Νέα

Ούτε σε τσόντα τα βλέπεις αυτά (Περιέχει σκηνές με τραβεστί)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nickgreekgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
726
Like
41
Πόντοι
6
Όταν και εαν αλλάξουν τα πράγματα κάτι τέτοια όντα ανώμαλα, ψυχή τε και σώματι, σαν και εσένα, τον αισχρό που σε πηδάει και πολλούς άλλους που υπάρχουν εκεί έξω θα σας πάμε στην οδοποιοία !!!!!     :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :ak:
χαχα
 

Συνημμένα

  • ScreenHunter_765 Mar. 13 17.16.jpg
    ScreenHunter_765 Mar. 13 17.16.jpg
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 147

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.897
Κριτικές
38
Like
4.924
Πόντοι
2.696

Δηλαδή "παλικάρι" μου,αν σου τραβήξει κλωτσιά κανείς,θα μπει το πόδι του στην κωλοτρυπίδα σου και θα σφηνώσει...Να έχεις και μια λεκάνη μαζί σου διότι αν σε πιάσει κόψιμο δεν προλαβαίνεις πάνω από 2ms να κρατηθείς!

Ton τράβελο τι τον θέλεις ;  δεν σου κάνει άντρας ;

Γιατί,τα τραβέλια άνδρες δεν είναι;Επειδή άλλαξαν την εξωτερική τους εμφάνιση έγιναν γυναίκες;Το DNA τους λέει "άνδρας" είτε τους αρέσει είτε όχι.
 

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Μηνύματα
6.035
Κριτικές
39
Like
15.336
Πόντοι
24.346
Ερώτηση - τροφή προς σκέψιν...
Μήπως ο εμπνευστής του εν λόγω θεματος/νήματος (όπως και κάποιοι άλλοι με παρόμοια θέματα), ενεργεί επί τούτου, προκειμένου να γίνεται σούσουρο (χουλιαμά το λέμε στην Θεσσαλονίκη), και να υπάρχει αυξημένη επισκεψιμότητα; Λέω μήπως...
 

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.118
Like
73
Πόντοι
16
Τι γευση ειχε το γλειφιτζουρι τυπε  :think: :S :S :S
Οι περιπέτειες μου με τραβεστί συνεχίζονται κανονικά καθώς όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ ακριβώς τι μου αρέσει.
Η τραβεστί αφέντρα μου, μου κάνει τακτικά session όποτε έρχομαι στην Αθήνα.
Η τελευταία φορά όμως ήταν κάτι που ξέφευγε ακόμη και από τα πιο τρελά μου σεξουαλικά όνειρα και σίγουρα ούτε σε τσόντες έχω δει.
Πήγα λοιπόν στο διαμέρισμά της κρατώντας την συσκευασία από διάφανες κάλτσες μέχρι το γόνατο που μόλις είχα αγοράσει από το supermarket.
Όταν μπήκα μέσα με φίλησε στο στόμα. Ένα φιλί με πάθος, επιθετικό από μέρους της, που έδειχνε τις προθέσεις της. Φορούσε μόνο ένα κορμάκι και είχε εκτεθειμένο το πέος της. Καθώς την φιλούσα το άγγιξα με το χέρι μου και άρχισα να το παίζω απαλά. Γρήγορα το αισθάνθηκα να μεγαλώνει και δεν έχασα την ευκαιρία να το πάρω στο στόμα μου όσο ακόμη ήμασταν στην πόρτα. Το τσιμπούκι με απορρόφησε και έχασα την αίσθηση του χρόνου. Κάποια στιγμή με διέταξε να σηκωθώ και να πάω στην κρεβατοκάμαρα. Εκείνη πήγε για λίγο στο άλλο δωμάτιο.
Την περίμενα στο κρεβάτι γυμνός. Σε λίγη ώρα ανοίγει την πόρτα και μπαίνει με το κορμάκι και τις κάλτσες που της είχα αγοράσει. Το πέος της ήταν ακόμη σε πλήρη στύση και δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία για το τι θα ακολουθούσε.
Με έριξε ανάσκελα στο κρεβάτι και κάθησε στο πρόσωπό μου. Ήξερε ότι είναι η αγαπημένη μου στάση. Είχα πρόσβαση στην τρύπα της και τα κρύα αρχίδια της που τα έγλειφα σαν τρελός.  Αισθάνθηκα το πέος της να μεγαλώνει κι άλλο. Μου άνοιξε κι άλλο τον κόλο της και εμφανίστηκε η ανοιχτή τρύπα σε όλο το μεγαλείο. Έχωνα την γλώσσα μου σαν τρελός μια στην τρύπα και μια πάνω από τα αρχίδια.
Στην συνέχεια με διέταξε να γυρίσω μπρούμυτα γονατιστός. Αισθάνθηκα κάτι σκληρό από πίσω μου. Ήταν ένας δονητής που σε πολύ λίγο είχε μπει μέσα μου και με είχε ανοίξει τελείως. Τον άφησε στον πρωκτό μου  και ενεργοποίησε την δόνηση. Πήγε στο κομοδίνο και πήρε λιπαντικό. Ανοιξε το καπάκι και με την χούφτα της πήρε μπόλικη ποσότητα. Το άπλωσε στο πόδι της από τα δάχτυλα μέχρι την φτέρνα. Η διάφανη κάλτσα που έφτανε μέχρι το γόνατο ήταν σαν προφυλακτικό. Αφού το άπλωσε καλά έβγαλε τον δονητή αφήνοντας την τρύπα μου εκτεθειμένη. Ακούμπησε την άκρη του ποδιού της στην κωλοτρυπίδα μου και με αποφασιστικές κινήσεις άρχισε να χώνει το πόδι της μέσα μου. Ο πούτσος μου ήρθε σε πλήρη στύση από την διέγερση του προστάτη και κόντευα να χύσω μόνο με την σκέψη ότι με γαμάει με το πόδι της. Με γαμούσε σχεδόν επαγγελματικά μπαίνοντας ακόμη πιο βαθειά. Είχε μπει ήδη το μισό μέσα  και βρισκόμουν σε άλλη διάσταση. Ξαφνικά βγήκε και με μια γρήγορη κίνηση ήρθε πίσω μου σε στάση για να με πηδήξει κανονικά πλέον. Δεν ήταν δύσκολο να μου χώσει το πέος της και άρχισε να με γαμάει με μανία. Δεν ξέρω πόση ώρα διήρκεσε αυτό όταν ξαφνικά σταμάτησε και έμεινε με το πέος της καρφωμένο μέσα μου.
-Ώρα για το κλύσμα σου μου είπε.
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσε και αισθάνθηκα ένα υγρό να μπαίνει στα σωθικά μου. Με το πέος της μέσα μου, ουρούσε στην κοιλότητα του πρωκτού μου. Τόσα χρόνια αυτό δεν το είχα δει σε καμία τσόντα. Είχα απογειωθεί από την κάβλα. Όταν τελείωσε βγήκε και με διέταξε να πάω στο μπάνιο να τα αδειάσω και να πλυθώ. Πλύθηκε κι εκείνη και μετά πήγε σε ένα άλλο δωμάτιο.
Θολωμένος από την κάβλα έκανα ότι μου είπε και την περίμενα. Ήρθε και ξανακάθησε στο πρόσωπό μου. Αυτή την φορά κάτι προεξείχε από τον κώλο της. Ένα άσπρο λεπτό καλαμάκι.
-Δάγκωσε το και τράβα το έξω, μου είπε.
Μην ξέροντας τι να υποθέσω το έκανα Ήταν ένα σφαιρικό γλειφιτζούρι που με σχετική δυσκολία το έβγαλα από τον πρωκτό της. Μου το έδωσε και το έγλειψα και στην συνέχεια το ξαναέβαλα μέσα γαμόντας της με αυτό. Το παιχνίδι αυτό συνεχίστηκε μέχρι που έλιωσε τελείως το γλειφιτζούρι.
Η βραδυά συνεχίστηκε με ανελέητο γαμήσι  στο κώλο και το στόμα μου. Εχασα το μέτρημα σε πόσες στάσεις με γάμησε. Τελικά ήρθε πάλι από πάνω μου και με λίγες κινήσεις τον έπαιξε πάνω από το πρόσωπο μου και μου χάρισε ένα μεγαλόπρεπο χύσιμο στην μάπα και το στόμα. 
Ήταν ότι χρειαζόμουν γιατί λιγώθηκα με το γλειφιτζούρι και ήθελα κάτι πιο αλμυρό…..
(Πραγματική ιστορία που συνέβη το Σαββατοκύριακο).
Τυπε εισαι παλιοπουστασ του κερατα? χαχαχα
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
Εμενα μου αρεσε η ιστορια.
 

Επισκέπτης
Ωξω μωρή σκατόπουστρα του κερατά!!!!
Οταν γεννιόσουνα ο μπαμπάκας σου πανηγύριζε γιατι εβγαλε Αντρακλα!!! Αλλά ο δύστυχος, δεν έτρωγε τ' αρχίδια του καλύτερα; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
 

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
718
Like
0
Πόντοι
6
Τύπε σοβαρά σε κατούρησε μέσα στον κώλο; Και δεν τον σκότωσες;
 

saruman28

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Μηνύματα
19
Like
8
Πόντοι
0
τι σας πειραζει τι κανει ο ανθρωπος
 

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Μηνύματα
852
Like
4
Πόντοι
6
Μάγκες  χωρίς συμμετοχή enduro και Λίλα δεν έχει νόημα το νήμα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom