stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.717
- Πόντοι
- 566
Να, οριστε για να μην ξεχνιόμαστε τι μας κανουν οι φιλοι μας οι Πακιστανοι![]()
![]()
![]()
![]()
teddy αν σου ερθει χεσιμο ή διάρροια προλαβαίνεις να φτασεις μεχρι την τουαλέτα?
Να, οριστε για να μην ξεχνιόμαστε τι μας κανουν οι φιλοι μας οι Πακιστανοι![]()
![]()
![]()
![]()
Δε μου πες τη γνωμη σου ...σ αρεσε;;
teddy αν σου ερθει χεσιμο ή διάρροια προλαβαίνεις να φτασεις μεχρι την τουαλέτα?![]()
σου χει τυχει ποτε να χεστεις πανω σου ?Τι λες καλεεεε, παντα κανω πολυ καλο "εσωτερικο" καθαρισμα πριν βρεθω με καποιο αντρα!!
Για τι με περασες??
σου χει τυχει ποτε να χεστεις πανω σου ?![]()
Για ποια με περασες επρεπε να πεις........και που τους ψαρευεις αυτους που σε πηδανε? απο κλαμπ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑΑΑ!!!
αδελφω χιτλερ?τεντι ποσους εχεις μερεντιασει μωρη αδελφω:S :S :S
Για ποια με περασες επρεπε να πεις........και που τους ψαρευεις αυτους που σε πηδανε? απο κλαμπ?
Εεε, απο διαφορες "πηγες", facebook, chat, planetromeo, τσοντοσινεμα klp
εχετε χαζεψεο εντελως οταν η κοπελα δεν θελει παει να πει δεν θελει .. μπορςο να πηγε στην ερημια για να γινει κατι αττο δε σημαινει οτι θα γινοταν την ιδια μερα .. μπορει να ηθελε απλα παρεα.. καταντατε εμετικοι μονο για μπουρδελα σας κοβω..Με λίγα λόγια όταν μια γυναίκα δεχτεί το κέρασμά σου, της πεις πάμε μια βόλτα, έρθει μαζί σου ΚΑΘΑΡΑ κάπου ερημικά, δεν της περνάει από το μυαλό ότι σου δίνει το πράσινο φως; Γιατί αναφέρεις μόνο το κέρασμα και όχι τα υπόλοιπα; Έφηβος, όταν λέγαμε σε κάποια κοπέλα που γνωρίσαμε στο πάρτυ του κολλητού πάμε λίγο έξω να πάρουμε αέρα και ερχόταν, ακολουθούσε μπαλαμούτι. Καμία δεν είχε ισχυρισθεί ότι παρασύρθηκε, κι ήμασταν ανήλικοι. Κι έρχεσαι εσύ και ισχυρίζεσαι ότι μια ενήλικη γυναίκα ακολουθεί την τελετουργία αυτή, κι είναι άρρωστος ο άντρας που θεωρεί ότι θα υπάρξει συνέχεια. Εγώ δεν θα την ξεγύμνωνα, γιατί ξέρω τους νόμους. ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΤΥΝΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ
εχετε χαζεψεο εντελως οταν η κοπελα δεν θελει παει να πει δεν θελει .. μπορςο να πηγε στην ερημια για να γινει κατι αττο δε σημαινει οτι θα γινοταν την ιδια μερα .. μπορει να ηθελε απλα παρεα.. καταντατε εμετικοι μονο για μπουρδελα σας κοβω..
σιγα ρε τυπε μην ακολουθησει τον αντρα στην ερημια γιατι θελει να κλασει ελευθεραεχετε χαζεψεο εντελως οταν η κοπελα δεν θελει παει να πει δεν θελει .. μπορςο να πηγε στην ερημια για να γινει κατι αττο δε σημαινει οτι θα γινοταν την ιδια μερα .. μπορει να ηθελε απλα παρεα.. καταντατε εμετικοι μονο για μπουρδελα σας κοβω..
Η Μουνοδουλίαση δεν έκανε καλό σε κανένα. Αν νομίζεις ότι επικροτώντας αυτές τις συμπεριφορές θα σε εκτιμήσουν και θα γαμίσεις, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Τέλος πάντων, εσύ μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου κερνώντας, κάνοντας θελήματα, κάνοντας τον ταξιτζή κι ελπίζοντας ότι κάποτε θα γαμίσεις και να ανέχεσαι να σε κοροϊδεύουν δημιουργώντας σου έντεχνα προσδοκίες. Εμείς όμως πήραμε το κόκκινο χάπι και ξυπνήσαμε
Χαχα...καιρο ειχαμε να δουμε τις ψωλες του τεντι-μπαι!
![]()
τεντυ εχει σκεφτει να γινεις τρανς?Βρε οχι τιποτε αλλο, απλα για να μη ξεχνιομαστε!!!
![]()
εεε μια σκεψη μου εχει περασει απο τα μυαλο οσο να πεις :-)τεντυ εχει σκεφτει να γινεις τρανς?