Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλός παίχτης ήταν στα νιάτα του μανΤρεμε Βραζιλια,Γαλλια και Ισπανια...με Φαν Σιπ θα τα γαμησουμε ολα τα τα γατακια! :S :S :S
καλός παίχτης ήταν στα νιάτα του μαν![]()
Στα γραφεία είσαι μαν ΑΡΚΑΔΙΑ![]()
ναι καλύτερα έχει και θαλλασα ουζακι να πιούμε,γάμα το κέντρο τώρα... :S :S :SΝαι τυπε μου...48 βαθμους,σκια πουθενα και εγω γεματος εγκαυματα Γ βαθμου να περιμενω στωικα να ερθει ο γκαρντ σουπερ σταρ που θα παρει την ομαδα πανω του στα δυσκολα. :S :S :S
Υ.Γ
Λεω να περασω μια βολτα και απο Αλεξανδρας να δω αν ηρθαν το βασικο μας οκταρι και ο αντικαταστατης του Φορτουνη.... :S :S :S
Δεν έπαιρναν καλύτερα Κουρμπανά ή Τεννέ ?![]()
Εγώ πρώτη φορά ακούω ότι υπάρχει προπονητής με όνομα Φαν Σιπ.Πού τον βρήκαν ρε πούστη;
Πάντως είναι σίγουρα Ολλανδός μιας και το όνομα του αρχίζει από Φαν. Όπως Φαν Μπροκελεν, Φαν Τιγκελεν, Φαν Αρλε, και Φαν Μπάστεν στα τέλη του 80...με έχει πιάσει η μαλακια τώρα...Εγώ πρώτη φορά ακούω ότι υπάρχει προπονητής με όνομα Φαν Σιπ.Πού τον βρήκαν ρε πούστη;
Από που αλλού ? Από εκεί που πήραν και τον Μαρκαριάν και τον Σκίμπε και τον Αναστασιάδη. Δηλαδή απ'τα αζήτητα !!![]()