Νέα

Παγίδα με τυρί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SEXTYPHOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
24
Like
648
Πόντοι
311
Κύριοι έχω τις τελευταίες ημέρες μια Βουλγάρα που με κολάει να της πληρώσω το ταξίδι από Βουλγαρία Ελλάδα και να την φιλοξενήσω λόγω συμμαντικών οικονομικών προβλημάτων................. ξέρω ότι είναι παγίδα να μου φάει κανενα 400άρι και καλά με το πρόσχημα ότι θέλει να μείνει στην πόλη της Μακεδονίας όπου διαμένω.............. ξέρει κανείς τίποτα ή είμαι απ τους πρώτους που έριξε δύχτυα??
Το προφίλ της είναι αυτό

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.715
Πόντοι
456
Εχει βαλει η flixbus λεωφορειο Σοφια-Θεσσαλονικη με τιμη χαμηλη, τα 400 ειναι αστρονομικο ποσο

OP
OP
S

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
24
Like
648
Πόντοι
311
Εχει βαλει η flixbus λεωφορειο Σοφια-Θεσσαλονικη με τιμη χαμηλη, τα 400 ειναι αστρονομικο ποσο
Δεν μου ζήτησε τόσα απλά υποθετω ότι θα είναι καμια μαστόρισσα με κανενα νταβα απο πίσω και θα εχουμε μανουρες

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.715
Πόντοι
456
Δεν μου ζήτησε τόσα απλά υποθετω ότι θα είναι καμια μαστόρισσα με κανενα νταβα απο πίσω και θα εχουμε μανουρες

Υπαρχει μια βασικη αρχη που λεει: "Αν σου φαινεται υποπτο, τοτε ειναι"

Φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα.

Πες της θα της βγαλεις φλιξμπας με 15 ευρω και δες αντιδρασεις

OP
OP
S

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
24
Like
648
Πόντοι
311
Υπαρχει μια βασικη αρχη που λεει: "Αν σου φαινεται υποπτο, τοτε ειναι"

Φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα.

Πες της θα της βγαλεις φλιξμπας με 15 ευρω και δες αντιδρασεις
Ευχαριστώ πολύ αν και δεν θα μπορώ να ηρεμίσω με τέτοιες υποψίες στο μυαλό

OP
OP
S

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
24
Like
648
Πόντοι
311
σου ζητα να της πληρωσεις τα ναυλα η να της στειλεις λεφτα για να πληρωσει τα εισητηρια?
να της στείλω χρήματα με καποιο τρόπο που δεν κατάλαβα, όχι παντως με κάρτα, κατι με κουριερ που θα τα περασει αυτόματα στην πόλη της, κατι σαν τις παλιές συναλλαγές των ελτα με εμβάσματα

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.313
Πόντοι
481
να της στείλω χρήματα με καποιο τρόπο που δεν κατάλαβα, όχι παντως με κάρτα, κατι με κουριερ που θα τα περασει αυτόματα στην πόλη της, κατι σαν τις παλιές συναλλαγές των ελτα με εμβάσματα
Άμα έχεις τόσο ανάγκη να πετάξεις λεφτά, δώστα σε μένα ρε φίλε. Τουλάχιστον θα πιάσουν τόπο, θα πάνε στα χρέη!

OP
OP
S

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
24
Like
648
Πόντοι
311

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.313
Πόντοι
481
κι εγώ για πεταμενα λεφτά το κόβω
Παλιό το κόλπο με το δέμα. Το κάνανε οι Ινδοί scammers (!!!) σε Αμερικανούς. Ψάξε στο youtube έχει πολύ υλικό, μάλιστα είναι κύκλωμα με ενδιάμεσους κολλέκτορες!!!

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
847
Πόντοι
96
Κύριοι έχω τις τελευταίες ημέρες μια Βουλγάρα που με κολάει να της πληρώσω το ταξίδι από Βουλγαρία Ελλάδα και να την φιλοξενήσω λόγω συμμαντικών οικονομικών προβλημάτων................. ξέρω ότι είναι παγίδα να μου φάει κανενα 400άρι και καλά με το πρόσχημα ότι θέλει να μείνει στην πόλη της Μακεδονίας όπου διαμένω.............. ξέρει κανείς τίποτα ή είμαι απ τους πρώτους που έριξε δύχτυα??
Το προφίλ της είναι αυτό
Γεια σου SEXTYPHOON,

ελπίζω να είσαι καλά και να πάνε όλα όπως τα έχεις σχεδιάσει. Ξέρεις ότι δεν συνηθίζω να ζητάω βοήθεια και, μάλιστα, είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές για μένα να στέλνω αυτό το μήνυμα. Όμως αυτή τη φορά πραγματικά δεν έχω άλλη επιλογή και ένιωσα πως μόνο σε σένα μπορώ να απευθυνθώ, γιατί σε εμπιστεύομαι και ξέρω ότι θα καταλάβεις.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που χρειάζεται ιατρική φροντίδα άμεσα. Οι εξετάσεις και η θεραπεία που μου έχουν προτείνει είναι απαραίτητες, αλλά δυστυχώς έχουν και ένα σημαντικό οικονομικό κόστος. Αυτή τη στιγμή πρέπει να μαζέψω 400€ για να μπορέσω να προχωρήσω χωρίς άλλη καθυστέρηση, και ειλικρινά δεν είμαι σε θέση να τα καλύψω μόνος μου. Το απρόοπτο αυτό με βρήκε σε δύσκολη οικονομική φάση, και γι’ αυτό ντρέπομαι αλλά και αναγκάζομαι να ζητήσω τη βοήθειά σου.

Δεν σου κρύβω ότι δυσκολεύτηκα πολύ να πάρω την απόφαση να στο πω. Δεν μου αρέσει να βάζω άλλους σε τέτοια θέση, αλλά αν μπορείς να με στηρίξεις σε αυτή τη συγκυρία, να ξέρεις πως θα μου δώσεις μια τεράστια ανάσα και πάνω απ’ όλα θα με βοηθήσεις να μπορέσω να φροντίσω την υγεία μου, που είναι το πιο σημαντικό. Σου υπόσχομαι ότι θα σου επιστρέψω τα χρήματα μόλις σταθώ ξανά στα πόδια μου οικονομικά. Δεν το βλέπω σε μακρινό ορίζοντα, αλλά θέλω να έχεις τη σιγουριά ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να σε αφήσω εκτεθειμένο.

Ξέρω ότι το ποσό δεν είναι μικρό και σέβομαι απόλυτα αν οι δικές σου υποχρεώσεις δεν το επιτρέπουν. Αλλά ακόμα κι αν μπορέσεις να βοηθήσεις, έστω και λίγο, θα εκτιμήσω τη χειρονομία σου απίστευτα. Χρειάζομαι περισσότερη από ποτέ τη στήριξή σου, είτε με το ποσό, είτε ακόμα και με μια καλή κουβέντα που θα με κρατήσει όρθιο.

Σε ευχαριστώ από καρδιάς που διάβασες το μήνυμά μου και που στέκεσαι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω ευγνώμων που έχω ανθρώπους σαν εσένα στη ζωή μου και η φιλία σου είναι κάτι πολύτιμο για μένα. Εύχομαι πραγματικά να μην χρειαζόταν να σου ζητήσω κάτι τέτοιο, αλλά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, η βοήθειά σου θα είναι ανεκτίμητη.

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη,
ο Μπουρδελιάρης της καρδιάς σου

eliasolton

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2025
Like
295
Πόντοι
21
μην το κανεις με τιποτα
τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια
οπως σου γραφουν ηδη οι αλλοι συναδερφοι παλιο κλασικο το κολπο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.040
Πόντοι
3.656
Γεια σου SEXTYPHOON,

ελπίζω να είσαι καλά και να πάνε όλα όπως τα έχεις σχεδιάσει. Ξέρεις ότι δεν συνηθίζω να ζητάω βοήθεια και, μάλιστα, είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές για μένα να στέλνω αυτό το μήνυμα. Όμως αυτή τη φορά πραγματικά δεν έχω άλλη επιλογή και ένιωσα πως μόνο σε σένα μπορώ να απευθυνθώ, γιατί σε εμπιστεύομαι και ξέρω ότι θα καταλάβεις.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που χρειάζεται ιατρική φροντίδα άμεσα. Οι εξετάσεις και η θεραπεία που μου έχουν προτείνει είναι απαραίτητες, αλλά δυστυχώς έχουν και ένα σημαντικό οικονομικό κόστος. Αυτή τη στιγμή πρέπει να μαζέψω 400€ για να μπορέσω να προχωρήσω χωρίς άλλη καθυστέρηση, και ειλικρινά δεν είμαι σε θέση να τα καλύψω μόνος μου. Το απρόοπτο αυτό με βρήκε σε δύσκολη οικονομική φάση, και γι’ αυτό ντρέπομαι αλλά και αναγκάζομαι να ζητήσω τη βοήθειά σου.

Δεν σου κρύβω ότι δυσκολεύτηκα πολύ να πάρω την απόφαση να στο πω. Δεν μου αρέσει να βάζω άλλους σε τέτοια θέση, αλλά αν μπορείς να με στηρίξεις σε αυτή τη συγκυρία, να ξέρεις πως θα μου δώσεις μια τεράστια ανάσα και πάνω απ’ όλα θα με βοηθήσεις να μπορέσω να φροντίσω την υγεία μου, που είναι το πιο σημαντικό. Σου υπόσχομαι ότι θα σου επιστρέψω τα χρήματα μόλις σταθώ ξανά στα πόδια μου οικονομικά. Δεν το βλέπω σε μακρινό ορίζοντα, αλλά θέλω να έχεις τη σιγουριά ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να σε αφήσω εκτεθειμένο.

Ξέρω ότι το ποσό δεν είναι μικρό και σέβομαι απόλυτα αν οι δικές σου υποχρεώσεις δεν το επιτρέπουν. Αλλά ακόμα κι αν μπορέσεις να βοηθήσεις, έστω και λίγο, θα εκτιμήσω τη χειρονομία σου απίστευτα. Χρειάζομαι περισσότερη από ποτέ τη στήριξή σου, είτε με το ποσό, είτε ακόμα και με μια καλή κουβέντα που θα με κρατήσει όρθιο.

Σε ευχαριστώ από καρδιάς που διάβασες το μήνυμά μου και που στέκεσαι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω ευγνώμων που έχω ανθρώπους σαν εσένα στη ζωή μου και η φιλία σου είναι κάτι πολύτιμο για μένα. Εύχομαι πραγματικά να μην χρειαζόταν να σου ζητήσω κάτι τέτοιο, αλλά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, η βοήθειά σου θα είναι ανεκτίμητη.

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη,
ο Μπουρδελιάρης της καρδιάς σου
ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ Απεριόριστα!!!!!!!! Απίθανη ανάλυση

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.938
Πόντοι
1.706
Τυπε οταν αρχισεις να μας μοιράζεις λεφτα μην ξεχασεις πως κι εγω ειμαι ενας Νιγηριανός πριγκηπας που θελω να σου στειλω 3 εγκατομυρια δολαρια αλλα να μου προπληρώσεις τους φόρους

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.512
Πόντοι
3.846
Παλιέ, σαν παλιός πιστεύω κάτι να είχες ακούσει, τέσπα κανόνισε να σε ψάχνουμε σε κανένα προπατζίδικο κουβά της Μολδαβίας όπως κάποτε το Μotardos :coffee:

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.395
Πόντοι
1.346
Το προφίλ της είναι αυτό
Δεκα κοπελες βγαζει, ποια ειναι η δικια σου;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom