Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το να πας 15 ποστ περίπου πίσω και να δεις το λινκ δε σου πέρασε από το μυαλό να υποθέσω ε;Παιδια ποια ειναι η Παολα!
Και εγω την ιδια εμπειρα εχω.
Την μοναδικη φορα που βρεθηκαμε ηταν πολυ συνεπης στην ωρα της.
Επισης ηταν πολυ φιλικη και σουπερ προσεκτικη με θεματα υγιεινης (με οτι αυτο συνεπαγεται, δηλ φιλια χωρις γλωσσα, πιπα με σκουφακι κλπ).
Τα μονα που με χαλασαν ηταν η υπερβολικη θεατρικοτητα στην συμπεριφορα της και τα κιλα της.

Το να πας 15 ποστ περίπου πίσω και να δεις το λινκ δε σου πέρασε από το μυαλό να υποθέσω ε;
πες τα γιατι ισως δεν ξερουνε και που να πανε να δουνε ακομα. Παντως ας το διαβασουν και αλλοι που ρωτανε οτι στην 1η σελιδα οι συναγωνιστες εχουν βαλει και λινκ....Το να πας 15 ποστ περίπου πίσω και να δεις το λινκ δε σου πέρασε από το μυαλό να υποθέσω ε;

εχεις δικιο αλλα το 1ο link δεν παιζει.εδω την βρηκαπες τα γιατι ισως δεν ξερουνε και που να πανε να δουνε ακομα. Παντως ας το διαβασουν και αλλοι που ρωτανε οτι στην 1η σελιδα οι συναγωνιστες εχουν βαλει και λινκ....![]()
Τσεκ πμ φιλεΠαιδιά καλησπέρα,
Ξέρουμε αν η Πάολα είναι ακόμα στο κουρμπέτι;
Αν κάποιος γνωρίζει και το κινητό της ή μπορεί να στείλει την αγγελία της θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
βαριόμαστε να ψάξουμε πιο πίσω ε?Μπορώ να έχω το τηλέφωνο αν γίνεται;
τι????????? τι λετε ρε τωρα. συγκινηθηκα. ενα δακρυ κυλησε απ τα ματια μου