Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Λιγο προσοχη.....στο τετραγωνο με τις γριες εθεαθει ΤΡΑΒΕΛΟΣ με μινι φουστιτσα.......
γερο-τραβελος !!!!"φωτισε μας" ενοεις ηταν γερο - τραβελος????τι ωρα?να εχω το νου μου!
.Φόρτωσα την Αντωνία και πήγαμε στο ΊΚΑΡΟΣ (18 ευρώ το δωμάτιο κι ένα 50αρικο στην γιαγιάκα).Με το που είδα τα εσώρουχά της κάβλωσα πολύ άσχημα
.Έβγαλε το λευκό σουτιέν και την λευκή κιλότα της,μου έτριψε τις πεσμένες βυζάρες της στο σώμα και στον πούτσο μου και τον πήρε στο στόμα της
.Μετά την ξάπλωσα εγώ και τη σφυροκόπησα όσο πιο δυνατά μπορούσα
.Από μόνη της μου ζήτησε να γυρίσουμε σε πισοκολλητό,όπου φυσικά και δέχτηκα
ο τυπος μουΕχθές κατά τις 22:00 εθεάθησαν μόνο η Αντωνία (ασημί αλμέρα) και η αλλή που δεν γουστάρει να μιλάει![]()
.Στο τέλος του δρόμου 4 μηχανές ΔΙ.ΑΣ σταματημένες να κόβουν κίνηση
.Φόρτωσα την Αντωνία και πήγαμε στο ΊΚΑΡΟΣ (18 ευρώ το δωμάτιο κι ένα 50αρικο στην γιαγιάκα).Με το που είδα τα εσώρουχά της κάβλωσα πολύ άσχημα
![]()
.Έβγαλε το λευκό σουτιέν και την λευκή κιλότα της,μου έτριψε τις πεσμένες βυζάρες της στο σώμα και στον πούτσο μου και τον πήρε στο στόμα της
.Μετά την ξάπλωσα εγώ και τη σφυροκόπησα όσο πιο δυνατά μπορούσα
.Από μόνη της μου ζήτησε να γυρίσουμε σε πισοκολλητό,όπου φυσικά και δέχτηκα
![]()
και αφού έδωσα και τις τελευταίες μου δυνάμεις κατέθεσα τα υγρά μου.Μπανάκι και γεια σας
![]()
.Κατεβαίνοντας στο ασανσερ μου είπε ότι 22:00 σχολάνε (προφανώς θα πηγαίνουν να κρατήσουν τα εγγόνια για να βγουν οι γονείς να διασκεδάσουν
![]()
![]()
).Τυχεροί γονείς με τέτοιες φιλότιμες γιαγιάδες
![]()
![]()

ο τυπος μου![]()
τυπε μου πεφτει μακρια η πιατσα αυτηΜολιs τωρα εμαθα που θα παει βολτα σημεριs ο Απολυτοs![]()
τυπε μου πεφτει μακρια η πιατσα αυτη
Λιγο προσοχη.....στο τετραγωνο με τις γριες εθεαθει ΤΡΑΒΕΛΟΣ με μινι φουστιτσα.......
τυπε μου πεφτει μακρια η πιατσα αυτη
τυπε αν ηταν ανοιχτο θα μπορουσαμε να πουλησουμε και καρπουζαεγω θα περασω...αν επιθυμεις να "σε φορτωσω" στο κλειστο το φορντ πολυ ευχαριστως!
εχω και στρωμα πισω στην κλουβα!!!!
(αστειευομαι)
Αυτο το yaris που λετε εγω δεν το εχω δει,και περναω συχνα απο εκειΡε φίλε εκτός από τον τράβελο μήπως πήρε το μάτι σου το σειντσέτο ή το γιάρις![]()
![]()
Να ερθω και εγω, εχω φωνη Καμπανα !!!τυπε αν ηταν ανοιχτο θα μπορουσαμε να πουλησουμε και καρπουζα![]()

τύπε μου σε αντιδιαστολή της θεικής ατάκας 'είναι γλύκα είναι μέλι τα καρπούζα του Βαγγέλη!!!' εσείς θα μπορούσατε να φωνάζεταιτυπε αν ηταν ανοιχτο θα μπορουσαμε να πουλησουμε και καρπουζα![]()
. Μόνο το αλμέρα στην θέση του
.Τι στο διάολο,όλες μάζι χτύπησαν Αιδηψό για ιαματικά

Συνάδελφοι ξαναπέρασα Σάββατο κατά τις 20:30 αλλά και πάλι τζίφος![]()
. Μόνο το αλμέρα στην θέση του
![]()
.Τι στο διάολο,όλες μάζι χτύπησαν Αιδηψό για ιαματικά
![]()
![]()
![]()
![]()
Πωωω κοντευω να αηδιάσω ρε παιδιά ! φλεβιτιδες, κοτσια, πεσμενα βυζια... ουυυυυυυρτ !