Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μπραβο ηλιθιε Μπακαπεφτα...κρεμασες ολη την ομαδα
Όσο κάνει τα χατίρια στην ΕΠΟ του γκαγκατση όλα είναι τέλεια...εδώ διώξανε πογιετ για ένα πέναλτι-αποκλεισμοΤετοιο ύπνο σαν τη γρια δεν έχω ξαναδει.
Θα γινοταν το 3-0,3-5 κι αυτος δε θα παιρνε χαμπάρι.Καλα που ηταν ο Βλαχοδημος
Κι έχεις τους αρχιμαλακες δημοσιογραφους να τον έχουν λες και ειναι κανας προφεσορας
www.sport24.gr

Γάμησε τα...αλλά στην Λευκορωσία στηρίζουν Πούτιν ...ο Βλαδίμηρος να είναι καλά και όλα τα άλλα γαμα τα με κεφαλαία γράμματα.Άχαρο να βλέπεις μπάλα με άδειες κερκίδες![]()
μεχρι να μας βγουν τα ματιαΤο βλέπει κανένας;![]()

Σκωτια 3-2 στο 93![]()
Να δούμε πότε θα περάσουν για πρώτη φορά και από τη φάση των ομίλων στα νοκ άουτ.Με τέτοια αγωνιστικότητα που έχουν,παρόλη την έλλειψη ταλέντου,ίσως ήρθε η ώρα τους.Παλιότερα είχαν κάποιους παιχταράδες αλλά δεν κατάφερναν τίποτα σπουδαίο.Απ'το μουντιαλ του 98 είχαν να πάνε
Θυμάμαι το ματς με Βραζιλια που χασανε 2-1 με αυτογκολ
2014 με μεγα Φερνάντο Σάντος...οι άχρηστοι της ΕΠΟ είχαν στο γραφείο τους ολόκληρη έκθεση του για το πώς πρέπει να πορευθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο η Εθνική ομάδα και την έβαλαν στον πάτο τους...ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ .Τραγελαφικά πράγματα αυτά που είδαμε χθες. Θυμήθηκαν να παίξουν μπάλα με την Σκωτία ενώ η ζημιά είχε ήδη γίνει, και φέρανε Χ με την Λευκορωσία. Πρέπει να είναι η πιο χάλια Εθνική που έχω δει τα τελευταία 10 χρόνια. Τελευταία φορά θυμάμαι που πήγαμε στους 16 το 2024 με την Κόστα Ρίκα, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Άντε να αρχίσουν πάλι τα πρωταθλήματα, γιατί μας βγήκαν τα μάτια ποδοσφαιρικά και στοιχηματικα