Νέα

Our Global Idea απατη?

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kachaplias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
xχαχαχ τι μ θυμησες τυπε..

καποτε ασχολουμουν με μια τετοια εταιρεια κ θυμαμαι ειχαμε στησει stand στο μοναστηρακι για να προωθησουμε τη δουλεια μας..
λοιπον τοτε χαμογελαστη κ κεφατη οπως παντα ειχα προσεγγισει ενα περαστικο..με τη κουβεντα δεχτηκε να ερθει σε ενα ραντεβου στο γραφειο μας και αρχισαμε να μιλαμε. Στο τελος μου ειπε οτι δεν ενδιαφερεται για τα προιοντα κ οτι ηρθε μονο για να με συναντησει κ να μ προτεινει να βγουμε για καφε. Ο τυπος ηταν ωραιοςςςς και μαρεσε πολυ το ενδιαφερον του αλλα ευγενικα κ χαμογελαστα αρνηθηκα γιατι τοτε ημουν αρραβωνιασμενη τρομαρα μου! λολ

παντωςς κ για να απαντησω στην ερωτηση του φιλου εξαρταται σε τι εταιρεια θα πας κ τι συστημα εχει. Εγω στη δικη μ ημουνα εφχαριστημενη αλλα επειδη ηθελε πολυ τρεξιμο κ  πολυ μπλα μπλα το οποιο δεν διαθετω σταματησα.
Αλλοι παρλαπιπεςς ομωςς προοδεψαν πολυ! Σκεψου το!

ολες  οι γυναικες που περασαν απο αυτες τις μαλακοεταιρειες λογω ψωρουπερηφανειας και εγωισμου δεν παραδεχονται πως  καναν μαλακια .. κι εσυ  το ιδιο κανεις ..
ησουν ευχαριστημενη .. αλλα σταματησες ....χαχαχαχα το  εχουμε ξαναδει  το εργο ....
 

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.182
Like
184
Πόντοι
16
Herbal life.....

Πόσοι καριόληδες και πόσες καριόλες ασχολούνται με αυτή τη μαλακία παγκοσμίως, δεν λέγεται. Στην Ελλάδα μόνο πρέπει να είναι χιλιάδες. Ελπίζω να χάσουν οοοοτι λεφτά και αν έχουν ολα αυτά τα ζωα με τις μαλακίες που ασχολούνται.

Γαμω το σπιτάκι τους πραγματικά.....τίποτα λιγότερο.
 

Επισκέπτης
απο οτι εχω προσεξει η  herbal life μαζευει τους  πιο καμμενους ..
 

kwstas_i

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Μηνύματα
17
Like
2
Πόντοι
0
Προφανώς και είναι αστείες εταιρείες.. Είχα μπει στα ταξίδια προ 5ετίας κι έβγαλα κάποια ποσά αλλά με πολλές πουστιές από μεριάς μου :)

Κέρδισα γιατί μπήκα νωρίς και γιατί ήξερα πολύ κόσμο. Ήμουν στέλεχος σε παράταξη σε πανεπιστήμιο οπότε θύματα υπήρχαν κυριολεκτικά άπειρα.. Λίγο μπλά-μπλά, λίγο ότι ξαφινκά όλοι θέλησαν να γυρισούν τον πλανήτη, λίγο ότι τους έδινες την ελπίδα να βγάλουν χρήμα.. Αν αυτή η εταιρεία έσκαγε τώρα που όλη η Ελλάδα λόγω Instagram έγινε σε ένα βραδυ wannabe traveller θα πήγαινε 10 φορές καλύτερα..

Οι 9 στους 10 που μπήκαν, χάσαν γιατί νόμιζαν ότι έχουν φίλους. Αλλά αν δει κάνείς πόσα άτομα πραγματικά είναι φίλοι του είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Οπότε από αυτούς τους 10 που ξέραν, ζήτημα τα ufo να είναι 2-3 και τελικά να γράφαν το 1. Οπότε όλοι άρχισαν να θυμούνται παλιούς συμμαθητές, φίλους, γνωστούς γνωστών κτλ που ο άλλος ήταν υποψιασμένος προκαταβολικά και τους έριχνε πανηγυρικά άκυρα.

Εγώ κέρδισα γιατί λόγω δουλειάς γονιών ταξίδευα πάρα πολύ.. Είχα πάρει και το ηλίθιο πανό, έβγαινα φωτό με άκυρες παρέες και όλοι νόμιζαν οτί αυτά τα ταξίδια είναι κερδισμένα. 2-3-10 φορές πείστηκαν και οι πιο δύσπιστοι.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom