lospalamaris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 704
- Πόντοι
- 361
εμεις το εχουμε συζητηση κ το εχουμε προσπαθησει πολυ αλλα δυστιχως δεν της βγενει να με κατουρισει, κ μου αρεσει πολυ!
δεν θα ηθελα να κανω παιχνιδια pissing με την κοπελα μου
....ομως ενα πολυ παραξενο φετιχ που εχω ειναι οτι
μου αρεσει να βλεπω κοπελες να ουρουν δημοσια
Γι'αυτό δεν είναι να κάθεσαι σε παγκάκια ποτέ. Πού να ξέρεις ποιος/ποια κατούρησε πάνω πιο πρινδεν θα ηθελα να κανω παιχνιδια pissing με την κοπελα μου
....ομως ενα πολυ παραξενο φετιχ που εχω ειναι οτι
μου αρεσει να βλεπω κοπελες να ουρουν δημοσια
οχι, δεν κανω, μονο μια φορα παλιοτερα ζητησα απο μια κοπελα να μου κρατησει το πουλακι για να κατουρισω. το βρηκε αρκετα αστειο και το εκανε.
ομως δεν θυμαμε εαν στο τελος της ζητησα και να το τιναξει
για να μην θυμαμε μαλλον δεν μου το τιναξε......
οχι, δεν κανω, μονο μια φορα παλιοτερα ζητησα απο μια κοπελα να μου κρατησει το πουλακι για να κατουρισω. το βρηκε αρκετα αστειο και το εκανε.
ομως δεν θυμαμε εαν στο τελος της ζητησα και να το τιναξει
για να μην θυμαμε μαλλον δεν μου το τιναξε......
τυπε μου αρεσεις γιατι εχεις κρατησει και στατιστικο ποσες δεχονται να τις χεσειςΟι Πολωνέζες σχεδόν όλες δέχονται να τις κατουρήσεις.Κατάποση είναι πολύ πιο δύσκολο βέβαια.
Γενικώς οι γκόμενες που είναι λίγο sub το κάνουνε.Το scat βέβαια είναι άλλη φάση,πολύ λίγες το δέχονται ούτε το 1%.
τυπε τυχερο θα ειναι το ζευγαρι που θα σας αρχισει στα ματσα μουτσα και στις χειραψιες σε κοινη εξοδο μετα απο τα κατρουλια σας.Τώρα τελευταία με τη γυναίκα μου έχουμε ξεκινήσει ένα παιχνίδι ούρων.... στην αρχή κατάπια κάτι λίγα απο το μουνί της, ακολούθως την κατούρησα στο σώμα, τώρα μου ζητάει στη μάπα της να την κατουρήσω, το δέχτηκα κι εγώ το ίδιο και μάλλον έχει αρχίσει και μας καυλώνει αυτή η φάση... ποια η γνώμη - εμπειρία σας;;; Κάνετε παιχνίδι με τα ούρα;;
Όταν αρχίζουν αυτά σε ένα ζευγάρι, συνήθως η σχέση πάει κατά διαόλου. Από προσωπική εμπειρία. Παντώς σε επίπεδο αγοραίου έρωτα, ή kinky one night stand θα το ξαναέκανα. Δεν θα το επεδίωκα σε μια σοβαρή σχέση πάντως καθώς η σύντροφος μπαίνει στιγμιαία σε ρόλο sub/switch, που γυρίζει σε dom στα θέματα καθημεριότητας, οπότε γίνεται της πουτάνας!!!
υπο οψην οτι τα ουρα δεν περιεχουν μικροβια, ειναι στειρα οπως λενε, εκτος εαν ο οργανισμος εχει καποια μολυνση.
μην ξεχναμε οτι ουσιαστικα προερχονται απο το αιμα που καθαριζουν τα νεφρα, για αυτο εαν δεν υπαρχει αντισηπτικο μπορουν να χρησιμοποιηθουν ακομα και για να πλυθει μια πληγη αφου περιεχουν και αμμωνια που σκοτωνει τα μικροβια