Νέα

Παλαβομάρες που έχετε κάνει με τις κοπέλες!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kammenos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
225
Πόντοι
21
Πριν 5 χρόνια, είχα 2 παράλληλες σχέσεις.
Η σύζυγος για επαγγελματικές υποχρεώσεις ήταν εκτός Ελλάδας πάνω από 8 μήνες (covid κλπ) και οι αγαμίες είχαν χτυπήσει κόκκινο. Τα μπου ήταν κλειστά. Λόγω της δουλειάς μου μπορούσα να μετακινηθω εκείνη την εποχή. Είχα το στάνταρ από το studio (μία φορά το μήνα περνούσα και περνάω από το συγκεκριμένο για απλή κατάθεση στην εν λογω γυναίκα). Την περίοδο αυτη πήγαινα σπίτι (ανέφερα ότι είμαι πολύ τακτικός πελάτης της στο στούντιο) και βγάζαμε τα μάτια μας. Και αυτή είχε αγαμίες εκείνη την περίοδο και είχε τρελαθεί. Της προτεινα piss drinking που δέχθηκε και κάναμε κάθε 2 - 3 μέρες όταν γινόταν η επίσκεψη μου σπίτι της.

Το ίδιο καλοκαίρι γνώρισα μια "αλλοδαπή" χήρα 39 χρόνων τότε. Έπαιρνε (και παίρνει) μια καλή σύνταξη από την χώρα της και δεν είχε παιδιά... της εξήγησα ότι ενδιαφερόμουν για σεξ/ περιπέτειες και τίποτα παραπάνω. Της είπα ότι είμαι παντρεμένος κλπ ... το δέχθηκε εφόσον δεν ήθελε να χάσει την σύνταξη του θανόντα. Ήξερε ότι την έβλεπα σαν πουτανάκι. Με τον καιρό γνώρισα την ανιψιά της (κόρη της αδερφής της που ζούνε μαζί). Ένα βράδυ που ήπιαμε κάτι τσίπουρα ανιψιά και θεία έπαιξαν μεταξύ τους. Με τον καιρό έγινε θεσμός να πίνουμε και να βρισκόμαστε εγώ η Σνιζάνα και η Λαρίσα (ανιψιά και θεία). Μια μέρα μου ζήτησε αν της επιτρέπω να κάνει έγχρωμο όργιο cuckold... συμφωνήσαμε εφόσον είναι πάνω από 3 άντρες και η ανιψιά της μαζί (ο όρος μπήκε ώστε να είναι δύσκολη έως αδύνατη μια τέτοια συνάντηση γιατί δεν ήθελα να γίνει κατα βάθος) . Ομως η ηλιθια πήγε στην δομή μεταναστών και έκλεισε ραντεβού με 8 αγόρια...

Τους μάζεψαν όλους μαζί, στο σπίτι τους, και τις έσκισαν από παντού... το κακό: η ανιψιά έμεινε έγκυος από εκείνη την παρτούζα. Η θεία έβαλε καπότες...

Βέβαια συνειδητοποίησα μετά το παραπάνω παιχνίδι τους κινδύνους από τέτοια εμπειρία και έμεινα πλέον μόνο με το στανταράκι μου από το στούντιο. Βέβαια κάνω και κάποιες καταδρομικές με call-girls όταν το στουντιοκόριτσο έχει νυχτερινή βάρδια και οι αγαμίες χτυπάνε tilt.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.307
Πόντοι
3.846

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.012
Πόντοι
1.326
Το ίδιο καλοκαίρι γνώρισα μια "αλλοδαπή" χήρα 39 χρόνων τότε. Έπαιρνε (και παίρνει) μια καλή σύνταξη από την χώρα της και δεν είχε παιδιά... της εξήγησα ότι ενδιαφερόμουν για σεξ/ περιπέτειες και τίποτα παραπάνω. Της είπα ότι είμαι παντρεμένος κλπ ... το δέχθηκε εφόσον δεν ήθελε να χάσει την σύνταξη του θανόντα. Ήξερε ότι την έβλεπα σαν πουτανάκι. Με τον καιρό γνώρισα την ανιψιά της (κόρη της αδερφής της που ζούνε μαζί). Ένα βράδυ που ήπιαμε κάτι τσίπουρα ανιψιά και θεία έπαιξαν μεταξύ τους. Με τον καιρό έγινε θεσμός να πίνουμε και να βρισκόμαστε εγώ η Σνιζάνα και η Λαρίσα (ανιψιά και θεία). Μια μέρα μου ζήτησε αν της επιτρέπω να κάνει έγχρωμο όργιο cuckold... συμφωνήσαμε εφόσον είναι πάνω από 3 άντρες και η ανιψιά της μαζί (ο όρος μπήκε ώστε να είναι δύσκολη έως αδύνατη μια τέτοια συνάντηση γιατί δεν ήθελα να γίνει κατα βάθος) . Ομως η ηλιθια πήγε στην δομή μεταναστών και έκλεισε ραντεβού με 8 αγόρια...

Τους μάζεψαν όλους μαζί, στο σπίτι τους, και τις έσκισαν από παντού... το κακό: η ανιψιά έμεινε έγκυος από εκείνη την παρτούζα. Η θεία έβαλε καπότες...

Μέση συριζαία.

kammenos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
225
Πόντοι
21

Δεν με ένοιαξαν οι πολιτικές τους πεποιθήσεις...
Με ένοιαξε το "πολιτικό" της κρεβάτι ) με τις "πορνοπολιτικές μας περιπτήξεις" ... :cheesy::cheesy::cheesy:

Ζαία δεν είναι , εφόσον είναι αλλοδαπή...
'Σκαία" είναι πάντως

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.344
Πόντοι
3.246
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.307
Πόντοι
3.846
Τα έχω γράψει σκόρπια σε άλλα νήματα, τέσπα ας πω εδώ συνοπτικά τη φάση κι ό,τι θες ρωτάς είτε λες τα δικά σου "κατορθώματα".
Πέ μου σελίδα αρχηγέ αν σου είναι εύκολο!
Η Ελένη ήταν ελληνίδα call girl ηλικίας ~21 ετών, ~5.5 χρόνια μικρότερη από εμένα.
Πρωτοβρεθήκαμε το Μάρτιο του 2000 και η περιπέτεια έληξε το Φεβρουάριο της επόμενης χρονιάς όπου ξενοίκιασα από την Πάτρα γιατί έπρεπε να υπηρετήσω τη μητέρα Πατρίδα.
20 χιλιάδες την ώρα ήταν η αμοιβή της, ξόδεψε ο μπαμπάς κοντά στα 2 εκατομμύρια δραχμές για τον κανακάρη του.
Σώμα κανονικό, ύψος 1.60, χωρίς πάχη/ραγάδες βυζούνια 2αρια φυσικά, μακρυά κατσαρά κόκκινα μαλλάκια (το φυσικό της καστανό) και μπλε μάτια.
Φωτογραφίες της προφανώς και ΔΕΝ, τέσπα κάνοντας μία γρήγορη αναζήτηση το πρόσωπό της ήταν κάπως έτσι.

Συνημμένα

• Ομοίωμα της Ελένης.png
    Ομοίωμα της Ελένης.png
    364 KB · Εμφανίσεις: 31
Τελευταία τροποποίηση:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.344
Πόντοι
3.246
Τα έχω γράψει σκόρπια σε άλλα νήματα, τέσπα ας πω εδώ συνοπτικά τη φάση κι ό,τι θες ρωτάς είτε λες τα δικά σου "κατορθώματα".

Η Ελένη ήταν ελληνίδα call girl ηλικίας ~21 ετών, ~5.5 χρόνια μικρότερη από εμένα.
Πρωτοβρεθήκαμε το Μάρτιο του 2000 και η περιπέτεια έληξε το Φεβρουάριο της επόμενης χρονιάς όπου ξενοίκιασα από την Πάτρα γιατί έπρεπε να υπηρετήσω τη μητέρα Πατρίδα.
20 χιλιάδες την ώρα ήταν η αμοιβή της, ξόδεψε ο μπαμπάς κοντά στα 2 εκατομμύρια δραχμές για τον κανακάρη του.
Σώμα κανονικό, ύψος 1.60, χωρίς πάχη/ραγάδες βυζούνια 2αρια φυσικά, μακρυά κατσαρά κόκκινα μαλλάκια (το φυσικό της καστανό) και μπλε μάτια.
Φωτογραφίες της προφανώς και ΔΕΝ, τέσπα κάνοντας μία γρήγορη αναζήτηση το πρόσωπό της ήταν κάπως έτσι.
Άν όντως θες να τη διαβάσω την ιστορία,δώσε λίνκ ή θρέντ και σελίδα ή μήνα ας πούμε κι όταν βρώ λίγο χρόνο θα κοζαρω, για να μην ξαναγράφεις το λέω.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.307
Πόντοι
3.846
Δεν παίζει αυτό γιατί τα έχω γράψει σκόρπια και που να ψάχνω δεξιά κι αριστερά, στην τελική τι σε νοιάζει ας ειπωθούν ξανά, το τσοντάδικο είναι γεμάτο από άχρηστα σχόλια.

Twonakedstars

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
152
Πόντοι
0
Δεν έχουμε κάνει αλλά θα θέλαμε να δοκιμάσουμε αμοιβαίο σοφτ μασάζακι με άλλο ζευγάρι.

• Like
Αντιδράσεις: xperia

Twonakedstars

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
152
Πόντοι
0

Συνημμένα

• Screenshot_20250801_115109_Gallery.jpg
    Screenshot_20250801_115109_Gallery.jpg
    343,7 KB · Εμφανίσεις: 54

panos_london_athens

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Like
58
Πόντοι
0
-ολογυμνη η γκόμενα σε σκαφακι και να μας βλέπουν από αλλά σκάφη που περνούσαν από δίπλα
-τσιμπουκωμα στα φανάρια και να βλέπει ο οδηγός του φορτηγού από δίπλα
- γαμησι σε βεράντα και να βλέπει ο απέναντι μερα μεσημερι
- πήδημα σε μιλφαρα και να είναι δίπλα η 28χρονη κόρη της και να γνωρίζει ότι τη γαμαει τη μαμά της ένας κατά 10 χρόνια μικρότερος της
- διαδικτυακή γνωριμία με πολύ γνωστό πολιτικό πρόσωπο της πόλης, ραντεβού στο γραφείο μου, κατέβασμα φούστας, γαμησι και χύσιμο μέσα όλα, χωρίς καν χειραψία και γνωριμία πριν... Έτσι το είχαμε συνεννοηθεί στην ιστοσελίδα.
όλα καλά ρε τύπε αλλά μάνα και κόρη έστω και σε διπλανά δωμάτια είναι μαλακία

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
2.087
Πόντοι
711
όλα καλά ρε τύπε αλλά μάνα και κόρη έστω και σε διπλανά δωμάτια είναι μαλακία
Είχαμε βγει οι τρεις μας και η τύπισσα συνεννοήθηκε με κόρη και με ανέβασε σπίτι της ... Άνετες και οι δύο.... Η τύπισσα σχεδόν 58, αλλά ωραία γκόμενα

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.966
Πόντοι
3.186
Γαμήσι στο σαλόνι και δίπλα τα παιδιά της κοιμόντουσαν ή μπορεί κ όχι..
Όσο και να προσπαθούσα να κάνω ησυχία δεν μπόρεσα να κρατηθώ όταν έχυνα μέσα της.. το ίδιο κ εκείνη..

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.084
Πόντοι
24.586
Δεκαετία 90 μετά από πολλά ξυδια....παραλιακή βραδυ και η γκόμενα να βγάζει τα βυζιά στο δρόμο σχεδόν σε όλους τους οδηγούς ενώ ταυτόχρονα να μου έχει βάλει το χέρι μέσα στην βερμούδα και να μου τον παίζει.... καταλήξαμε trust με άλλα δύο φιλαράκια και να την γαμαμε ένας ένας στην τουαλέτα

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.835
Πόντοι
206
-ολογυμνη η γκόμενα σε σκαφακι και να μας βλέπουν από αλλά σκάφη που περνούσαν από δίπλα
-τσιμπουκωμα στα φανάρια και να βλέπει ο οδηγός του φορτηγού από δίπλα
- γαμησι σε βεράντα και να βλέπει ο απέναντι μερα μεσημερι
- πήδημα σε μιλφαρα και να είναι δίπλα η 28χρονη κόρη της και να γνωρίζει ότι τη γαμαει τη μαμά της ένας κατά 10 χρόνια μικρότερος της
- διαδικτυακή γνωριμία με πολύ γνωστό πολιτικό πρόσωπο της πόλης, ραντεβού στο γραφείο μου, κατέβασμα φούστας, γαμησι και χύσιμο μέσα όλα, χωρίς καν χειραψία και γνωριμία πριν... Έτσι το είχαμε συνεννοηθεί στην ιστοσελίδα.

Συνημμένα

• Screenshot_20250912-162258.Google.png
    Screenshot_20250912-162258.Google.png
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 10

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom