Pannobicus2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2026
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
Εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω ανοικτά, αλλά παότι δεν είμαι υποχρεωμένος λόγω ηλικίας θα τιμωρήσω τους αλαζόνες που επέτρεψαν δήθεν για ανθρωπιστικούς λόγους την έλευση χιλιάδων βασικά ανδρών.Αν τα Αλμπάνια Και τα Πακιστάνια Και όλες οι φυλές της γης έρχονταν εδώ και τα έβρισκαν όλα τζάμι, δε θα έκαναν αυτά που κάνουν!!!
Αλλά βλέπουν ότι έρχονται σε μια πανέμορφη χώρα με μπουρδέλο κράτος και ακόμα πιο μαλάκες κατοίκους οπότε στα αρχίδια τους!!!
Είδε τι έγινε με το αρχίδι το Σουδανό ;;;
Επίθεση και απόπειρα βιασμού σε μια καταστηματάρχισσα και ο εισαγγελέας του επέβαλε περιοριστικούς όρους, να πηγαίνει στο τμήμα μια φορά το μήνα και να μη φύγει από τη χώρα!!!
Εχτές ο τύπος τριγύριζε έξω από το μαγαζί της κοπέλας στην οποία είχε επιτεθεί!!!
Δεν μπορούν να τον απελάσουν επειδή εκκρεμεί δικαστήριο!!!
Δεν έχει όμως μόνιμη κατοικία οπότε πού θα τον βρουν όταν γίνει το δικαστήριο;;;
Μιλάμε για κωμωδία!!!
Κι ο τύπος κυκλοφορεί ελεύθερος!!!!
Η δεύτερη παρατήρηση μου έχει να κάνει με την παραλία της Κινέτας. Ποιους ενοχλεί το παιχνίδι εκεί; Καμία αρχή δεν πρόκειται να επέμβει. Η θερινή ραστώνη των σωμάτων ασφαλείας είναι δεδομένη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω ανοικτά, αλλά παρότι δεν είμαι υποχρεωμένος λόγω ηλικίας θα τιμωρήσω τους αλαζόνες που επέτρεψαν δήθεν για ανθρωπιστικούς λόγους την έλευση χιλιάδων βασικά ανδρών.
Η δεύτερη παρατήρηση μου έχει να κάνει με την παραλία της Κινέτας. Ποιους ενοχλεί το παιχνίδι εκεί; Καμία αρχή δεν πρόκειται να επέμβει. Η θερινή ραστώνη των σωμάτων ασφαλείας είναι δεδομένη.