εδω εισαι φιλος...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
AUTO EINAI TO SITE / TIL TIS PAOLAS ? [ PIRA TIL ALLA EINAI KLISTO AN EXETE KAPOIO ENALAKTIKO TIL PARAKALW STILETE MOU PM ]
[
Swstaa
Tin eixa pari kai extes giro stis 10 para Alla klisto
Eyxaristo...
Γραφε Ελληνικα τυπε .....!!! το οτι ολοι οι αλλοι γραφουμε στα Ελληνικα δεν σου λεει τιποτα ??

Εμένα πάντως σήμερα το πρωί μου έριξε στήσιμο κανονικό. Και με συμφωνημένο ραντεβού από εχθές.

δεν το ξέρω αν το λες κανονικά ή ειρωνικά.
Να φανταστείς άνοιξε το κινητό της κανά 2ωρο μετά το υποτιθέμενο ραντεβού που είχαμε λέγοντας ξερά σε μνμ "σόρρυ, ξύπνησα αργα".
Ευτυχώς που μου έκοψε, την πήρα τηλ. λίγο νωρίτερα (κλειστό φυσικά) και γλίτωσα το ξενοδοχείο.
φαντάσου πόσο στη μουναρα της είναι, με το 60αρι ''χτυπάει στο νερό'' 5 ραντεβού ημερησιως, σωστά έπραξες και όλοι έτσι πρέπει με αρκετές ανεξάρτητες καθώς δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά στην επικοινωνία,προσωπικά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα πάντως με την ίδια.δεν το ξέρω αν το λες κανονικά ή ειρωνικά.
Να φανταστείς άνοιξε το κινητό της κανά 2ωρο μετά το υποτιθέμενο ραντεβού που είχαμε λέγοντας ξερά σε μνμ "σόρρυ, ξύπνησα αργα".
Ευτυχώς που μου έκοψε, την πήρα τηλ. λίγο νωρίτερα (κλειστό φυσικά) και γλίτωσα το ξενοδοχείο.
Και εγω την ιδια εμπειρα εχω.φαντάσου πόσο στη μουναρα της είναι, με το 60αρι ''χτυπάει στο νερό'' 5 ραντεβού ημερησιως, σωστά έπραξες και όλοι έτσι πρέπει με αρκετές ανεξάρτητες καθώς δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά στην επικοινωνία,προσωπικά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα πάντως με την ίδια.
πχ έκανα το εξής τρικ, για να είναι ακόμα πιο νταρντανέ με τις βυζάρες και την κωλάρα, της είπα να κρατήσει τις πορνογοβάρες της, σαν όρθιο άλογο ήταν. 

Μια τελευταία αγγελία της κάνει λόγο για 60 ευρώΕχει μειώσει την αμοιβή της λόγω κρίσης ή παραμένει στο 60αρι;
και πολλα της ειναι !Μια τελευταία αγγελία της κάνει λόγο για 60 ευρώ
και πολλα της ειναι !