια

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.550
Πόντοι
446
Ε άρα συνεχίζω στη γυμνιστών ποτιδαια
Καλά..δοκίμασε κ κει, μπορεί να σου αρέσει.
Έχει περισσότερο κόσμο, κάποιοι ίσως ψάχνονται, αλλά υπάρχουν κ διερχόμενοι ντυμένοι.
Ανοιχτά πάντως δεν παίζει παιχνίδι παραπάνω σε καμία από τις δύο, παρά μόνο εκτός εποχής όταν υπάρχει λιγος κοσμος

Εγγρ.
18 Ιουλ 2025
Like
118
Πόντοι
0
Καλά..δοκίμασε κ κει, μπορεί να σου αρέσει.
Έχει περισσότερο κόσμο, κάποιοι ίσως ψάχνονται, αλλά υπάρχουν κ διερχόμενοι ντυμένοι.
Ανοιχτά πάντως δεν παίζει παιχνίδι παραπάνω σε καμία από τις δύο, παρά μόνο εκτός εποχής όταν υπάρχει λιγος κοσμος
Ποτίδαια παίζει φουλ

Thorikto199

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα σκέφτομαι αύριο να πάω ποτιδαια ξέρει κανένας τι γίνεται σε εκείνη την παραλία και που είναι ακριβώς..γιατί στην επανομη πλέον ζευγάρια λίγα και γνωριμίες καθόλου

rambo22

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα σκέφτομαι αύριο να πάω ποτιδαια ξέρει κανένας τι γίνεται σε εκείνη την παραλία και που είναι ακριβώς..γιατί στην επανομη πλέον ζευγάρια λίγα και γνωριμίες καθόλου
Εγώ Ποτίδαια έχω σπίτι, και ούτε που την ξέρω αυτή την παραλία γυμνιστών ...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.764
Πόντοι
786
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο