Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 931K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (7 μέλη και 19 επισκέπτες)

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
469
Πόντοι
21
Αν τα Αλμπάνια Και τα Πακιστάνια Και όλες οι φυλές της γης έρχονταν εδώ και τα έβρισκαν όλα τζάμι, δε θα έκαναν αυτά που κάνουν!!!
Αλλά βλέπουν ότι έρχονται σε μια πανέμορφη χώρα με μπουρδέλο κράτος και ακόμα πιο μαλάκες κατοίκους οπότε στα αρχίδια τους!!!
Είδε τι έγινε με το αρχίδι το Σουδανό ;;;
Επίθεση και απόπειρα βιασμού σε μια καταστηματάρχισσα και ο εισαγγελέας του επέβαλε περιοριστικούς όρους, να πηγαίνει στο τμήμα μια φορά το μήνα και να μη φύγει από τη χώρα!!! :angry::angry::angry:
Εχτές ο τύπος τριγύριζε έξω από το μαγαζί της κοπέλας στην οποία είχε επιτεθεί!!!
Δεν μπορούν να τον απελάσουν επειδή εκκρεμεί δικαστήριο!!!
Δεν έχει όμως μόνιμη κατοικία οπότε πού θα τον βρουν όταν γίνει το δικαστήριο;;;
Μιλάμε για κωμωδία!!!
Κι ο τύπος κυκλοφορεί ελεύθερος!!!!
Εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω ανοικτά, αλλά παότι δεν είμαι υποχρεωμένος λόγω ηλικίας θα τιμωρήσω τους αλαζόνες που επέτρεψαν δήθεν για ανθρωπιστικούς λόγους την έλευση χιλιάδων βασικά ανδρών.
Η δεύτερη παρατήρηση μου έχει να κάνει με την παραλία της Κινέτας. Ποιους ενοχλεί το παιχνίδι εκεί; Καμία αρχή δεν πρόκειται να επέμβει. Η θερινή ραστώνη των σωμάτων ασφαλείας είναι δεδομένη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω ανοικτά, αλλά παρότι δεν είμαι υποχρεωμένος λόγω ηλικίας θα τιμωρήσω τους αλαζόνες που επέτρεψαν δήθεν για ανθρωπιστικούς λόγους την έλευση χιλιάδων βασικά ανδρών.
Η δεύτερη παρατήρηση μου έχει να κάνει με την παραλία της Κινέτας. Ποιους ενοχλεί το παιχνίδι εκεί; Καμία αρχή δεν πρόκειται να επέμβει. Η θερινή ραστώνη των σωμάτων ασφαλείας είναι δεδομένη.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
469
Πόντοι
21
Το 1992 και το 1994 επισκεφθήκαμε τις κυριότερες παραλίες γυμνιστών στην Ουγγαρία για το γύρισμα δύο ταινιών. Ακόμη και στις πιο δυσπρόσιτες υπήρχαν φορητές τουαλέτες. Μιλήσαμε με γυμνιστές, παίξαμε βόλει και περάσαμε υπέροχα.
Στην Κροατία η παραλία των ζευγαριών διαθέτει υπαίθριο εστιατόριο, σήμανση και καθαριότητα,
Ίσως το καλοκαίρι του 2027 πάμε εκεί για ρεπορτάζ.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
469
Πόντοι
21
Ρε τύπε το σαν είναι ένα χιλιόμετρο από εκεί που καθομαι,να περπατήσω πάνω στο χαλίκι τέτοια απόσταση για ένα χέσιμο :think::confused::rockon:
Να βάλεις παπούτσια. Τι φταίνε οι υπόλοιποι να πατούν πάνω στα κόπρανα.

Να βάλεις παπούτσια. Τι φταίνε οι υπόλοιποι να πατούν πάνω στα κόπρανα. Είχες πει για ένα εποχικό μπαράκι στο Σχοινί. Λειτουργεί;

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
469
Πόντοι
21
Να βάλεις παπούτσια. Τι φταίνε οι υπόλοιποι να πατούν πάνω στα κόπρανα.
Στη Χαμολιά άγνωστος ανόητος τοποθέτησε αφίσα με πληροφορία ότι γνωστός σκηνοθέτης θα γύριζε την Τρίτη , 12,5 ταινία και έψαχνε βοηθητικούς ηθοποιούς γυμνιστές με 100 ευρώ αμοιβή. Η ταινία γυρίστηκε τελικά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.
Αφήστε τα ζευγάρια να παίζουν στην παραλία ελεύθερα. Εντάξει προσελκύουν ανεπιθύμητους αυνανιστές και διαστροφικούς. Αυτοί αντιμετωπίζονται με διασυρμό μπροστά στον κόσμο. Θρασύδειλοι αν κάνουν καταγγελία στο τμήμα θα ερωτηθούν γιατί ενοχλήθηκαν.
Οι ηδονοβλεψίες στη θέα μουνιού διεγείρονται. Το ζήσαμε στο Β ιλιμανάκι της Βουλιαγμένης που κατέβαιναν καλοντυμένοι για μάτι. Άλλοι με σώβρακο με φανερή στύση τον έπαιζαν.

Darkstubation

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
95
Πόντοι
0
Εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω ανοικτά, αλλά παότι δεν είμαι υποχρεωμένος λόγω ηλικίας θα τιμωρήσω τους αλαζόνες που επέτρεψαν δήθεν για ανθρωπιστικούς λόγους την έλευση χιλιάδων βασικά ανδρών.
Γιστι γίνετε παιχνίδι? Έχω πάει αρκετρς φορές και Κινέττα και σε άλλες, και μέχρι αργά. Μόνο γκει αν γίνετε κάτι. Ζευγάρια τεπο η τουλάχιστον να σας προλάβω εγώ δεν "έτυχε" να δω κάτι είτε μόνος είτε με τη σύντροφό μου. Αυτά :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom