Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όποιος μπορει ας βοηθησει,ψαχνω iphone από αμέρικα!!!!!!!Ειδικα απο Αμερικη βρισκεις τα παντα σε παρα πολυ καλη τιμη.
Αν ψαχνει καποιος κατι ας το ζητησει να βοηθησουμε.
Θέλω να αγοράσω τρία η περισσότερα διαφορετικά προϊόντα απο τον ίδιο πωλητή. Τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας δεν θα πρέπει να τα μειώσει αν τα στείλει όλα σε ένα πακέτο?
Αν μπορεί καποιος να με βοηθήσει γράφοντας το παρακάτω κείμενο στα Αγγλικά.
Πχ
[size=16pt]Αγαπητέ κυριε ενδιαφέρομαι να αγοράσω τα εξής 1,2,3,4 κλπ
Θα ηθελα να μου απαντήσετε αν υπάρχει κάποια μείωση στα έξοδα αποστολης και συσκευασίας στην περίπτωση που μου τα αποστείλετε όλα σε ένα πακέτο.[/size]
Νομίζω θα είναι χρήσιμο και σε άλλους!
Ευχαριστώ!
2η απορία
Κλείνοντας τα όμως με Pay pal απο το ebay, το σύστημα σου κρατάει για κάθε προϊόν και τα εξοδα.
Αν δεχτεί ο πωλητής να τα μειώσει, τί γινεται, σου κάνει επιστροφή μεσω Pay pal η υπάρχει αλλος τρόπος?
2η απορία
Κλείνοντας τα όμως με Pay pal απο το ebay, το σύστημα σου κρατάει για κάθε προϊόν και τα εξοδα.
Αν δεχτεί ο πωλητής να τα μειώσει, τί γινεται, σου κάνει επιστροφή μεσω Pay pal η υπάρχει αλλος τρόπος?
Συγχαρητηρια στον Ντουρατσελ για τις οδηγιες που περιγραφει... ειλικρινα αν και χρηστεις του e-bay δεν ηξερα οτι το pay-pal επιστρεφει τη χρεωση των 2 €... και το εχω δει στη καρτα μου ... τετοιος μαλακας ειμαι !
εγω παντως την πατησα με τον ebay, διοτι προσφατα αγορασα ενα προιν με κοστος 80ευρω KAI μου το κρατησαν τα λαμογια του τελωνειου, ...το προιον ηταν εκτος ΕΕ και μου το εστειλε ο seller με DHL
αμα ειχα ακολουθησει τις οδηγιες σου, δεν θα την παταγα..ομως ηταν η πρωτη μου αγορα εκτος ΕΕ...μαλιστα οι κηφηνες οι τελωνιακοι ,με κοροιδευαν στο τελωνειο και καλα οτι αυτοι ειναι στα κολπα και δεν τα κανουν ετσι φιλαρακο..και γενικα μου πουλαγαν πνευμα....ΚΡΙΜΑ... κι έχω γράψει αναλυτικά κ σε διάφορα thread γι΄ αυτό τον κίνδυνο! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

΄)![]()
![]()
![]()
Την πάτησα, και δεν ξέρω τον λόγο!
Αγόρασα απο ebay με πληρωμή paypal, από Αυστραλία ένα PORT REPLICATOR για το laptop μου στην τιμή των AU $4.25 δηλαδή 2.34 EUR, με έξοδα αποστολής AU $45.00 δηλαδή 25 EUR.
Το laptop είναι 7ετίας και το προϊόν αυτό δεν υπάρχει καινούργιο πουθενά.
Σήμερα με πήραν απο την Dhl, και μου είπαν ότι το κράτησαν στο τελωνείο πως πρέπει να πληρώσω 95 euro στον εκτελωνιστή, και 35 euro στο τελωνείο!!!!
Και να πάω το συντομότερο εκεί γιατί αλλοιώς θα πρέπει να δίνω και 7 euro την ημέρα για έξοδα αποθήκευσης.
Το σύνολο που πλήρωσα εγώ ειναι (2.35+25) 27.35 euro δηλαδή λιγότερα των 45 που λέει ο συμπολεμιστής παραπάνω.
Τι θα κάνατε στη θέση μου εκτός απο το να πάτε εκεί να τους το σπάσετε στο κεφάλι!!!
Είναι σύννομο αυτό που κάνουν????
![]()
![]()

Υποθέτω ότι ο νόμος αυτός υπάρχει εδώ λόγω του μεγάλου αριθμού αρχαίων νομισμάτων που βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών (με την ιστορία που έχουμε όλο και κάτι βρίσκεται κατά καιρούς σε χωράφια - και βέβαια δεν παραδίδεται στις "αρχές") και ο νομοθέτης θέλει να προστατέψει την "πολιτιστική μας κληρονομιά" από το να εξάγεται ελεύθερα και να πωλείται έξω....τα νομίσματα που αγοράζω, κανονικά απαγορεύεται για κάποιον περίεργο λόγο να μας τα στέλνουν στην Ελλάδα και να στέλνουμε απο Ελλάδα. Και αυτό βάσει Ελληνικού και όχι διεθνούς νόμου. Παρ'όλα αυτά έχω πα΄ρει και έχω στείλει πολλά χωρίς ποτέ κανένα να σταματήσει στο ταχυδρομείο/τελωνείο....