Νέα

Ουζμπεκιστάν Σαμαρκάνδη Τασκένδη παράδεισος των σεμι προ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TeoCorfu

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
6
Πόντοι
0
Από ρεστοραντ έχει το samarkand restaurant k το Florence ισλαμικού τύπου με σασλικ κ άλλα εδέσματα κ από κλαμπακια το kings Kai la grant γεμάτο σεμι προ που με 50-100 δολάρια φορτώνεις άλογα κ το θέμα δεν είναι ότι διαπραγματεύεται τιμη αλλά αν θα καθίσει 4-5 ώρες ή όλη τη νύχτα
Τέλος για πιο κυριλέ το basiani club δίπατο μαγαζί με άπειρες χορεύτριες που έρχονται κ χορεύουν δίπλα σου κ αν θες τις χαρτζιλικωνεις ( μαγαζαρα )
Καλησπέρα τεράστιε Sex volcano. Είμαι στο δρόμο για Σαμαρκάνδη. Πανέμορφη χώρα δεν το συζητώ, ότι έγραψες Κ βάλε! Γκουγκλαρα λίγο το king's club που γράφεις κ οι κριτικές είναι όλες μα όλες άσχημες τύπου κωλομπαρο δικό μας με υπερχρεώσεις κτλ. Αν σου είναι εύκολο γράψε μου εδώ ή σε προσωπικό μήνυμα τι παίζει κ που. Αν γίνεται παιχνίδι στο δρόμο ή σε μαγαζιά κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.588
Πόντοι
41.293
Καλησπέρα τεράστιε Sex volcano. Είμαι στο δρόμο για Σαμαρκάνδη. Πανέμορφη χώρα δεν το συζητώ, ότι έγραψες Κ βάλε! Γκουγκλαρα λίγο το king's club που γράφεις κ οι κριτικές είναι όλες μα όλες άσχημες τύπου κωλομπαρο δικό μας με υπερχρεώσεις κτλ. Αν σου είναι εύκολο γράψε μου εδώ ή σε προσωπικό μήνυμα τι παίζει κ που. Αν γίνεται παιχνίδι στο δρόμο ή σε μαγαζιά κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χωρίς ρωσικά πας ακλαφτος
Τώρα άμα καταλάβαινεις ή μιλάς λίγο κ συννενοησε τότε πας κιόλας κ λες θέλω για μια δύο ώρες μαζί σου ...αυτή θα σου πει τιμή
Πρόσφατα πήγε κ άλλος φίλος από το σαητ που μιλούσαμε κ πήρε μια από εκεί στα 70 αν θυμάμαι
Παίρνεις τηλέφωνα στην ψύχρα ..όλες μα όλες είμαι κ στα δύο κλαμπ σεμιπρο ..
Όχι σε αυτό τοαγαζι το τεράστιο που μοίραζε.με αμφιθέατρο αλλά στα άλλα δύο...που κάνουν ένα γάμα
Το ένα είμαι ισόγειο κ το άλλο υπόγειο
Το κυριλέ αμφιθεατρικό ανεβαίνεις σκαλιά αλλά εκεί είμαι αλλά κυριλέ κλαμπ

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.588
Πόντοι
41.293
Έχεις κ.πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom