Νέα

Παράδεισος...Πράγα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 555K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Μηνύματα
1.112
Like
2
Πόντοι
16
χαιρεται συναγωνιστες.εαν υπαρχει κανα νεο ¨η συμβουλη της τελευταιας στιγμης θα το εκτιμουσα.Θα μεινω στην Πραγα για κατι δουλειες και εως τωρα απο τα γραφομενα σας  και το διεθνη "καταλογο" εχω ξεχωρισει το Κ5 κανα 2-3 privat (amarsi vip,iveta &friends,sexy slunicka).Ειμαι αναμεσα σε δυο κυριες την carolina aurora kai kristinellis.αν καποιος ειχε καποια εμπειρια με αυτες ας ειδοποιησει. Επισης αν ξερετε κανα εστιατοριο για τοπικο φαγητο αλλα οχι πολυ τουριστικο (ακριβο).
εχουμε αλλα εξοδα :tits:
 

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Μηνύματα
167
Like
0
Πόντοι
1
Μην παραλήψεις να πας στο Darling, μπορεί να είναι ακριβό αλλα θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα στη Πράγα. Καθώς και αυτά που βρίσκονται στον ίδιο δρόμο όπως το GOGΟ.Καλή διασκέδαση  :fuck2:
 

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Μηνύματα
1.112
Like
2
Πόντοι
16
θα κανω ενα γενικοτερο tour απο διαφορα ευαγη ιδρυματα  :dancing:.σκεφτομαι επισης και μια βολτα μεχρι το karlovy vary αλλα απο γνωστους που εχω ρωτησει αλλοι μου λενε να παω και αλλοι οχι, οτι ειναι χασιμο χρονου
 

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
849
Like
10
Πόντοι
6
καρακαταχασιμο χρονου ειναι... αν πας για σεξοτουρισμο στην Πραγα αστο το καρλοβι... εγω πηγα γιατι εκατσα 10 μερες...
 

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Μηνύματα
1.112
Like
2
Πόντοι
16
για δουλεια παω (αλλος δλδ πληρωνει τα μαμησιατικα).απλα σ.κ. θα ειμαι ελευθερος και επειδη δεν νομιζω να ξαναπαω στην τσεχια ελεγα μηπως εβλεπα και τιποτα αλλο στην περιοχη.  θα σας στειλω ανταποκριση παντως :fuck2:
 

Επισκέπτης
θα κανω ενα γενικοτερο tour απο διαφορα ευαγη ιδρυματα  :dancing:.σκεφτομαι επισης και μια βολτα μεχρι το karlovy vary αλλα απο γνωστους που εχω ρωτησει αλλοι μου λενε να παω και αλλοι οχι, οτι ειναι χασιμο χρονου

Ἐὰν εἶσθε ἠγήτωρ ρωσσικῆς συμμορίας ὠργανωμένου ἐγκλήματος - ἤ ἔχετε ἀνάλογον οίκονομικὴν ἐπιφάνειαν - ἀξίζει νὰ μεταβῆτε εἰς Κάρλοβυ Βάρυ.
 

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Μηνύματα
226
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Καλημερα.

Ξέρω οτι έχουν γραφτεί πολλά αλλα αν καποιος εχει τη καλοσυνη να μου προτεινει ενα ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟ Ξενοδοχειο rooms to let κτλ (max 30e/ημερα) θα το εκτιμουσα.

[move]Θελω να κανω πρωτοχρονιά (και φωτα) στη Πραγα!!!! :headbang: :headbang:[/move]
 

210BILLARAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2006
Μηνύματα
29
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
10
REVIEW απο ταξιδι στην πανέμορφη Πράγα. Θα προσπαθήσω να είμαι ουσιαστικός και περιεκτικός ταυτόχρονα....

Πέμπτη 12/11/09 εγω με τρία φιλαράκια ταξιδέψαμε για την Πράγα. Σκοπός του ταξιδιού όχι αποκλειτικά ο σεξοτουρισμός, αλλά το προιον τιμήθηκε ιδιαίτερα και για αυτό ακολουθεί η ανάλυση...
Πρώτη μέρα φτάνουμε μεσημέρι στο ξενοδοχέιο κοντά στο κέντρο της πόλης στην Πράγα 1. Τακτοποιούμαστε και βουρ στη βόλτα. Αφου τρώμε τα λουκάνικα μας (50 κορώνες το ένα, δηλαδή 2 ευρω) και αφού μας πιάνουν τον κώλο σε μαγαζί για καφεδάκι που κάτσαμε (πληρώσαμε 880 κορώνες για 3 σοκολάτες, μια μπύρα και δύο νερά, μάγκες όπου και αν κάτσετε τσεκάρετε τις τιμές και φυσικά την ισοτιμία όταν αλλάζετε νόμισμα) πίσω στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.
Βραδινή βόλτα ψάχνουμε να βρούμε κανα μπαράκι με κόσμο, αλλά τελικά καταλήγουμε στο 4-οροφο κλάμπ δίπλα απο τη γέφυρα του Καρόλου. Δε μας άρεσε, πολύ αγγλοκατάσταση και πιτσιρικαρία. Οποτε αφου καταλαβαίνουμε οτι Πέμπτη βράδυ δεν υπάρχει κίνηση στα μπαράκια λέμε να ξεκινήσουμε περιήγηση σε κωλόμπαρα της Πράγας. Να ξεκαθαρίσω οτι μοναδικό μέλος και ψαγμένος της παρέας ήμουν εγώ....
Παίρνουμε ταξί και πάμε στο Κ5. Εγώ γνωρίζοντας οτι ειναι πανακριβο δεν πολυγουσταρω αλλα η παρέα θέλει οπότε ακολουθώ. Εκεί στην είσοδο πετυχαίνουμε το Λευτέρη τον Έλληνάρα ως ένας απο τους μετρ οπού μας αναλύει τη λειτουργία του μαγαζιού. Είσοδος χωρίς ποτό 500 κορώνες (20 ευρω!!!!!) οπότε μαζι με το ποτάκι πληρώσαμε 700 κορώνες!!! Για γαμήσι πανάκριβα, αν θυμάμαι καλά 4900 η μια ώρα, δηλαδή 180 ευρω!!!! Και απο γυναίκες απο τις 20 που έχει περίπου το μαγαζι κανα 2-3 κορυφαίες, οι υπόλοιπες μέτριες προς κακές. Συμπέρασμα μην πάτε στο Κ5 ούτε για πλάκα. Δεν αξίζει με τίποτα τον κόπο.....
Φεύγουμε και πάμε στο neon club με τα πόδια περιπου 5 λεπτά απο το Κ5 εγώ και ένας φίλος. Εκεί είναι ανοιχτο μεχρι τις 5, η ώρα κάνει 2400, οπότε διαλέγουμε απο μία και βουρ στον πατσά. Δεν είχε ιδιαίτερα ωρέες αλλά απο τις 20 που είχε είχε αρκετές που άξιζε να τις γαμήσεις..... Στο δωμάτιο πολύ ικανοποιημένος, με έγδυσε και μου τρύφτηκε, κάναμε μπανάκι μαζί οπου με περιποιήθηκε δεόντος και μετά 2 φορές σεξ. Τσιμπούκι μέτριο αλλά δεν βαριόταν και γούσταρε ότι έκανε. Σορυ μάγκες αλλά δεν κράτησα το όνομα της... γενικά για τα λεφτά που έδωσα είχε 1 ώρα όσο αντέξεις και ήταν πολύ καλά.... για τυχόν έξτρα δεν ρώτησα.... Ενημερωτικα αν πήγαινες πριν τις 7 είχε με 1400 κορώνες η ώρα...
Δεύτερη μέρα...Παρασκεύη
Το πρωί βόλτες στην Πράγα, στην παλία πόλη, στο κάστρο, φαγητό σε ένα ιταλικό , τιμές ανθρώπινες, πληρωσαμε περίπου 900 κορώνες για τρείς πίτσες, δύο μακαρονάδες, μία σαλάτα, 3 κόκες και μία μπύρα. Πολύ καλά δηλαδή. Μετά ξενοδοχείο, μπανάκι και βόλτα για να προλάβουμε το happy hour των ιδρυμάτων. Αν μπείτε στα site θα δέιτε ότι σχεδόν όλα προσφέρουν καλύτερες τιμές αν πάς μέχρι τις 7 ή 8. Πάμε στο sweet paradise, όπου εγώ και το ένα φιλαράκι πήραμε κοπέλα. Λοιπόν το sweet paradise θέλει ή μετρό ή ταξί, είναι σχετικά μακρια απο το κέντρο, κανα δεκάλεπτο με το αυτοκίνητο.. Εκει την ώρα είχε 1800 κορώνες και μετα τις 8 2400. Πήρα την Μαρτίνα, κοντή, μελαχρινή με ωραίο βυζάκι και κωλαράκι. Εκανε και έξτρα (όχι κώλο) με παζάρεμα στην τιμή. Αλλα ήταν ακριβά, μου ζήταγε 1500 για ελεύθερο στοματικό. Απλά έπαιρνε αρκετό παζάρι να το ξέρετε. Στο κρεβάτι πολύ καλή, δύο φορές, ότι στάση θέλεις, γενικά ένιωθες πολύ όμορφα σε όλη τη φάση.. Και αυτή χωρίς να είναι τίποτα τρομερό άξιζε τα λεφτά της.. ο φίλος δεν το πολυχάρηκε, η κοπέλα ήθελε μόνο για μισή ώρα και του τσίνισε στο κρεβάτι κανα δυο φορές, αλλά επειδή ειναι άπειρος σε αυτά ίσως δεν το χειρίστηκε και πολύ καλά...
Επιστροφη στο ξενοδοχείο με το μετρό και βόλτα βραδινή. Φάγαμε γρήγορα στα KFC και πήγαμε σε ένα μπαράκι Bobmay λεγόταν. Κοντά στο κέντρο με τα πόδια. Ρωτήστε είναι ωραίο με ωραία μουσική και πολύ κόσμο. Εκέι γνώρισα τη Μικαέλα μία όμορφη Τσέχα..... Μπήκαμε και καθόμασταν όρθιοι όταν παρατηρώ να με κοιτάει μία κοπελιά καλά καλά. Πήγα της μίλησα και μετά απο κάνα 2-ώρο φιλιόμασταν μέσα στο μαγαζί. Αλήθεια σας λέω, αν και έιμαι μια χαρά παιδί, κάτι τέτοιο δε μου έχει τύχει ποτέ στην Ελλάδα παρα μόνο 2 φορές στο εξωτερικό. Οι Ελληνίδες ως γνωστόν είναι κάτι το ιδιαίτερο και όταν τους αρέσει κάποιος ούτε που τον κοιτάνε!!!!!! Να ξεκαθαρίσω απο τώρα με την κοπέλα δεν κοιμηθήκαμε μαζί, δεν ήθελε και καλά έκανε αφού έτσι αισθανόταν. Δηλαδή δε μου αρέσουν οι εύκολες αλλά εδω στην Ελλάδα ούτε το αυτονόητο δε γίνετε πια, μία απλη γνωριμία ρε κορίτσια. Και αν σας αρέσουμε έχει καλός, αν όχι δεν έγινε και τίποτα.

Τρίτη μέρα..
Λοιπόν Σαββάτο πρωί πρωινό και εκδρομή στο Κάρλο Βιβάρι. Μία ωραία πόλη που αξίζει να πας μόνο αν έχεις 4-5 μέρες για Πράγα, γιατί αν έχεις λιγότερες μην πάτε. Επιστροφή το απόγευμα και το βράδυ βόλτα στα μπαράκια της Πράγας. Ξεκινήσαμε απο Bombay, γυρίσαμε δύο τρία κλαμπάκια και πάλι Bombay. Σε όλα είχε κόσμο, όχι παρα πολύ αλλά είχε. Όμως πολύ τουριστοκατάσταση και κωλοάγγλοι. Το Σαββάτο δεν πήγαμε σε κωλόμπαρα, για οικονομία να σας πω την αλήθεια.

Τέταρτη μέρα..
Κυριακή πρωινό και βόλτα στην αγορά. Κατά τις 2 ξεκινάμε με ένα φίλο βόλτα στα κακόφημα στέκια. Πήγαμε neon club,sweet paradise 1 & 2, ecsade, go-go bar, darling και palas. Τα τρία τελευταία είναι δίπλα δίπλα στον ίδιο δρόμο. Δε γαμήσαμε σε κανένα. Αν και ήταν πιό φτηνά την ώρα εκείνη είχαν 2-3 γυναίκες και αυτές ήταν μάπα. Χειρότερο το escade όπου μας έπρηζαν οι ταρίφες να πάμε και είναι και πανάκριβο...... Στα τρία που αναφέρω στον ίδιο δρόμο: στο go-go φυσιολογικές τιμές –μέτριες γκόμενες ,στα άλλα δύο ήταν ακριβά αλλά είχε ωραίες γυναίκες. Θα διαβάσετε και παρακάτω. Για να ξεκαθαρίσω είσοδο δεν πληρώσαμε πουθένα, λέγαμε ότι απλά θέλουμε να δούμε μία κοπέλες μήπως και πάρουμε κάποια, μπαίναμε 2 λεπτά, βλέπαμε και φεύγαμε.
Το βραδάκι κανονίζω και βγαίνω στις 8 με την Μικαέλα και αφού έχει πάει 12 και καταλαβαίνω ότι δε θα προχωρήσει το πράγμα παρακάτω (μπράβο της, το λέω για να μην παρεξηγηθώ, με την κοπέλα έχω συχνή επικοινωνία  τώρα) φεύγω και βρισκω τα φιλαράκια που έχουν πάει στο Darling.
Εκεί πρέπει να πάτε. Είσοδος 300 κορώνες, μπήκαμε με 200 εμείς μετά απο παζάρι, σφραγίδα στο χερι και βουρ. Μιλάμε για εκπληκτικές γυναίκες, να πάθεις πλάκα.... Πολύ ακριβά αλλά αν κάποιος το φυσάει πρέπει να πάει εκεί να τα χαλάσει να περάσει καλά. Νομίζω ήταν 4000 το μισάωρο και 5000 η ώρα.... εκει μου έτυχε και μια φάση με πολύ γέλιο.
Έχει ανέβει στην πίστα μια 35 γκομενάρα με απίστευτο στήθος ντυμένη καθηγήτρια. Κατεβαίνει απο την πίστα με πλησιάζει και μου λέει ξεκουμπωσέ μου τη φούστα. Το κάνω και με τραβάει πάνω στην πίστα και να έχω πάθει σοκ... αφου τη γδύνω και μένει μόνο με το στριγκάκι μου βγάζει τη ζώνη και προσπαθεί να μου κατεβάσει το παντελόνι και το βρακί για να φανει ο κώλος μου. Δεν την αφήνω αλλά με γυρνάει και μου ρίχνει τρεις με τη ζώνη στον κώλο μου πόναγα 2 μέρες μάγκες... μου λέει και ενα you are very brave και κατεβαίνω απο τη σκηνή εν μέσω χειροκροτημάτων. Κόλαση σας λέω.
Μετα απο όλα αυτα πάω στο sweet paradise με έναν απο τους φίλους και πέρνω για μια ωρίτσα τη Lola με 2400 κορώνες. Μία πιτσιρίκα να την πιείς στο ποτήρι, απίστευτα γλυκιά.. Να ξεκαθαρίσω οτι τις γκόμενες που είχε το Darling δεν της είδαμε πουθενά αλλού... εκει τα κλασσικά, μπανάκι, πιπούλα, γαμήσι, μασάζ και ξανα τα ίδια. 2 φορές κατέθεσα. Παιδιά εγώ έπαθα πλάκα με το μικρό ειλικρινα. Την ερωτευόμουν την ίδια στιγμη αν δεν ήταν πουτάνα βέβαια. Και η πλάκα είναι οτι τα ίδια μου είπε ο φίλος μου για τη δικιά του.

Την επόμενη μέρα φύγαμε πίσω για ελλάδα...

Συμπέρασμα και τι να προσέξετε.:

Για γαμήσι σε καμπαρε λέει το neon club και το sweet paradise, φθηνά και αν ψάξεις βρίσκεις κάτι καλό. Α, απο το sweet paradise 1 στο 2 σε πάνε τσάμπα απο το μαγαζι..

Να πάτε darling έστω για βόλτα να πάρετε μάτι. Είναι μεγάλο, έχει φοβερά σόου στην πίστα και αξίζει να το δεις. Πιστεύω οτι καλά είνα και στο go-go που είναι δίπλα αλλά δεν πήγα βράδυ για να έχω σαφέσταστη εικόνα. Μην πάτε Κ5 και esade για κανένα λόγο.... τσάμπα λεφτά...

Δεν πήγα στο μέρος που λέγετε red light και το σκυλομετάνιωσα, ένας χώρος με 50-60 δωμάτια που έχει απο μία γκόμενα, τη βλέπεις μπαινεις, κανεις μπανακι γαμας και φευγεις. Μου είπαν ελληνες που πέτυχα εκεί, δυστυχως Δευτέρα πρωι πριν φύγω, οτι ήταν τέλεια και μονο με 1000 κορώνες. Οποιος πάει ας πει...... δεν είναι μακριά απο την πόλη, θέλει ταξί και είναι κανα δεκαλεπτο. Δεν ξερω διεύθυνση...


Για ταξί θα πέρνετε απο το κινητο σας το 14014 και θα λέτε που είστε. Σε δύο λεπτά θα είναι εκεί και θα σας παει όπου θέλετε με ταρίφα και όχι στη μούφα. Προσοχη οι άλλοι ταρίφες παίρνουν τα 3πλάσια. Και ποτέ μην πιστευετε ότι σας λένε οι ταρίφες, μονο ΨΕΜΜΑΤΑ λένε για να σας πάνε όπου θέλουν και να πάρουν προμήθεια..... προσοχή....

Φαι, θα φατε λουκανικάκια ωραία και φθηνα, 50 κορώνες, και θα πιειίε μπύρες τσάμπα. Προσοχή το νερό είναι πανάκριβο, 100-140 κορώνες το μπουκάλι. Πάρτε απο super market για καλύτερα. Διαμονή να μείνετε Πράγα 1, και μετά στο 70% θα πηγαίνετε με τα πόδια στα άλλα με ταξάκι και μετρό...

Τσέχες στα τουριστικά δύσκολα θα βρείτε, ήμουν πολύ τυχερός, αλλά αν δείτε μιλήστε. Δεν είναι μαλακισμένες και τίποτε να μη γίνει. Και είναι γυναικάρες, έπαθα πλάκα. Εχω παέι Κούβα, ταυλάνδη και βαρκελώνη και στην Πράγα μου έπεσε το σαγόνι.....

Το ξέρω σας κούρασα αλλά πιστεύω για εναν πρωτάρη στην Πράγα πρέπει να ξέρει 5 πράγματα να μην τον πιάσουν μαλάκα και πληρώνει τσάμπα. Αν είχα διαβάσει και εγώ μια τέτοια κριτική θα είχα χαλάσει λιγότερα φράγκα...

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Για φθηνό σεξοτουρισμό ξεχάστε το. Αν γουστάρετε να δείτε μία πανέμορφη πόλη, σας αρέσουν τα ταξίδια και κάνετε λίγο οικονομία εδω στην Ελλάδα πριν πατε στο ταξιδάκι σας αξίζει τον κόπο 100%. Εγω πέρασα τέλεια, είδα γυναικάρες, γάμησα τρεις Τσέχες όχι κορυφαίες γκομενάρες αλλά πολύ καλές και με φοβερο και άνετο service, φασόθηκα με μια έστω και αν δεν προχώρησε,  έφαγα τα λουκανικά μου, χαβαλέδιασα σε στριπτιτζάδικα ,δεν είπια μπύρες γιατι δεν είμαι φαν αλλά αν είστε θα γουστάρετε, και γενικά το καταχάρηκα....

Καποια site :

Να περάσετε καλά. Ευχομαι να βοήθησα...
 

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Μηνύματα
2.511
Like
0
Πόντοι
16

αξιος !  :thumbsup:

μακαρι ολοι να εκαναν τετοιες περιγραφες ... ( συμπεριλαμβανομενου και του πληκτρολογουντα )
 

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
765
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μπραβο ρε μεγαλε! εισαι αρχηγοπουλο...
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
149
Πόντοι
2.046
REVIEW απο ταξιδι στην πανέμορφη Πράγα. Θα προσπαθήσω να είμαι ουσιαστικός και περιεκτικός ταυτόχρονα....

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Για φθηνό σεξοτουρισμό ξεχάστε το. Αν γουστάρετε να δείτε μία πανέμορφη πόλη, σας αρέσουν τα ταξίδια και κάνετε λίγο οικονομία εδω στην Ελλάδα πριν πατε στο ταξιδάκι σας αξίζει τον κόπο 100%.

Καποια site :

Να περάσετε καλά. Ευχομαι να βοήθησα...

Αξιος και πολυ σωστα τα λες. Χαιρομαι που περασες καλα, και ελπιζω να ξαναπας γιατι ειναι μια απο τις πιο αγαπημενες μου πολεις στην Ευρωπη!

Να βαλουμαι και ενα κουζι. Η πρωτη φωτο απο ποιο μαγαζι ειναι???? :2funny: :2funny:

Η δευτερη ειναι απο το κλυμπακι που αναφερατε!
 

Συνημμένα

  • PR.JPG
    PR.JPG
    123 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Bombay Bar.JPG
    Bombay Bar.JPG
    169,8 KB · Εμφανίσεις: 45

210BILLARAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2006
Μηνύματα
29
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
10
Δεν τη θυμάμαι την εικόνα. Η δεύτερη φώτο ειναι πράγματι απο το Bombay... Και λίγο πριν στο δρόμο αυτό είναι ένα αργεντίνικο μαγαζί,casa de la argentina, γα φαγητό και ποτό που μάζευε κόαμο, εγω δεν πήγα...
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
149
Πόντοι
2.046
Δεν τη θυμάμαι την εικόνα. Η δεύτερη φώτο ειναι πράγματι απο το Bombay... Και λίγο πριν στο δρόμο αυτό είναι ένα αργεντίνικο μαγαζί,casa de la argentina, γα φαγητό και ποτό που μάζευε κόαμο, εγω δεν πήγα...

Αααααααααα γιαυτο λες?  :2funny:
 

Συνημμένα

  • La Casa Argentina.JPG
    La Casa Argentina.JPG
    178,7 KB · Εμφανίσεις: 49

210BILLARAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2006
Μηνύματα
29
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
10
Ναι για αυτό λέω. Αλλά δεν είπες η πρώτη απο ποιό μαγαζί είναι τελικά...
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
149
Πόντοι
2.046

Συνημμένα

  • Ambiente.JPG
    Ambiente.JPG
    189,8 KB · Εμφανίσεις: 31

a!!

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Μηνύματα
50
Like
0
Πόντοι
0

Καλημερα  .Μολις  επεστρεψα  απο  Πραγα  .Οσα  αναφερει  ο  φιλος  Βιλλαρας  ειναι    ακριβη.
Το  S.Paradas  πολυ  καλο  με  υπομονη  θα  πετυχετε  καλα  τεμαχια .Το  Κ-5  πανακριβο  μακρυα  .
Προσοχη  στους  ταριφες  προτιματε  τα  κιτρινα ταξι της  εταιριας  ΑΑΑ και  στο  συναλαγμα.
Τελος  ευχαριστω  ολους  τους  φιλους  για  πληροφοριες  τους  οι  οποιες  ηταν  πολυ  χρησιμες . :headbang: :headbang: :headbang: :2on1: :2on1: 
 

nikelspil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2008
Μηνύματα
39
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
γνωριζουμε τιποτα για πετιτ ελλεν?(ανεξαρτητο cg)

:kissass:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom