Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα κονομήσουμε
Ωραιος!!!!Το μονο που διαφωνουμε ειναι οτι θελω να σας κερδισουμε.Κατα τα αλλα συμφωνουμε κυριε dark side of the moon!Οσον αφορα τη διαιτησια αυτα ειναι για τους Τσουκαλαδες για να πωρονουν τα προβατα.Αν παιξουμε καλα θα σας κερδισουμε αν παιξουμε οπως παιζουμε μεχρι τωρα φετος ειναι αρκετα δυσκολο!Θα δειξει!Τουλαχιστον να δουμε λιγη μπαλαΣ'αντίθεση με μένα τα δικά μου 4 αποτελέσματα:να χάσει ο θρύλος αύριο,να κερδίσει η αρρώστια(ΑΕΚ) αύριο,να κερδίσει η ΑΕΚ την ʼντερλεχτ κ να κερδίσει ο Ολυμπιακός στο Ντόνετσκ.
Ωραιος!!!!Το μονο που διαφωνουμε ειναι οτι θελω να σας κερδισουμε.Κατα τα αλλα συμφωνουμε κυριε dark side of the moon!Οσον αφορα τη διαιτησια αυτα ειναι για τους Τσουκαλαδες για να πωρονουν τα προβατα.Αν παιξουμε καλα θα σας κερδισουμε αν παιξουμε οπως παιζουμε μεχρι τωρα φετος ειναι αρκετα δυσκολο!Θα δειξει!Τουλαχιστον να δουμε λιγη μπαλα

Ωραια!!!Αφου σας κερδισουμε παμε παρεα σε ενα στριπτιτζαδικο??Αυτο θες να μου πεις βρε??Κυριε dark side of the moon ξερεις οτι αλλο Αεκ αλλο Ολυμπιακος!!!!Δε θελω ομως να σε στενοχωρω!Απ τα ποστ σου που εχω δει φαινεσαι καλο παιδι.ʼσε μας ρε μεγάλε.Πήγαινε σε κανά στριπτητζάδικο να ξελαμπικάρεις,που θα μας κερδίσετε κιόλας.Ο Λύμπε θα είναι αύριο:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραια!!!Αφου σας κερδισουμε παμε παρεα σε ενα στριπτιτζαδικο??Αυτο θες να μου πεις βρε??Κυριε dark side of the moon ξερεις οτι αλλο Αεκ αλλο Ολυμπιακος!!!!Δε θελω ομως να σε στενοχωρω!Απ τα ποστ σου που εχω δει φαινεσαι καλο παιδι.![]()
![]()

Ωραίο ματς χθές εεεεε;
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο μας.....και αυτή η διαιτησία μας........
Ο Βασσάρας το έκανε τελικά μπουρδέλο το ματς γι' αυτό ας τον ανακηρύξουμε επίτιμο μέλος του site!!!