mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Προφανώς εννοώ την αφέντρα που σου βγάζει την περισσότερη καβλα όταν στο κάνειΜπορείς να μου εξηγήσεις το όρο καλύτερη ουρολαγνεια;;;;
Προφανώς εννοώ την αφέντρα που σου βγάζει την περισσότερη καβλα όταν στο κάνειΜπορείς να μου εξηγήσεις το όρο καλύτερη ουρολαγνεια;;;;
Στην περίπτωση κατάποσης υπάρχει κίνδυνος; η μήπως στο σώμα είναι καλύτερο(καβλα)Προφανώς εννοώ την αφέντρα που σου βγάζει την περισσότερη καβλα όταν στο κάνει
Στην περίπτωση κατάποσης υπάρχει κίνδυνος; η μήπως στο σώμα είναι καλύτεροΤην καλυτερη ουρολαγνεια την εκανε η περσα. Να βλεπεις στο καθισμα της τις ατελειωτες καλλιγραμες ποδαρες να κατεβαινουν και να σε λουζει. Τις τελευταιες φορες που δοκιμασα δινει πονο και η ισιδα. Ωραια ποδια βαθυ καθισμα και με βλεμμα που σε χυνει απο καυλα την ωρα που αδειαζει
Η επόμενη που θέλω να δοκιμάσω είναι η @Domina Isida Karra αλλά να έχω κανένα μπωλ από κάτω μη χαθεί καμία σταγόνα.Την καλυτερη ουρολαγνεια την εκανε η περσα. Να βλεπεις στο καθισμα της τις ατελειωτες καλλιγραμες ποδαρες να κατεβαινουν και να σε λουζει. Τις τελευταιες φορες που δοκιμασα δινει πονο και η ισιδα. Ωραια ποδια βαθυ καθισμα και με βλεμμα που σε χυνει απο καυλα την ωρα που αδειαζει
Ποια αφεντρα προτείνετε για την καλύτερη ουρολαγνεια που έχει γίνει ποτέ;
ΛολαΗ Αλεξάνδρα πάντως κατουράει ποτάμια...
Φυσιολογικές ποσότητες, ήπια γεύση, όχι δε μύριζαν. Είχε rim chair και με έβαλε από κάτω. Τη μια φορά το τοποθέτησε στον κυρίως χώρο, την άλλη στην τουαλέτα.Καλησπέρα. Αν και πολλά χρόνια στο κουρμπέτι (>20), δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την Θεανώ. Επειδή με ενδιαφέρει κυρίως το υγρό σπορ, θα μπορούσε καποιος μύστης να με κατατοπίσει, πώς τα πάει στο συγκεκριμένο κομμάτι; (Πχ αν μυρίζουν, αν βγάζει αρκετά, αν σε πηγαίνει σε μπάνιο ή αν εχει ειδικά διαμορφωμένο χώρο (πχ αδιάβροχο κρεβάτι κλπ)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Την ωρα βεβαια που θα σε κατουράει μπορεί να σου λέει πόσο ακριβυναν τα μουσμουλα στη λαϊκή αλλά Ο.Κ το προσπερνάςΚαλησπέρα. Αν και πολλά χρόνια στο κουρμπέτι (>20), δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την Θεανώ. Επειδή με ενδιαφέρει κυρίως το υγρό σπορ, θα μπορούσε καποιος μύστης να με κατατοπίσει, πώς τα πάει στο συγκεκριμένο κομμάτι; (Πχ αν μυρίζουν, αν βγάζει αρκετά, αν σε πηγαίνει σε μπάνιο ή αν εχει ειδικά διαμορφωμένο χώρο (πχ αδιάβροχο κρεβάτι κλπ)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ενδιαφέρον περίπτωσηΤην ωρα βεβαια που θα σε κατουράει μπορεί να σου λέει πόσο ακριβυναν τα μουσμουλα στη λαϊκή αλλά Ο.Κ το προσπερνάς
Αν θες ποσότητα και να ειναι και σχεδον άοσμο εγώ θα σου πρότεινα μια λιγότερο γνωστή, μπες φατσοβιβλίο και γράψε Natalia Basakou . Από τις καλυτερες επιλογές στα υγρά σπορ αλλά δεν έχει χώρο δικό της
Την έχω ήδη δοκιμάσει, είναι εξαιρετική. Τρελή ποσότητα, πραγματικά, και την ιδρώνει τη φανέλα!Την ωρα βεβαια που θα σε κατουράει μπορεί να σου λέει πόσο ακριβυναν τα μουσμουλα στη λαϊκή αλλά Ο.Κ το προσπερνάς
Αν θες ποσότητα και να ειναι και σχεδον άοσμο εγώ θα σου πρότεινα μια λιγότερο γνωστή, μπες φατσοβιβλίο και γράψε Natalia Basakou . Από τις καλυτερες επιλογές στα υγρά σπορ αλλά δεν έχει χώρο δικό της