manoscy2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Δεν θυμάμαι. Λογικά πριν 2-3 χρόνια.Ναι αλλά δεν σχολιάζεις την εμπειρία.
Πόσο παλιά ήταν και πώς ήταν η υπηρεσία;
Δεν θυμάμαι. Λογικά πριν 2-3 χρόνια.Ναι αλλά δεν σχολιάζεις την εμπειρία.
Πόσο παλιά ήταν και πώς ήταν η υπηρεσία;
Θα βρεις στο bazaraki.com Δεν υπάρχουν μπουρδελα μονο κοπέλες που βρισκεις σε σαιτ και πας στο χώρο τους. Αν θελεις περισσότερες πληροφορίες στείλε μου μήνυμα.Καλησπέρα σας έρχομαι Πάφο για λίγες μέρες υπάρχουν μπουρδέλα,η αλλιώς κάποιο σάιτ που να βρίσκω κοπέλες η και κανένα στριπ μπαρ?
RainbowΚανα μαγαζί για ποτό που να μαζεύει Εγγλεζες;
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες;Rainbow
Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι... Αν βρεις ενδιαφέρομαι και εγώ!Μόλις μετακόμισα στην Πάφο. Υπάρχουν κέντρα ταϊλανδέζικου μασάζ που προσφέρουν happy ends;
BazarakiΑσιατισες Παφο που βρισκομε;
Ολυμπιακος-Παφος...Καλησπερίζω εχει κατι που να ειναι καλο ;
Πια προτείνεται
αυτο το σιτε φιλε ειναι για πουτανες οχι για μπαλα αρα η ερώτηση μου ειναι αν υπάρχει καμια καλη πουτανα που να αξίζει να την επισκεφτούμε για γαμησηΟλυμπιακος-Παφος...
A,συγνωμη δεν το καταλαβα,αυτο το σιτε φιλε ειναι για πουτανες οχι για μπαλα αρα η ερώτηση μου ειναι αν υπάρχει καμια καλη πουτανα που να αξίζει να την επισκεφτούμε για γαμηση
Στα παπαρια μας φίλε για μπάλα θα μιλήσουμε και άμα γουστάρεις,άμα δε γουστάρεις κάνε κανένα τσιμπούκι στον εαυτό σου ΚΑΤΣΙΒΕΛΕαυτο το σιτε φιλε ειναι για πουτανες οχι για μπαλα αρα η ερώτηση μου ειναι αν υπάρχει καμια καλη πουτανα που να αξίζει να την επισκεφτούμε για γαμηση