Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ντόπιοι θα ήταν ρε τύπε που είναι υποστηρικτές της Εθνικής μας λόγω των επιτυχιών μας,πως είναι όταν έρχεται η Ρεαλ στην Ελλάδα πχ;φανταζομε τους 70 φιλαθλους που πηγαν στα νησια φεροε για να δουν τον θριαμβο.....
πόσο μαλακες υπάρχουν θεε μου...

Τα ειχα γραψει για τον Μαρκαριαν!ΕΛΕΟΣ! Τον Μαρκαριαν πανε να φερουν! Αυτος σε κανενα γηροκομειο θα ειναι τωρα!!!
Εγω θα προτεινα τους εξης για τον παγκο της εθνικης
1.Εκτορ Ραουλ Κουπερ
2.Μανολο Χιμενεθ
3.Νικο Αναστοπουλο , απο τους Ελληνες προπονητες
Δυστυχως επιβεβαιωθηκα!!! Δεν τους χάλασε,για τουρισμό καλά ήταν...φανταζομε τους 70 φιλαθλους που πηγαν στα νησια φεροε για να δουν τον θριαμβο.....
πόσο μαλακες υπάρχουν θεε μου...
Ντούσαν Μπάγεβιτς τύπε και ΑλέφαντοΤα ειχα γραψει για τον Μαρκαριαν!Δυστυχως επιβεβαιωθηκα!!!
![]()
Ο Αλεφαντος στα 76 ετη του δειχνει να εχει πιο καθαρο ποδοσφαιρικο μυαλο και ζωντανια απο κατι Νιοπληδες κτλ...Ντούσαν Μπάγεβιτς τύπε και Αλέφαντο
Γιαυτό ο Νιόπλιας θα πάει στον Όφη στην Γ ΕθνικήΟ Αλεφαντος στα 76 ετη του δειχνει να εχει πιο καθαρο ποδοσφαιρικο μυαλο και ζωντανια απο κατι Νιοπληδες κτλ...
.Άκομα και οι σεκιουριτάδες των φερόε τον γλεντάγανε τον πιγκουίνο

Να τους βαλσαμώσουμε τότε.....Μου αρεσει που λεγαμε αμπαλους την γενια των Καραγκουνη Γκεκα Σαμαρα Κατσουρανη και θελαμε να φυγουν.Οριστε τα αποτελεσματα.
Ναι όλοι οι προπονητές είναι για τον πούτσο και οι παίκτες δεν έχουν ευθύνεςαυτοι που λενε πως ο μαρκαριαν δεν εχει ευθυνες,προφανως δεν εχουν ιδεα απο μπαλα..
κατεβηκε να αντιμετωπισει τα νησια προβατων με 3-5-2.ενα συστημα που το χρησιμοποιεις μονο εναντιον ΣΟΒΑΡΩΝ και πολλες φορες ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΩΝ αντιπαλων.
κατεβηκε με εντελως χαζες επιλογες..
ακομα και οι αλλαγες(κολοβος κ φουντας),δειχνουν πως ο ανθρωπος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ για το που ηρθε...
καλα για ρανιερι δεν το σχολοιαζω.ο ανθρωπος ειναι εντελως για τον πουτσο προπονητης
μπορει να μην πάιζαν φοβερή μπάλα,αλλά πάιζαν με μαχητική ψυχή και παίρναν τα αποτελέσματα που θελαν...Μου αρεσει που λεγαμε αμπαλους την γενια των Καραγκουνη Γκεκα Σαμαρα Κατσουρανη και θελαμε να φυγουν.Οριστε τα αποτελεσματα.