Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ακάποτο κολούρι????? πρέπει να είσαι άρρωστοςκουλουρακι δινει το καυλακι??ποσο το χρεωνει??ακαποτο??

, οπότε δεν φοβασε μην αρρωστήσεις!!!

παιδια τα μαθατε, Ανοιξε καινουργιος χωρος στιν ΙΠΠΟΚΡΑΤΟyΣ 9 και βρυκα παλιες γνωστες¨, Αντζελα,Μαρια,Αντριανα,Γιαννα κ αλλες. Καλος χωρος περιποιμενος με καλο σερβις,και καλη περιποιση.εγω περασα συπερ εφαγα τι μπριζολα μου εκανα και καλο μασαζ χαλαρωσα πραγματικα! και μπροστα ειναι ο μαστερ στο κλαρινο η Ρουλα
και η αγγελιούλα για να μην ξεχνιομαστε...ιπποκρατους 9 .. στον 1 ος
Ρεεεεεεεεεεε λεφτά μοιράζουμε σε αυτήν την χώρα και ανοίγουνε τόσα πολλά;και η αγγελιούλα για να μην ξεχνιομαστε...
DREAM_SPA εφαρμογές αρωματοθεραπείας - χρωματοθεραπείας. Εμπειρο προσωπικό σας προτείνει σε ένα χώρο υπέροχο καινούργιο και πολυτελή πλήρη χαλάρωση και ευεξία, καθημερινά 11πμ-9μμ Σάββατο 11πμ-6μμ 210-364****, 6989-93****
τσεκαρισμενο απο αντιστροφη αναζητηση του σταθερου τηλ... βγαζει την ανωτερω διευθυνση και ενα γλαφυροτατο γυναικειο ονομα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ρεεεεεεεεεεε λεφτά μοιράζουμε σε αυτήν την χώρα και ανοίγουνε τόσα πολλά;
ετσι φαινεται. κατι ηξερε αυτοs που ειπε , οτι υπαρχουν λεφτα.( εννοωνταs τα δικα μαs φυσικα). αρκετα καλη στη φατσα 23 χρονων ελληνικης καταγωγης νεα στον χωρο των μασαζ....οποιος προλαβει τωρα στην αρχη θα περασει καλα γιατι σε λιγο θα πουτανεψει και αυτηΡε xpapad με το χρονόμετρο τη πήδαγες?![]()
Από εμφάνιση λέει τίποτα?
Τα 150 καλά μου φαίνονται φίλε αν συνυπολογίσεις extraball + cim + anal
αρκετα καλη στη φατσα 23 χρονων ελληνικης καταγωγης νεα στον χωρο των μασαζ....οποιος προλαβει τωρα στην αρχη θα περασει καλα γιατι σε λιγο θα πουτανεψει και αυτη

λέει τίποτα ή πλάκα τα γαλόνια?![]()
Απόλέει τίποτα ή πλάκα τα γαλόνια?
Μικρομεσαία στητά ατίθασα....
πηρα επιτελους αυτη την αντιγονη....
....
συνολο συνεδριας 50 λεπτα οπου αναλυεται ως εξης:
-μασαζ: 30 λεπτα
-πιπα: 3 λεπτα + 4 λεπτα= 7 λεπτα
-μουνι: 0 λεπτα
-κωλος: 8 λεπτα
-κουβεντα-διαπραγματευσεις: 5 λεπτα
... 2 χυσιματα με κωλο....

πως προκυπτει αυτο το συμπερασμα.... πρωτη φορα το ακουω....εχο μια ερωτηση αλη8εθει οτι η αντιγονη το κανει ακαποτα ???
απλως ρωταω . αλλα αφου λεσ οχι δεκτο !!πως προκυπτει αυτο το συμπερασμα.... πρωτη φορα το ακουω....
Βρε Ρουλιτσα δε λεω να υποστηριξεις το μαγαζι σου αλλα να κατηγορεις εκει που ετρογες τοσα χρονια δεν ειναι και οτι καλυτερο για την εικονα σου. Οποιοι εμαστε παλιοι σε θυμομαστε σαν δεξι χερι της κυραΛενης.Σε εχω για καλο παιδι μη μου τη χαλας. Καλες δουλιες και θα σε επισκευτω με την πρωτη ευκαιρια που θα κατεβω κεντρο.πως εχουνε ηρεμειση τα κοριτσακια. στην ελεναρα ητανε ολες τσιτα