Νέα

Ουρολογνεία - Golden Rain

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnjohn43
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
759
Πόντοι
81
Οι περισσοτερες γκομενες εκει εξω το δεχονται, αλλα και το κανουν.

Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
442
Πόντοι
21
Την καλυτερη ουρολαγνεια την εκανε η περσα. Να βλεπεις στο καθισμα της τις ατελειωτες καλλιγραμες ποδαρες να κατεβαινουν και να σε λουζει. Τις τελευταιες φορες που δοκιμασα δινει πονο και η ισιδα. Ωραια ποδια βαθυ καθισμα και με βλεμμα που σε χυνει απο καυλα την ωρα που αδειαζει

Klmt117

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2019
Like
97
Πόντοι
0
Την καλυτερη ουρολαγνεια την εκανε η περσα. Να βλεπεις στο καθισμα της τις ατελειωτες καλλιγραμες ποδαρες να κατεβαινουν και να σε λουζει. Τις τελευταιες φορες που δοκιμασα δινει πονο και η ισιδα. Ωραια ποδια βαθυ καθισμα και με βλεμμα που σε χυνει απο καυλα την ωρα που αδειαζει
Στην περίπτωση κατάποσης υπάρχει κίνδυνος; η μήπως στο σώμα είναι καλύτερο

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.362
Πόντοι
726
Η επόμενη που θέλω να δοκιμάσω είναι η @Domina Isida Karra αλλά να έχω κανένα μπωλ από κάτω μη χαθεί καμία σταγόνα.

Klmt117

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2019
Like
97
Πόντοι
0
Όποιος το δοκιμάσει θα πάθει πλάκα
258-2 (1).jpg

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.431
Πόντοι
4.510
Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση

evil666

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
48
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Αν και πολλά χρόνια στο κουρμπέτι (>20), δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την Θεανώ. Επειδή με ενδιαφέρει κυρίως το υγρό σπορ, θα μπορούσε καποιος μύστης να με κατατοπίσει, πώς τα πάει στο συγκεκριμένο κομμάτι; (Πχ αν μυρίζουν, αν βγάζει αρκετά, αν σε πηγαίνει σε μπάνιο ή αν εχει ειδικά διαμορφωμένο χώρο (πχ αδιάβροχο κρεβάτι κλπ)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.530
Πόντοι
446
Καλησπέρα. Αν και πολλά χρόνια στο κουρμπέτι (>20), δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την Θεανώ. Επειδή με ενδιαφέρει κυρίως το υγρό σπορ, θα μπορούσε καποιος μύστης να με κατατοπίσει, πώς τα πάει στο συγκεκριμένο κομμάτι; (Πχ αν μυρίζουν, αν βγάζει αρκετά, αν σε πηγαίνει σε μπάνιο ή αν εχει ειδικά διαμορφωμένο χώρο (πχ αδιάβροχο κρεβάτι κλπ)
Φυσιολογικές ποσότητες, ήπια γεύση, όχι δε μύριζαν. Είχε rim chair και με έβαλε από κάτω. Τη μια φορά το τοποθέτησε στον κυρίως χώρο, την άλλη στην τουαλέτα.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
835
Πόντοι
86
Την ωρα βεβαια που θα σε κατουράει μπορεί να σου λέει πόσο ακριβυναν τα μουσμουλα στη λαϊκή αλλά Ο.Κ το προσπερνάς
:grin:
Αν θες ποσότητα και να ειναι και σχεδον άοσμο εγώ θα σου πρότεινα μια λιγότερο γνωστή, μπες φατσοβιβλίο και γράψε Natalia Basakou . Από τις καλυτερες επιλογές στα υγρά σπορ αλλά δεν έχει χώρο δικό της

dragon2

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Like
298
Πόντοι
21
Την ωρα βεβαια που θα σε κατουράει μπορεί να σου λέει πόσο ακριβυναν τα μουσμουλα στη λαϊκή αλλά Ο.Κ το προσπερνάς
Αν θες ποσότητα και να ειναι και σχεδον άοσμο εγώ θα σου πρότεινα μια λιγότερο γνωστή, μπες φατσοβιβλίο και γράψε Natalia Basakou . Από τις καλυτερες επιλογές στα υγρά σπορ αλλά δεν έχει χώρο δικό της
Ενδιαφέρον περίπτωση

evil666

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
48
Πόντοι
0
Την έχω ήδη δοκιμάσει, είναι εξαιρετική. Τρελή ποσότητα, πραγματικά, και την ιδρώνει τη φανέλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom