Γεια σου SEXTYPHOON,
ελπίζω να είσαι καλά και να πάνε όλα όπως τα έχεις σχεδιάσει. Ξέρεις ότι δεν συνηθίζω να ζητάω βοήθεια και, μάλιστα, είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές για μένα να στέλνω αυτό το μήνυμα. Όμως αυτή τη φορά πραγματικά δεν έχω άλλη επιλογή και ένιωσα πως μόνο σε σένα μπορώ να απευθυνθώ, γιατί σε εμπιστεύομαι και ξέρω ότι θα καταλάβεις.
Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που χρειάζεται ιατρική φροντίδα άμεσα. Οι εξετάσεις και η θεραπεία που μου έχουν προτείνει είναι απαραίτητες, αλλά δυστυχώς έχουν και ένα σημαντικό οικονομικό κόστος. Αυτή τη στιγμή πρέπει να μαζέψω 400€ για να μπορέσω να προχωρήσω χωρίς άλλη καθυστέρηση, και ειλικρινά δεν είμαι σε θέση να τα καλύψω μόνος μου. Το απρόοπτο αυτό με βρήκε σε δύσκολη οικονομική φάση, και γι’ αυτό ντρέπομαι αλλά και αναγκάζομαι να ζητήσω τη βοήθειά σου.
Δεν σου κρύβω ότι δυσκολεύτηκα πολύ να πάρω την απόφαση να στο πω. Δεν μου αρέσει να βάζω άλλους σε τέτοια θέση, αλλά αν μπορείς να με στηρίξεις σε αυτή τη συγκυρία, να ξέρεις πως θα μου δώσεις μια τεράστια ανάσα και πάνω απ’ όλα θα με βοηθήσεις να μπορέσω να φροντίσω την υγεία μου, που είναι το πιο σημαντικό. Σου υπόσχομαι ότι θα σου επιστρέψω τα χρήματα μόλις σταθώ ξανά στα πόδια μου οικονομικά. Δεν το βλέπω σε μακρινό ορίζοντα, αλλά θέλω να έχεις τη σιγουριά ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να σε αφήσω εκτεθειμένο.
Ξέρω ότι το ποσό δεν είναι μικρό και σέβομαι απόλυτα αν οι δικές σου υποχρεώσεις δεν το επιτρέπουν. Αλλά ακόμα κι αν μπορέσεις να βοηθήσεις, έστω και λίγο, θα εκτιμήσω τη χειρονομία σου απίστευτα. Χρειάζομαι περισσότερη από ποτέ τη στήριξή σου, είτε με το ποσό, είτε ακόμα και με μια καλή κουβέντα που θα με κρατήσει όρθιο.
Σε ευχαριστώ από καρδιάς που διάβασες το μήνυμά μου και που στέκεσαι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω ευγνώμων που έχω ανθρώπους σαν εσένα στη ζωή μου και η φιλία σου είναι κάτι πολύτιμο για μένα. Εύχομαι πραγματικά να μην χρειαζόταν να σου ζητήσω κάτι τέτοιο, αλλά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, η βοήθειά σου θα είναι ανεκτίμητη.
Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη,
ο Μπουρδελιάρης της καρδιάς σου