με ότι έχω τραβήξει εγώ προσωπικά από τα εργασιακά θα χα μπει τρέχοντας! Το να σε γαμανε με περίεργα σπαστά ωράρια, με ορθοστασίες, λάντζες, δουλειές γραφείου με υπέρμετρη δουλειά που πάντα να φεύγεις με πονοκέφαλο, Καρκινικό κουτσομπολιό, φάγωμα μέχρι αηδιας, ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ, να δουλεύεις ανασφαλιστος, να υποκύπτεις καθημερινά σε συναδέρφους, διευθυντές, αφεντικά, συμβάσεις ορισμένου χρόνου και όλα αυτά για/από 800 έως 1500 ευρώ εγώ το λέω μπουρδέλο, γαμησι, αναξιοπρέπεια, στενοχώρια, σαράκι που έμαθες και σε μάθανε να ζεις Μ αυτό! Άμα είσαι πουτανα με λίγο μυαλό κάτω από 100 ευρώ δεν φεύγεις ποτέ, αυτό μας κάνει μίνιμουμ 2200€ το μήνα, κάποιες φτάνουν τα 4000€. Αυτό σου επιτρέπει να κάνεις καλή ζωή, ν αποταμιεύσεις, γενικά να χεις επιλογές! Θα μπορούσα να πω πολλά, πάντως ναι προτιμάω να με γαμαει ο κάθε άσχετος μαλακας πελάτης και να το θέλω πάρα να υποκύπτω κάθε μέρα σ όλο αυτό που ανέφερα πιο πάνω. Είναι πολύ πιο αξιοπρεπές και σαφως λιγότερο υποκριτικό κοινωνικά! ΟΛΟΙ μας εδώ μέσα ή σχεδόν γαμιομαστε χειρότερα απ' αυτές για πολύ λιγότερα.