Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Καλά είμαι...Γειά σου γλυκιά κουκλίτσα ! Καλά είσαι?
Κουρασμένη...αλλά όλα καλά...
Καλά είμαι...Γειά σου γλυκιά κουκλίτσα ! Καλά είσαι?
Μπακλαβαδάκι μου τι κάνεις?Hello. Μεγια και το τατου![]()
Μπακλαβαδάκι μου τι κάνεις?
Ποιό τατού?![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιό τατού?![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μετράει...Καλα ειμαι κι εγω. Βρε δε μπηκαν νεες φωτος σου στης φραντζη το στουντιο; αυτο που χεις πισω δεξια!! απο κει το δα
Καλησπέρα αγάπη μου... :-* :-* :-*καλησπερα απο εδω κουκλιτσα :-* :-* :-*
Εσύ πονηρούλη το είδες ε?????...στη μέση πισω δεξιά,...απο κοντά είναι καλύτερο !
Δεν μετράει...
Δεν το είδες από κοντά...![]()
![]()
![]()
Για να δούμε...Έχω καιρό να σε δώ... Να μου κάνεις και κανένα σεμινάριο από αυτά που κάναμε παλιά...ε καλα δε θα γλυτωσεις, μη νομιζεις,![]()
![]()
![]()
ΠΑΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(Για να δούμε...Έχω καιρό να σε δώ... Να μου κάνεις και κανένα σεμινάριο από αυτά που κάναμε παλιά...![]()
Για να δούμε...Έχω καιρό να σε δώ... Να μου κάνεις και κανένα σεμινάριο από αυτά που κάναμε παλιά...![]()
Ελα κουκλα μου...ΠΑΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
http://[URL unfurl="true"]www.glitter-graphics.com/graphics/194160[/img[/URL]]
δε λέω τίποτα,....
[/quote] :-* :-* :-* :-* :-* :-* έτσι τα κρατάμε για μας τα του δωματίου... ;D ;D ;D ;D
[QUOTE="siropiastos, post: 1151709"]
Οτι θες ;). Θυμασαι το θεματακι με τους υποτιτλους; το χω λυσει, μπαμ σε 15-20 λεπτα χωρις πολλα πολλα. Αν ενδοαφερεσαι ακομα να το συζητησουμε, αν ειναι ριξε πμ. Οκεικ;
[/quote] Εννοείτε γιατί τα άλλα έμαθα να τα κατεβάζω... ;D ;D ;D
Καλησπέρααααααααααααα......Καλησπερα Παολα δεν γινοταν να σου απαντησω απο το αλλο θεμα